Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Gesler Lili

Korábbi értékelések

Rita

5
Értékelés: 5
Miért is küldök képeslapot a pszichológusomnak karácsonyra? - merült fel bennem a kérdés tavaly december közepén, miközben a köszönő sorokat írtam Lilinek. Nekem Lilivel beszélgetni olyan, mintha a legjobb barátnőm hallgatna meg, mégis kendőzetlen őszinteséggel és elfogulatlansággal reagál az elmondottakra. Mindig lehet tőle kérdezni, mert nyitott, felkészült és naprakész. Mégis leginkább azt köszöntem meg a képeslappal - és azért is ajánlom Lilit mindenkinek, mert szeretettel szembesít azokkal a téves gondolatokkal és elvárásokkal, amelyek elhomályosították a személyes értékrendemet. Nekem segített visszatalálni az igazán fontos kapcsolatokhoz és célokhoz, és nem utolsó sorban az optimizmusomhoz. :)

Robi

5
Értékelés: 5
Lilihez egy évek óta tartó, mindent ellehetetlenítő ürességgel és motiválatlansággal érkeztem. Elhagytam azokat a dolgokat, amiket szerettem csinálni, ezért folyamatosan utáltam magam (hiszen Nem Teljesítem Ki A Bennem Lévő Potenciált, és egyéb huszonéves problémák) amitől pedig folyamatosan még szomorúbb lettem, és szépen belezuhantam egy “úgysem tud senki segíteni, akkor miért is próbáljam meg, nincs értelme semminek” mentalitásba. Itt, a pszichológuskeresőn találtam rá Lilire, aki egy csodálatos ember. Olyan, aki egyszerűen annyira hiteles, hogy nem tudsz elmenni mellette anélkül, hogy változni akarnál. Nyílt, figyelmes, maximálisan minden (mondjuk ki, kiáradó energiájával) ott van veled, amíg beszélgettek, és valami egészen szuper természetes lazaságon keresztül tud komoly belső munkára ösztönözni akkor is, amikor épp nem vagy ott. Nehéz kiemelni egy dolgot, mert nagyon sok ponton inspirált, de talán ami nekem a legjobban átjött, az a totális no bullshit hozzáállás volt. Ha én nem teszem bele a kőkemény munkát, akkor ne is tessek javulást várni. Ha viszont igen, akkor lesz. És lett. A kognitív viselkedésterápiával egy olyan eszközt kaptam, amit szinte minden helyzetben fel tudok használni. Jobb helyen vagyok: apránként, de ismét kíváncsi vagyok a világra, ami körülvesz. És három év üresség után ez elképesztően jó érzés.

Ildi

5
Értékelés: 5
Nagyon örülök, hogy rátaláltam Lilire a pszichológus keresőn, kedves, megnyerő személyiség. Azonnal tudtam, hogy jó döntés volt Őt választani, hisz egész lénye olyan biztonságot, erőt sugall amiből éreztem, hogy jó kezekbe kerültem. Tudását nagyon profi módon adja át, minden vele töltött óra nagyon hasznos volt számomra. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Ildi

5
Értékelés: 5
Nemrég fejeztem be a terápiámat Lilinél. És egy nagy csomag értékes útravalóval távoztam :) Szerencsés vagyok, nem érkeztem nagy problémával, de szerettem volna jobban megismerni és elfogadni magamat, hallgatni a megérzéseimre és cselekedni is általa. Lili nyitott személyisége, tudása, dinamizmusa, nagyon jó kommunikációja és a kapott tanácsok és módszer (kognitív terápia) nagyon sokat segített ebben. Ezúton is köszönet érte! :)

Reni

5
Értékelés: 5
Egy ismerősöm látva az egyhelyben toporgásomat adott nekem egy telefonszámot. Aztán jött három hónap toporgás még, és aztán egy e-mail. És egyszer csak ott voltam Lilinél, egy varázslatos személynél, aki az egész lényével és az általa alkalmazott módszerrel, a kognitív terápiával igazi áttörést ért el nálam. Kétségek közt vergődve, szkeptikusan mentem el az első találkozóra. Akit ő először látott, az egy bizonytalan, egészen elromlott felfogással rendelkező valaki volt. Aztán elkezdtünk együtt dolgozni. Hetente mentem hozzá, de a két ülés között minden napra egészen komoly „házi feladataim” voltak, amik nagyon komoly önmunkát, és fegyelmet kívántak és kívánnak meg tőlem, a célkijelölésen és az akaraton kívül. Elkezdte velem gondozni a lelkem kertjét, és a gazok egyre inkább eltűntek, helyükbe újra virágok nőttek. A terápia során nagyon sok új dolgot tanultam meg, újra megismertem magamat, és megtanultam szembenézni magammal, úgy külsőleg, mint belsőleg. Megtanultam, hogy „Én én vagyok, és ez így van jól.”. Jelentős változás következett be az életemben, és a környezetem is észrevette / veszi azt, hogy újra visszataláltam magamhoz. Lili nagyon pozitív és nyitott személyiség, és közben igazán következetes, kicsit számonkérő is, de nekem erre szükségem is volt. Fontos volt számomra, hogy Lili olyan személy, akire igazi nagybetűs Példaképként tekintek, a szemléletmódját az általános iskolában tanítani kellene. Köszönöm Lili, s ha elakadnék újra, tudom, hogy hová / kihez kell fordulnom.

Viselkedéselemző's blogposts

Gesler Lili képe
Ellenőrzött szakember

"Ilyen volt nekem a terápia"- egy kliensem írása

Úgy érzem magam, mint egy kötéltáncos. Egy vékony kötélen táncolok, a boldogság kötelén, ahol igyekszem fennmaradni és lépésről lépésre kiegyensúlyozottan haladni. Én úgy gondoltam, elméletben tudom mi a dolgom, lépdeltem volna előre, de mégis, a szélsőséges gondolataim, mozdulataim, döntéseim nagyon kilengették a kötelet, ezért rengetegszer leestem és ez nagyon fájdalmas volt. Ahogy telt-múlt az idő, a sok eséstől és fájdalomtól már egyre kevésbé maradt erőm ismét felmászni és megpróbálni, pedig tudtam, nem vágyom másra, csak hogy ne sajogjak a sok eséstől, és én is fenn, boldog legyek.

Gesler Lili képe
Ellenőrzött szakember

A barátság gyógyít

„Ne előttem menjél - nem akarlak követni; ne gyere utánam - nem akarom, hogy kövess! Gyere mellettem és legyél a barátom!”

Oldalak