Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Gesler Lili

Korábbi értékelések

Rita

5
Értékelés: 5
Szorongással és depresszióval fordultam Lilihez. Nem tudtam, mire számítsak, mivel még sosem jártam pszichológusnál. Nyugodt környezetben beszélgettünk. Lili segített megismerni magamat, hogy mi miért van úgy, ahogy a fejemben. Segített változtatni a gondolkodásomon és így a viselkedésemen is. Különösen azt értékeltem, hogy segített megérteni a folyamatokat, így sikerült helyre tennem sok mindent. Ma már kiegyensúlyozottabb vagy mint korábban. Olyan gyakorlati segítséget kaptam, amit önállóan tudok és kell is alkalmaznom, hogy ne essek vissza. Csak ajánlani tudom!

Fanni

5
Értékelés: 5
Egy szorongó, folyamatosan kattogó, saját magát állandóan kétségbe vonó emberből sikerült egy kiegyensúlyozott, önálló felnőtté alakítania engem. Amellett, hogy empatikus és azonnal rád hangolódik, az erős szakmaiság is ott van mögötte, és mindig elő tud húzni egy, a helyzethez illő elméletet vagy példát, ami azonnal kitisztítja a fejedben a képet. Nem csak a meglévő problémáidra ad megoldást, az eszköztárával a kezedben magabiztosan állsz oda az ismeretlen helyzetek elé is. Ösztönöz a fejlődésre, de nem vár el lehetetlent. Egyszerre határozott és emberi. Nagyon köszönöm, Lili!

Viktor

5
Értékelés: 5
Kb 9. hónapig jártam Lilihez. Elötte sosem jártam pszichológusnál ,annak idején itt találtam rá. A jellemzések amiket elötte olvastam róla győztek meg arról, hogy megpróbáljam és nem csalódtam. Én egy olyan pszichológust kerestem aki kicsit rendet tud tenni a makacs fejemben de mindezt az én stílusomhoz közel álló laza kötetelen módon teszi. A beszélgetések mindig nagyon közvetlen hangnemben zajlottak, minden merevség vagy feszültség nélkül. Megtanultam nála, hogy hogyan is kontrolláljam a zavaró vagy szorongást okozó gondolatokat, sok sok házifeladatok kaptam és nagyon sokat tanultam önmagamról A világot és annak történéseit is sok tekintetben más színben festette le mivel egy egy témát vagy gondolatot egészen más színben tudott feltünteni amire én nem is gondoltam volna. A beszélgetések végeztével mindig feszültségmentesen és jókedvűen távoztam, mindig úgy éreztem, hogy egy lépéssel közelebb vagyok ahhoz, hogy a dolgok újra a régi kerékvágásba kerüljenek. Minden perce megérte. Köszönöm. ui: Üdvözlöm Newtont :)

Eszter

5
Értékelés: 5
Egy évvel ezelőtt jártam Lilihez. Hosszas keresgélés után bukkantam rá, egyáltalán nem volt mindegy számomra, kihez megyek el a szorongásommal, a kisebbrendűségi érzéssel, a "kevés vagyok" érzéssel (stb.), amivel már nagyon nem akartam együtt élni. A legjobb döntés volt szakemberhez fordulni egyáltalán és a legjobb döntés volt Lilihez fordulni. Nem voltak kétségeim arról, hogy nagyon nehéz lesz önmagammal (!) szembesülni... Egy évet vártam ennek az értékelő űrlapnak a kitöltésével, egy okból. Hogy leírhassam (és még egyszer megköszönhessem), hogy csodálatos egy évem volt. Új időszámítás... Van, ami már reflexből jobban megy, van, amire még mindig tudatosan oda kell figyelnem, de így is váltunk el, hogy ez life-learning. Hihetetlen, hogy mennyire fontos az önismeretre időt szánni, magunk szeretetére időt fordítani, saját magunkhoz türelmesnek lenni. ...és hogy ez mennyire meghálálja magát. Baráti és párkapcsolatomat is megmentette, hogy Hozzád fordultam, - de legfőképp engem. Köszönöm, Lili!

Anita

5
Értékelés: 5
Lili rengeteget segített azzal, hogy megtanított máshogyan látni a dolgokat, egy kicsit máshogy gondolkodni. Tisztán, érthetően fogalmaz, nagyon határozottan vezeti a foglalkozás menetét. Köszönöm, hogy kirántottál a teljes összezavarodottságból, és segítettél rendet tenni a fejemben, sokkal nyugodtabban és objektívebben látom a dolgaimat. Mindenkinek csak ajánlani tudlak :-)

Viselkedéselemző's blogposts

Gesler Lili képe
Ellenőrzött szakember

Abnormális vagy normális szorongás?

 

Hogyan tudjuk megkülönböztetni, hogy normális vagy abnormális szorongásról van szó? Mikor szükséges és indokolt a külső segítség? Clark és Beck (2011) (az utóbbi a kognitív terápia megalkótója) 5 kritériumot neveznek meg, melyek közül egy is elegendő, hogy abnormális, vagyis klinikai szorongásról beszéljünk.

Gesler Lili képe
Ellenőrzött szakember

Hálalista

Mindig pozitív érzés, ha az ember megtanul arra fókuszálni, hogy mik azok a dolgok, amiért hálás lehet és nem azzal foglalkozik, hogy mi az ami éppen nincs. Ebben a nehéz helyzetben, pedig különösen javíthatja a pszichés jól-létünket.

Oldalak