Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Gesler Lili

Korábbi értékelések

Ildikó

5
Értékelés: 5
Lilire itt a pszichológus keresőn találtam rá és nagyon örülök, hogy őt választottam. Nagyon kedves és közvetlen, emiatt már az első alkalomtól jó hangulatban teltek a foglalkozások. Tanácsai sokat segítettek abban, hogy másként "tekintsek" a világra.

Kati

5
Értékelés: 5
Lilire a pszichologuskeresőn találtam rá. Kedves, humoros természetével és szakértelmével segített rámutatni alapvető fontosságú dolgokra a felnőtté válás útján. Hasznos problémamegoldó technikákat tanultam tőle. Mindenkinek ajánlom!

Nia

5
Értékelés: 5
A felszíni problémák alatt húzódó gátlásokkal és félelmekkel szembesülni nem volt egyszerű, szerencsére Lili különleges, hol könnyed és humoros, hol egyenesen szigorú, de mindig kiegyensúlyozott stílusa minden esetben segített áttörni a falakat. A terápia előrehaladtával nem csupán a saját életemben tapasztaltam változást, de a közvetlen környezetemre is nagy hatást gyakorolt a közös munkánk, és úgy érzem, az emberi kapcsolataim megindultak a "felnőtté válás" útján.

Kata

5
Értékelés: 5
Már az első alkalommal nagyon pozitív volt Lili kisugárzása és hozzáállása, így nagyon könnyen tudtam megnyílni neki. A feladatok nagyon inspirálóak és segítenek tisztábban látni az adott szituációkat, problémákat. Továbbá, a kognitív terápia segít egy új, boldogabb életszemlélet kialakításában, a hibásan rögzült gondolatok újraértelmezésében, amely megkönnyíti a mindennapokat. A módszer nagyon hasznos összetettebb problémák kezelése esetén is, bátran ajánlom bárkinek!

Gergő

5
Értékelés: 5
Ha olyan terapeutát keresel, aki jó kedvű, de figyel rád mindig, szigorúan vizsgálja az attitűdjeidet, ugyanakkor empatikus is, akkor jó helyen jársz, ha Lilit választod. Nekem segített tisztábban látni az életemet, és segített felismertetni velem olyan alapvető igazságokat, amelyekről hajlamosak vagyunk nem tudomást venni, mert úgy kényelmesebb. A terápia pedig pont addig tartott amíg kellett, egy órával sem tovább, amit külön értékelek. Egyszóval: ajánlom őt mindenkinek!

Viselkedéselemző's blogposts

Gesler Lili képe
Ellenőrzött szakember

A düh kezelése

Bármilyen meglepő a düh és a harag az elvárásainkra épül. 

Oldalak