Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Gesler Lili

Korábbi értékelések

Ildi

5
Értékelés: 5
Nemrég fejeztem be a terápiámat Lilinél. És egy nagy csomag értékes útravalóval távoztam :) Szerencsés vagyok, nem érkeztem nagy problémával, de szerettem volna jobban megismerni és elfogadni magamat, hallgatni a megérzéseimre és cselekedni is általa. Lili nyitott személyisége, tudása, dinamizmusa, nagyon jó kommunikációja és a kapott tanácsok és módszer (kognitív terápia) nagyon sokat segített ebben. Ezúton is köszönet érte! :)

Reni

5
Értékelés: 5
Egy ismerősöm látva az egyhelyben toporgásomat adott nekem egy telefonszámot. Aztán jött három hónap toporgás még, és aztán egy e-mail. És egyszer csak ott voltam Lilinél, egy varázslatos személynél, aki az egész lényével és az általa alkalmazott módszerrel, a kognitív terápiával igazi áttörést ért el nálam. Kétségek közt vergődve, szkeptikusan mentem el az első találkozóra. Akit ő először látott, az egy bizonytalan, egészen elromlott felfogással rendelkező valaki volt. Aztán elkezdtünk együtt dolgozni. Hetente mentem hozzá, de a két ülés között minden napra egészen komoly „házi feladataim” voltak, amik nagyon komoly önmunkát, és fegyelmet kívántak és kívánnak meg tőlem, a célkijelölésen és az akaraton kívül. Elkezdte velem gondozni a lelkem kertjét, és a gazok egyre inkább eltűntek, helyükbe újra virágok nőttek. A terápia során nagyon sok új dolgot tanultam meg, újra megismertem magamat, és megtanultam szembenézni magammal, úgy külsőleg, mint belsőleg. Megtanultam, hogy „Én én vagyok, és ez így van jól.”. Jelentős változás következett be az életemben, és a környezetem is észrevette / veszi azt, hogy újra visszataláltam magamhoz. Lili nagyon pozitív és nyitott személyiség, és közben igazán következetes, kicsit számonkérő is, de nekem erre szükségem is volt. Fontos volt számomra, hogy Lili olyan személy, akire igazi nagybetűs Példaképként tekintek, a szemléletmódját az általános iskolában tanítani kellene. Köszönöm Lili, s ha elakadnék újra, tudom, hogy hová / kihez kell fordulnom.

Vivien

5
Értékelés: 5
Szimpatikusnak találom a kognitív pszichológiát, ezért jelentkeztem Lilihez akire itt az oldalon találtam rá. Hamar meg tudtam neki nyílni , így a terápia is elég gyorsan és sikeresen zajlott le. Nemcsak a rendelőben segített sokat, hanem olyan feladatokat adott amikkel a hétköznapokban is fejlődtem saját magamtól, tudatosítottam a tanultakat és jobban megismertem önmagam.

Tamás

5
Értékelés: 5
Nem voltak nagy kínjaim. Egy olyan élethelyzetben voltam, ami valószínűleg a kívülállók számára közel ideálisnak látszik. Sikerek a munkámban, amit élvezettel csinálok. Boldog család, két nagyszerű gyermek, élményekkel teli élet. De valahogy nem éreztem jól magam. Google, pszichológus, enter. 10 perc alatt döntöttem: Lili. Utána csak kb. fél év múlva kezdtem kicsit jobban megnézni, hogy kihez is keveredtem. A döntés alapja az volt, hogy Lili nem „alapértelmezett” pszichológus. Mivel eddigi életemben mindig nagy hatással voltak rám azok az emberek, akik több, sokszor egymástól távolinak tűnő területen bírtak komoly ismeretekkel, a színész-pszichológus kombináció tett igazán kíváncsivá. Nem csalódtam. Mert biztosan vannak sokkal tanultabb pszichológusok, nem kevesen. Mert biztosan vannak sokkal tapasztaltabb, pszichológusként sokkal többet látott szakemberek. De ilyen speciális művész-pszichológus mix valószínűleg csak Ő van ebben az emberszervíz munkában. És – szerintem - ez a furcsa párosítás valahogy teljesen átírja azt a helyzetet, amikor is egy pszichológus és a páciense egymással szemben ül. Hogy ez kinek jó és kinek nem, az nem az én hivatásom eldönteni. De nekem bejött.

Flora

5
Értékelés: 5
Itt a pszichológuskeresőn találtam rá Lilire és nagyon örülök, hogy őt választottam. Akkor már jártam kineziológusnál és különböző önismereti tréningeken, de sajnos ezek csak ideig-óráig bizonyultak eredményesnek. Lili személyisége és a kognitív terápia együtt áttörést hozott nekem. Olyan valakit kerestem, aki nem csak jó szakember, de ugyanakkor követendő példa is számomra. Lili nagyon pozitív és nyitott személyiség ugyanakkor szigorú is, ami nekem nagyon fontos volt. A terápia során megtanultam szembenézni a dolgokkal úgy, ahogyan azok vannak, az önhitegetés helyett. Ez az újfajta szemléletmód pedig az életem minden területére hatással volt/van, átformálta a gondolkodásmódom.

Viselkedéselemző's blogposts

Gesler Lili képe
Ellenőrzött szakember

A barátság gyógyít

„Ne előttem menjél - nem akarlak követni; ne gyere utánam - nem akarom, hogy kövess! Gyere mellettem és legyél a barátom!”

Oldalak