Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Gesler Lili

Korábbi értékelések

Flora

5
Értékelés: 5
Itt a pszichológuskeresőn találtam rá Lilire és nagyon örülök, hogy őt választottam. Akkor már jártam kineziológusnál és különböző önismereti tréningeken, de sajnos ezek csak ideig-óráig bizonyultak eredményesnek. Lili személyisége és a kognitív terápia együtt áttörést hozott nekem. Olyan valakit kerestem, aki nem csak jó szakember, de ugyanakkor követendő példa is számomra. Lili nagyon pozitív és nyitott személyiség ugyanakkor szigorú is, ami nekem nagyon fontos volt. A terápia során megtanultam szembenézni a dolgokkal úgy, ahogyan azok vannak, az önhitegetés helyett. Ez az újfajta szemléletmód pedig az életem minden területére hatással volt/van, átformálta a gondolkodásmódom.

Ildikó

5
Értékelés: 5
Lilire itt a pszichológus keresőn találtam rá és nagyon örülök, hogy őt választottam. Nagyon kedves és közvetlen, emiatt már az első alkalomtól jó hangulatban teltek a foglalkozások. Tanácsai sokat segítettek abban, hogy másként "tekintsek" a világra.

Kati

5
Értékelés: 5
Lilire a pszichologuskeresőn találtam rá. Kedves, humoros természetével és szakértelmével segített rámutatni alapvető fontosságú dolgokra a felnőtté válás útján. Hasznos problémamegoldó technikákat tanultam tőle. Mindenkinek ajánlom!

Nia

5
Értékelés: 5
A felszíni problémák alatt húzódó gátlásokkal és félelmekkel szembesülni nem volt egyszerű, szerencsére Lili különleges, hol könnyed és humoros, hol egyenesen szigorú, de mindig kiegyensúlyozott stílusa minden esetben segített áttörni a falakat. A terápia előrehaladtával nem csupán a saját életemben tapasztaltam változást, de a közvetlen környezetemre is nagy hatást gyakorolt a közös munkánk, és úgy érzem, az emberi kapcsolataim megindultak a "felnőtté válás" útján.

Kata

5
Értékelés: 5
Már az első alkalommal nagyon pozitív volt Lili kisugárzása és hozzáállása, így nagyon könnyen tudtam megnyílni neki. A feladatok nagyon inspirálóak és segítenek tisztábban látni az adott szituációkat, problémákat. Továbbá, a kognitív terápia segít egy új, boldogabb életszemlélet kialakításában, a hibásan rögzült gondolatok újraértelmezésében, amely megkönnyíti a mindennapokat. A módszer nagyon hasznos összetettebb problémák kezelése esetén is, bátran ajánlom bárkinek!

Viselkedéselemző's blogposts

Gesler Lili képe
Ellenőrzött szakember

Szorongás nélkül a kognitív terápiával

Első fontos lépés a gyógyulás útján, hogy megismerd a szorongás működését. Ha jobban megérted, akkor könnyebben fogadod el a helyzetedet, és így könnyebben fogsz tudni rajta változtatni. Például a pánikroham esetében jó, ha tudod, hogy bár a roham egy kellemetlen élmény, de csak átmeneti és nem veszélyes.

Gesler Lili képe
Ellenőrzött szakember

Felnőttmesék- Az érzelmek szigete

Egyszer, réges-régen létezett egy szép és kicsi sziget. Ezen a szigeten éltek békében az emberi érzelmek és tulajdonságok. A humor, a jókedv, a büszkeség, a gazdagság, a szomorúság, a magány, a boldogság, a megérzés, a tudás és még sok más érzés és tulajdonság, melyek az embereket meghatározzák. Természetesen a szeretet is itt élt.

Oldalak