Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Rettegek a sextől őrűlt vagyok??

Üdvözlöm elég nagy és azt hiszem összetett problémával fordulók önhöz/önökhöz.
Félek, hogy megbolondultam. 39éves Leszbikus nő vagyok de már lehet az sem nem tudom.
Az exemmel azért szakítottam mert nem akartam megfosztani az élet legnagyobb örömètöl. Nekem már nem megy a sexuális együtt lét rettegek ver a víz aktus utàn síró görcsöm van.
Természetesen vágyom a szeretetre én is mint minden ember de ma már az érintéstöl is félek fizikai fájdalmaim vannak ha csak úgy néz rám valaki képtelen vagyok már arra is hogy magam meztelenűl lássam nem hogy más. Képtelen vagyok ezt leküzdeni amikor ott a helyzet jönnek a képek a bűntudat a szégyen. Szívem szerint elhagynám ezt a Bolygót de hát muszály tartsam magam.
Kérem segítsen valaki félek, hogy már tényleg megbolondúltam.

A kérdést megválaszolta: 
Kedves Angyal, nem gondolom, hogy őrült, viszont valószínűleg komolyan traumatizált szexuálisan, és ezért alakult ki ez a félelem és elutasítás. Azt javaslom, hogy problémájával keressen fel szexuális trauma feldolgozásban jártas klinikai pszichológust, pszichoterapeutát, aki segít megküzdeni ezzel a nehézséggel és boldogabb, teljesebb életet élni. Ezen az oldalon is találhat ilyen szakembert, de ha gyermekkorában bántalmazták, akkor legjobb ha az Eszter Alapítvány szakemberei között keres valakit, aki szimpatikus. Üdvözlettel, Dr. F. Lassú Zsuzsa szexuálpszichológus
Kérjük értékelje a választ!
Átlag: 5 (1 szavazat)