Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Nem tudom mit tegyek!

Tisztelt szakértő! Az a problémám, hogy a párommal több mint másfél éve vagyunk együtt, és egy ideje nem szereti ha hozzá érek, megsimogatom vagy megcsókolom mert hogy idegesitem vele. Megkérdeztem tőle miért nincsen kedve összebújni, szeretkezni? Erre ezt válaszolta: nincsen kedve ehhez az egész szerelmes procedúrához, összebújni csókolózni, simogatni. Miért nem elég nekem a pornós durr bele szex? . Múltkor megjegyeztem neki hogy lehetne szerelmesebb a szeretkezés vagy valami változzon mert én ezt így nem élvezem. Erre persze felháborodott. Nincsen kedve már elmenni velem sehova mert körülményes vagyok...De hogyha a haverjai szólnak neki egyből megy és ugrik nekik. Ha megkérem valamire akkor mindig az a válasz hogy majd megbeszéljük vagy majd meglátom. 21 évesek vagyunk mind a ketten. Amikor megkérdezem tőle mi a baj velem azt mondja semmi. Csak akkor szeretget meg és ölel meg amikor már látja hogy sírok és nagyon magam alatt vagyok.
Kérem segítsen mit jelent ez az egész? Vagy mit tegyek? ( sajnos szeretem és ragaszkodom hozzá igazából nem tudom hogy miért :()
Köszönöm válaszát előre is!

A kérdést megválaszolta: 
Kedves Kérdező! Szerintem a párja viselkedése arról szól, hogy még nem tanulta meg, hogy Önt is figyelembe vegye az igényeivel együtt. Talán egyértelműbben a tudomására kellene hoznia, hogy jó volna ha nyitna az Ön vágyai felé, a szeretetüket úgy fejezzék ki, hogy az a másiknak is megfelelő legyen. Ennélkül vagy sérül az egyikőjük, vagy nem tart sokáig ez a kapcsolat. Üdvözlettel: Habis Melinda
Kérjük értékelje a választ!
Átlag: 5 (1 szavazat)