Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Nem tudom elfogadni h nincs többé

Üdvözletem!

Magamról 27 éves vagyok, függő, bordenline-szindrómás, bipoláris beteg.
Volt egy nagyon jó pszichológusom, azt hiszem nevesíthetem Horváth Ivett. Az történt hogy hibáztam és hazudtam neki, amivel megszegtem a terápiás kereteket, ez történt október 3.-án 12 óra környékén és 3 hónapra véget ért a terápiás ülésünk. Azt mondta, ha úgy érzem tud nekem segíteni keressem fel januárba időpontra.
Rettentően félek h nem fog fogadni. Azóta újra füvezek, most is be vagyok tépve, nyugtatókon élek, pánikrohamaim vannak, vagdosom magam, és egyre jobban azt a bizonyos utolsó napot tervezgetem...nem tudom mi lesz a vége, de nem sokáig bírom nélküle.
Jogos volt amit tett nem vonom kétségbe igaza volt...Előtte augusztus 17.-től hetente egyszer jártam le egy órát. Azelőtti időszakban január 10.-től augusztus 15.-éig ő volt a terapeutám egy rehabilitáción és most 3 hónap szünet.
Hiányzik a hangja, az arca, a beszéde, mindene. nincs olyan nap hogy ne sírnám ki a szemem. Mit tudok tenni?

A kérdést megválaszolta: 
Kedves Sonrisa! Úgy érzi cserbenhagyta terapeutáját, emiatt bűntudatot érez és mélyen gyászolja a biztonságot jelentő terápiás kapcsolatot. Ebben az állapotában a felerősödött negatív érzések miatt nem találja semmiben a stabilitást, bízni pedig végképp nem tud. Ilyen esetben önmagában a gyógyszeres kezelés nem elegendő, valószínűnek tartom, hogy a terápián változtatni kell. Szüksége van külső, szakmai segítségre,annak rendszerességére, a terápiás keretekre. Szombatonként jelentkezhet a Tündérhegy ambulanciáján, (nem pszichiátriai kezelést, hanem pszichoterápiás gyógyítást jelent) afoh mielőbbi szakmai segítséget fog kapni! További konkrét kérdés esetén kérem keressen bizalommal!
Kérjük értékelje a választ!
Átlag: 2.7 (6 szavazat)