Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Mit tegyek?

Tisztelt Hölgyem/Uram!
Teljesen kétségbe vagyok esve, nem tudom mit csináljak.
28 éves vagyok, a szüleim 4 alkalommal váltak el ès Apám viselkedése rámnyomta a bèlyegét az életemre.Folyamatos lelki terrorban tartott bennünket ès 35 milliós adósságot halmozott fel.Ügyesen leíratott a nevéről mindent, hivatalosan semmi vagyona nincs.Árverezték sok alkalommal Èdesanyám dolgait, eddig mindig megoldottuk valahogy.Az összes lekötött pénzem Apám adóssàgaira ment.Sokszor jönnek elő àlmomban gyermekkori emlékek amiket átèltem.4 éve öngyilkos akartam lenni, azt éreztem nem birom. Nem bízom a férfiakban, ráadásul az előző kapcsolatomban a páromról kiderült, hogy a saját neméhez vonzódik.Azóta a nőiessègemmel is gondok vannak.
Jelenleg egy olyan férfi van mellettem, aki nagyon szeret és tisztel.De nem vagyok ettől jobban, kiégtem a munkámban, ismét Anya bérén van letiltás Apám adóssága miatt, van egy gyógyíthatatlan betegsègem,ès isméz csak az öngyilksságon gondolkodom.Nem birom a terheket.

A kérdést megválaszolta: 
Kedves Judit! Úgy látom, nagyon nehéz élethelyzetben van, és ez hosszan tartó! Ennek ellenére, úgy tűnik a számomra, hogy már többször sikeresen megoldották a nehézségeket. A levelében sok fontos személyt említ, akik Ön mellett állnak a nehéz időkben! Érdemes rájuk támaszkodni, megosztani egymással a gondokat, amely könnyíthet a terheken. Emellett, az öngyilkossági gondolatok, az önértékelési nehézségek kapcsán javaslom egy szakembertől segítséget kérni! Minden jót kívánok! Kurczina Kinga
Kérjük értékelje a választ!
Átlag: 5 (1 szavazat)