Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

lelkileg hogy tehetem tul magam mikor mindenki ezzel szorakozik hogy pisilek

Lelki problemam nagy emiatt

Kerem segitsen.
Nem tudom mit tegyek, sajnos volt nogyogyaszati TOT SZALAG MUTETEM ES NEM SIKERULT, MAJD KISZEDTEK 25 NAPJA A SZALAGOT , ES SAJNOS csak nem vagyok jol. Mintha mostmar tenyleg veszitenem a pisit.
Gyakran folt van a bugyimon , ami nem ut at a nadragon, de a folt okolnyi formaju neha meg gitar formaju.Ejszakankent a bugyim szaraz , de nap kozben 5-6 szor is cserelek bugyit. Sokaig hordtam szarnyasbetetet ( 2 – 3 ev) , de azt mar nem akarom, mert ennek is kellemetlen szaga van, es kenyelmetlen.
A LABORERDMENYEIM jok , de nem tudom mit tegyek.Ha tud segitsen , mert igy nem tudok ulni, elni,dolgozni , felorankent vizes a bugyim, igy hogy eljek. Az ulessel sajnos csak rosszabb a helyzetem, ugyszinten a mutetek utan is.
a bajt nem tudom kezelni de a lekem sem Segitsen legalabb lelkileg

A kérdést megválaszolta: 
Tisztelt Viki! A vizelet-inkontinencia okozta önbizalom-csökkenés kezelésében kompetens a pszichológus, a probléma fizikai megoldása azonban továbbra is az orvosok felelőssége. Azt gondolom, érdemes minden lehetséges megoldást és kezelési módot felkutania, és párhuzamosan ezzel pszichológus segítségét is kérnie.
Kérjük értékelje a választ!
Még nem értékelt