Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

A férjem elhanyagol

Tisztelt doktor nő/úr!
A férjem elhanyagol lassan 4 éve leszünk együtt de eddig sose volt egy közös program, semmi. Mindig dolgozik, énis persze de neki csak 1 szabadnapja van azis hétközben amikor én dolgozok. Szóval nincs időnk egymásra.
Ketten élünk nagyon egyedül érzem magam.
Elfelejtettem megemlíteni hogy ő muszlim.
Kint vagyunk angliaban. A csaladjaink nincsenek velünk. Belefáradtam abba hogy 12 órázik, es egy boltba se jönne el velem.
Semmi emlékünk nincs nem akarok így élni. Még 23 éves vagyok. Elunom az életem. Nem tudom mit kellenne tennem. Mert azt mondja hogy rendben lesz minden hamarosan. De mikor?

A kérdést megválaszolta: 
Kedves Kérdező! Levelét elolvasva az az első gondolatom és kérdésem, hogy hogyan ismerkedtek meg a férjével és milyen volt az udvarlási fázis? Ez a fajta együtt -levés az eléejétől kezdve ilyen vagy közben változott-e valami az Önök életében? A másik kérdésköröm pedig az lenne, hogy beszélt-e erről a férjével, mennyire nyíltan és Ön mit lát megoldásnak? Mi az a mérték és minőség amivel Ön már meg lenne elégedve? Továbbá nyilván nem könnyű egyedül idegen országban lenni, de gondolokodott-e azon , hogy esetleg keres olyan közösségeket, melyekhez tartozni tudna, ebben kapna-e támogatást a férjétől? Ha úgy érzi, hogy egyenlőre csak fulldoklik és azt sem tudja hol a part vagy a sekélyebb víz, érdemes lenne átgondolni az írányokat és átnézni a lehetőségeit, majd azokat egyértelműen közvetíteni és ha utána sem történik változás, akkor elgondolkodni a közeljövő átírásán. Azt gondolom, hogy függetlenül ki hány éves, soha sem jó az, ha csak úgy vagyunk, nem történik semmi az életünkben, a tehetetlenség és kiszolgáltatottság érzése hatalamasodik el rajtunk. Mindenképpen vegye kezébe az életét, hiszen azzal, hogy elköltözött, muszlim férjet választott máris tett olyan dolgokat, melyek biztosan nehezebbek voltak, Ön mégis meglépte őket, talán ezt az attitüdöt lenne most is jó bekacsolni. Mivelhogy felvetette a skype tanácsadás lehetőségét, ezt nagyon jó ötletnek tartom, hiszen így bizalmasan és szakmailag is át tudja beszélni félelmeit, szomorúságát. Bízom a megküzdési erejében. Üdvözlettel, Balázs Nelli
Kérjük értékelje a választ!
Még nem értékelt