Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Velez Csaba

Korábbi értékelések

Berecz Attila

5
Értékelés: 5
Első pszichológus, akinél jártam. Ha megint gondban leszek, újra őt keresem. Attila

Zsofi

5
Értékelés: 5

Fülöp Miklós

5
Értékelés: 5
Csabával egy hosszas munkahelyi sínylődés során vettem fel a kapcsolatot. Kemény közös munka árán, de elmondhatom: jól vagyok. köszönöm

Tamás

5
Értékelés: 5
Kiégés kezelésből ötös. Köszönöm Csaba

Tóth Laura

5
Értékelés: 5

Pszichológus's blogposts

Velez Csaba képe
Ellenőrzött szakember

Tévhitek a pszichológusról

Annak ellenére, hogy egyre szélesebb körben bebizonyosodik, hogy a krónikus betegségek hátterében gyakran elakadt, vagy eltorzult lelki folyamatok állnak, a lelki higiéné csak lassan hódít teret az emberek között. Az előző generációk alapélménye az elfojtás volt, és a közelmúltban, illetve napjainkban felnövekvő generáció még ezt hozta magával örökségül. Emiatt lehetséges, hogy a lelki munkánkat segítő szakemberek tevékenységét – azok  számára, akiket nem érint – sejtelmes homály lengi körül.

Velez Csaba képe
Ellenőrzött szakember

A kialvatlanság 7 kellemetlen hozadéka

Elegendő alvásra nemcsak azért van szükségünk, hogy jobban teljesíthessünk a munkában, és türelmesebbek legyünk családtagjainkkal. Napi 7-8 óra alvással elkerülhetjük az alábbi kockázatokat.

Oldalak

Pszichológus válaszol

A kérdést megválaszolta Velez Csaba

Mostanában aggasztóan nehezen kapok levegőt (vizsgálatok szerint teljesen egészséges vagyok) . Tény, hogy pörgős az életem, két iskolába járok munka és a hétköznapi dolgaim mellett, de jól érzem magamat a mindennapjaim során, élvezem azokat amiket csinálok. Futok, jógázom, lovagolok stb.. próbálok relaxálni, a gondolataim pörgését mégsem tudom kikapcsolni. Van valami módszer ami segít kikapcsolni, még jobban kezelni a stresszt? (22 éves vagyok)

Oldalak