Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Székács Zsófia

Korábbi értékelések

Anna

5
Értékelés: 5
Zsófi az első szakember, akinél jártam. Ajánlás révén találtam rá, olyat kerestem aki nyitott és fiatal. Nagyon sokat segített a fejemben lévő zűrzavar rendszerezésében, nem csak a beszélgetések során, de a “házi feladatokkal” is. Kedves, empatikus, jó kérdéseket tesz fel, egyenes. Magánéleti és szakmai kérdésekről beszéltünk főként, de az értékrend és világnézet is felmerült, tanultam magaról általa. Részben neki köszönhetően életmódot is váltottam a találkozásunk óta.

Márk

5
Értékelés: 5
Zsófia az első pszichológus, akinél valaha jártam. Izgultam, amikor először mentem be hozzá, nem tudtam mire számítsak, de hála kedvességének és szakértelmének, az első pillanattól kezdve komfortosan éreztem magam és nagyon élveztem a közös beszélgetéseket. Mindig odafigyelt rám, bármilyen problémával fordulhattam hozzá, és minden alkalommal stresszmentesen jöttem el tőle. Bátran ajánlom mindenkinek, nekem rengeteget segített! :)

Boldizsár

5
Értékelés: 5
Sok cikket olvasva kerestem azt, aki számomra tud segíteni. Éreztem, hogy azok a gondolatok, az a megfogalmazás, amely Zsófi publikációiban megjelenik, megoldás lehet nekem. Szerencsés vagyok, hogy ilyen jó szakemberhez kerülhettem. Rengeteget tanultam, változtam az elmúlt években. Köszönöm, hogy ennyi időt tudott rám szánni.

Dóri

5
Értékelés: 5
Zsófia a legkedvesebb és legmegértőbb nő, akivel eddig találkoztam. Bármilyen félelmemmel és gondommal fordulhatok hozzá, tudom, Ő meghallgat. Mindig tehermentesen mentem el tőle és a tanításai segítégével hamar önbizalmat szereztem. Csak ajánlani tudom! :)

Dóra

5
Értékelés: 5
Fantasztikus szakember. Már az első alkalom után nagyon pozitív véleményem volt, vártam, hogy újra mehessek. Rövid idő alatt nagyon sokat segített számomra. Tetszik, hogy nem csupán beszélgettünk, hanem apró feladatok alkalmazásával rávezetett, hogy meglássam azt, melynek következtében ma már sokkal kiegyensúlyozottabb lehetek. Bátran ajánlom! :)

Tanácsadó szakpszichológus's blogposts

Székács Zsófia képe
Ellenőrzött szakember

Első lépés a cél felé

Sokan hisznek abban, hogy gondolataikkal bevonzhatják életükbe a jó és a rossz dolgokat egyaránt.

Székács Zsófia képe
Ellenőrzött szakember

A mesék szerepe az életünkben: Kukorica Jancsitól a Star Wars-ig

Mindannyian nagy szeretettel idézzük fel gyermekkori meséinket, de legtöbbször nem is gondolnánk, hogy a mítoszok, a Grimm fivérek történetei vagy a magyar népmesék milyen nagy hatással is voltak ránk annak idején. Ugyanis kisgyermekként szükségünk van rá, hogy jó példával járjanak előttünk, hogy azonosulási pontokat és támogatást kapjunk. Gyakran előfordul, hogy a szülői támogatás önmagában nem elég az öntudat, az egészséges ön-értékelés és a hatékony megküzdési módok kialakításához. 

Oldalak