Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Szalay Nikolett

Korábbi értékelések

Szabó Pál

5
Értékelés: 5
korrekt és használható volt a kapcsolati falakról készült cikk. Csak igy tovább, köszönjük! Üdv:Pali

Tanácsadó szakpszichológus's blogposts

Szalay Nikolett képe
Ellenőrzött szakember

Pandémiás burnout?

Majdnem egy éve tart a pandémiás helyzet, lassan ugyan érkeznek a vakcinák, de még mindig nem látjuk a végét. Sokunk mostanra érzelmileg és mentálisan nagyon elfáradt, kiégés közeli állapotba került.

Szalay Nikolett képe
Ellenőrzött szakember

Szorongok, hogy mások mit gondolnak rólam

Érezni, hogy elfogadnak minket, egy teljesen univerzális emberi vágy. Ráadásul nagyobb az esélyünk a túlélésre, ha tartozunk valamilyen csoporthoz, mint egyedül. Tehát egy bizonyos mértékig teljesen természetes, hogy érdekel minket, mások hogyan reagálnak ránk, mit gondolnak rólunk, és törekszünk arra, hogy elfogadjanak/befogadjanak minket.

Oldalak

Pszichológus válaszol

párkapcsolat tanácstalanság

Tsiztelt Pszichológus! 22 éves Nő vagyok, párom 25 éves 2 éve vagyunk együtt ill. együtt is élünk. Pár hónapja kezdődtek a veszekedések, de mindig külső hatások miatt. Barátok "birtokolni" szeretnék Őt, csak a hobby a fontos és Ők lettek az elsők számára semmi közös programunk nincsen azóta. Karácsonykor is végig velünk voltak, hiába kértem hogy legalább karácsonykor ne. 1.5 hete az egyik barát által közelebb került párom gyerekkori lány barátja viszont csak akkor találkozott vele ha én nem voltam ott. 1 hete szakítottunk, mert besokalltam és elköltöztem azóta beszélünk mindennap viszont a l