Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Simonyi-Féderer Sára

Korábbi értékelések

Gondine Bari Szilvia

5
Értékelés: 5
Tisztelt Simonyi-Féreder Sára,segítségét szeretnek kérni!Párkapcsolati problémánkban!Van 3 gyermekünk,és egyszerű lenne az egész,de mégis olyan bonyolult az egész kapcsolatunk!Viták viták hátán,a depresszió viselkedéssel,komunikáció nehezen megy,az intimitásról a sexrol nem is beszélve!Én Gondiné Bari Szilvia vágyok,és már végső elkeseredésemben írok önnek!Egy a problémánk;mi kinn élünk németországban,nem tudunk hazamenni,és nem tudom lehetséges e az online-terápia önnél??Nagyon kellene a segítség,mert már tönkre megyunk mindketten!Várom mielőbbi válaszát!Tisztelettel :Gondiné Bari Szilvia

Tanácsadó szakpszichológus's blogposts

Simonyi-Féderer Sára képe
Ellenőrzött szakember

"Az mit jelent, ha...?"

A lélek viszonylag kevés tünet nyelvén képes szólni. Hogy az adott tünet mögött milyen kiváltó ok áll, éppolyan lehetetlen kizárólag a tünet természetéből megítélni, mint a testi betegségek esetén. A légúti panaszok kiváltója számtalan dolog lehet - vírusos vagy bakterális fertőzés, tüdőgyulladás, megfázás, torokgyulladás, valamilyen allergiás, autoimmun reakció, daganatos elváltozás, sorolhatnánk. Ugyanígy egy-egy lélektani tünet megjelenésekor sem lehet rögtön megítélni, mi is áll a háttérben.

Simonyi-Féderer Sára képe
Ellenőrzött szakember

Miért olyan nehezek a párkapcsolatok?

A pszichológusokat az esetek jelentős részében párkapcsolati problémával keresik fel: az egészséges felnőtt embereknek általában ez okozza a legtöbb gondot. Vagy a hiánya, a megfelelő pár megtalálásának nehézsége, vagy a meglévő kapcsolat problémái, sorozatos konfliktusok, intimitásproblémák, párhuzamos kapcsolatok, szexuális gondok, egyik vagy mindkét fél hiányai. Miért ez a legsérülékenyebb terület?

 

Pszichológus válaszol

3 eves kisfiammal nem birunk

Üdvözlöm ! A 3 eves kisfiam Szeptemberbe kezte az ovit de semmi jele alig beszel nem erti meg amit mondanak neki !Az egyik pillanattba az oviba meset olvasnak neki es felkel es kiabal sikit a tobbi gyererek megijed tole! Itthon is mindenek megy neki nem tudja lefoglalni magàt.Mit tegyek ?

Hiperaktív?

Jó estét! Tanácsra lenne szükségem. 3,5éves mult a lányom,egyszerüen kezelhetetlen.Üti a szülőket,tépi a haját,lilára harapja magát,marja az arcát, Földhöz üti a fejét és egy percre megnem álna mozgás nélkül.Már a születésénél mondták hogy valószínü sok lessz vele a gond,mivel feszült voltam terhesség alatt és a magzatvíz nem fojt el. Terhesen nem ehettem a lakásban semmit,és nappal nem is aludhattam mert az anyósom ha meglátta, az első szava az volt "de jol megy egyeseknek".Így az utcán ettem a férjemmel bárhol a hidegbe mint hogy halgassuk az otthoni cirkuszt. Lehetséges hogy most a lány

Oldalak