Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Sebő Tamás

Korábbi értékelések

.

5
Értékelés: 5
Nincs összehasonlítási alapom, mert először jártam pszichológusnál, de mégis nagyon meg voltam elégedve. Az első találkozáskor megbeszéltük, hogy körülbelül mennyi idő alatt beszéljük át a témát amit vittem, és ezt sikerült is tartanunk. A problémám okairól csak annyit beszéltünk, amennyi a megértéshez feltétlenül kellett (tehát nem vesztünk el a gyerekkorban), viszont több olyan praktikus megoldást találtunk, amelyekkel azóta sokkal jobban boldogulok a területen. Tehát összességében úgy érzem, hogy abszolút megkaptam amiért mentem, és sikerült túllendülni az elakadáson, amin előtte egyedül évekig nem tudtam.

Katinka

5
Értékelés: 5
Párkapcsolati problémákkal, később munkahelyi dilemmákkal kerestem fel Tamást. A konzultációk végére mindkét területen megoldást találtam ezekre. Kezdettől fogva nyíltan, bizalommal tudtam felé fordulni. Felkészült szakember, nekem nagyon sokat segített.

Balázs Henrietta

5
Értékelés: 5
A mai világban való boldogulásért sok olyan döntést kell hoznunk, melyek kétségeket ébreszthetnek értékrendünkben. Szükségét érezhetjük ezen döntések mérlegelésének, hogy később jobbakat hozhassunk. Számomra Tamás jelenti a gátat egy gátlástalan világ és az erkölcsi ertékrendem között, amely segít önmagamhoz hű döntéseket hozni.

.

5
Értékelés: 5
Egyetemistaként kerestem fel Tamást, hogy a hallgatói- és a "munkásélet" krízispontjain, hogyan lendülhetnék át. Mindig egyenlő félként kezelt, közösen fejtettük meg a problémák okát. Később családi és magánéleti problémák kezelésében is sokat tudott segíteni, úgymond rengeteg útravaló gondolatot adott melyek a konzultációk között dolgozhattak bennem. Csak jót tudnék írni és mondani róla, profi munka, remélem sokatoknak tud majd segíteni.