Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Sári-Kurán Zsuzsa

Korábbi értékelések

VOrsi

5
Értékelés: 5
Bántalmazó kapcsolatból léptem ki, pontosabban menekültem haza Magyarországra 10 hónappal ezelőtt. Szüleimhez költöztem vissza egy vidéki kis faluba. Önbecsülésem padlón volt, két barátnőmön kívül senkiben sem bíztam meg, próbáltam keresni az életem értelmét és hogy miért történt mindez velem, miközben hallgattam a jó tanácsokat a környezetemből, hogy szedjem össze magam és csak akarni kell stb. Éreztem, hogy szakember segítségre van szükségem, hogy talpra álljak. Ekkor találtam rá Zsuzsira interneten keresztül. Másfél hónapja Budapesten élek, egy bankban dolgozom, és rengeteg tervem van a jövőre nézve. :-) Zsuzsi segítségével megtaláltam a válaszokat a kérdéseimre és újra pozitívan nézek a jövőbe! Szívből ajánlom őt mind szakmai, mind emberi tekintetben!

5
Értékelés: 5
jó volt hozzá járni, sokat tanultam ebből. Türelmes, felkészült, nyitott és ami tetszett, hogy a találkozások meleg , elfogadó légkörben zajlottak. Mindenkinek ajánlom tiszta szívből!

akiskovács

5
Értékelés: 5
Nagyon nehezen vettem rá magam, hogy bejelentkezzek egy pszichológushoz, mert hittem, hogy egedül képes vagyok helyére pakolni a lelkem fortyongásait. A legjobb döntés volt, hogy felhagytam ezzel a gondolattal és Zsuzsához vitt az utam. Tartalmas beszélgetésekkel összeraktuk a kirakóm, ami olyan érthetetlennek tűnt az elején. És annyira kinevetem már magam, hogy ettől féltem úgy. Mert szerintem sokan félnek elmenni. Közben meg össze sem lehet hasonlítani az előtte-utána állapotot. Tényleg minek várni... Az emberben annyi kérdés merül fel az életével, kapcsolatával, gondolkodásmódjával kapcsolatban. Jó ezeket megosztani valakivel, aki segít eligazodni. És Zsuzsa ebben nagyon ügyes. Csak ajánlani tudom őt mindenkinek! :-)

Horák Péter

5
Értékelés: 5
Párkapcsolati problémával kerestem meg és már a második alkalom után éreztem, hogy segített a probléma megoldásában. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!

Julcsi

5
Értékelés: 5
Nyitott személyiség, széles látókörrel, és sok szakmai tapasztalattal, rendkívül empatikus. Amellett, hogy jó szakember, hagyja, hogy egyéniségemnek megfelelően találjuk utat a probléma megoldásához, az ülések jó hangulatban teltek, örülök, hogy őt választottam :)

Tanácsadó szakpszichológus's blogposts

Sári-Kurán Zsuzsa képe
Ellenőrzött szakember

Lehet, hogy a kapcsolat amiben élek bántalmazó?

Jelenlegi írásommal elsősorban az erőszakot elszenvedő nőkhöz szólok.

 

Bízzon saját magában.

 

Ha azt érzi kapcsolatában nem működik valami jól,  tegye fel magának ezt a pár kérdést és válaszolja meg. Gazdagítja társam az életem? Örömet hoz az életembe? Valóban kötődöm hozzá? Hasonlóan gondolkodunk? Hasonlóak a terveink egymással? Van a társamban jóakarat? Támogat engem? Számíthatok rá?

Ha a válaszai között több a nem, és közös célokat sem igazán talál, érdemes végiggondolnia mik lennének az igényei egy kapcsolatban, és mik azok amiket jelenleg eltűr.

Sári-Kurán Zsuzsa képe
Ellenőrzött szakember

A párkapcsolatoknak is létezik természetes hullámzása

 

A párkapcsolatunk működése nem állandó, fejlődésen megy keresztül. Éppen úgy, ahogy az anya-gyerek kapcsolat. 

 

Vajon, hogy lehet az, hogy amíg sokan a munkában szuperül teljesítenek, sikeresek a hivatásukban, a párkapcsolatukban mégsem működnek jól?  Több kliensem meséli, hogy senki, de senki nem képes annyira felidegesíteni őket, mint a saját párjuk. Ezzel együtt természetesen senki, de senki nem képes olyan sebeket okozni nekik, mint barátjuk vagy barátnőjük.

 

Oldalak

Pszichológus válaszol

Fizikai vonzalom

Tisztelt Doktornő/ Úr! Párommal 5 éve vagyunk együtt, és a szexuális életünk lassan egy éve egyáltalán nem működik. Most jutottunk el arra a pontra, hogy erről nyíltan beszélünk egymással és keressük a megoldást. Nagyon stresszes időszakon vagyunk túl, és szeretnénk megmenteni a kapcsolatunkat. A probléma oka, hogy a párom nem vonzódik hozzám, mint nőhöz. A szeretet és a bizalom tökéletesen működik közöttünk, nagyon sokat nevetünk és jól érezzük magunkat egymás társaságában. A kérdésem az lenne, hogy ezt a problémát egy párterápia segítségével meg lehet oldani, vagy el kell fogadnunk a tény

Az életem válságban

Tisztelt Hölgyem/Uram! Tácsot szeretnék kérni, mert nagyon össze vagyok zavarodva. 6 éve vagyunk együtt a férjemmel, ebből 4 éve élünk házasságban.Én 32 éves vagyok ő pedig 35.A legutóbbi vitánk alkalmával, úgy meglökött, hogy elestem. A reakciója az volt, hogy nem kell sírni,drámázni, mikor szándékosan estem el, ő ilyen nagyot nem lökött rajtam.Pár órával utána bocsánatot kért "Ne haragudjak" és elmondta mennyire rosszul érzi magát amiatt ami történt.Már előfordult egyszer h meglökött 1 vita közben de akkor nem estem el, nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. De most már elgondolkoztam

Oldalak