Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Sári-Kurán Zsuzsa

Korábbi értékelések

VOrsi

5
Értékelés: 5
Bántalmazó kapcsolatból léptem ki, pontosabban menekültem haza Magyarországra 10 hónappal ezelőtt. Szüleimhez költöztem vissza egy vidéki kis faluba. Önbecsülésem padlón volt, két barátnőmön kívül senkiben sem bíztam meg, próbáltam keresni az életem értelmét és hogy miért történt mindez velem, miközben hallgattam a jó tanácsokat a környezetemből, hogy szedjem össze magam és csak akarni kell stb. Éreztem, hogy szakember segítségre van szükségem, hogy talpra álljak. Ekkor találtam rá Zsuzsira interneten keresztül. Másfél hónapja Budapesten élek, egy bankban dolgozom, és rengeteg tervem van a jövőre nézve. :-) Zsuzsi segítségével megtaláltam a válaszokat a kérdéseimre és újra pozitívan nézek a jövőbe! Szívből ajánlom őt mind szakmai, mind emberi tekintetben!

5
Értékelés: 5
jó volt hozzá járni, sokat tanultam ebből. Türelmes, felkészült, nyitott és ami tetszett, hogy a találkozások meleg , elfogadó légkörben zajlottak. Mindenkinek ajánlom tiszta szívből!

akiskovács

5
Értékelés: 5
Nagyon nehezen vettem rá magam, hogy bejelentkezzek egy pszichológushoz, mert hittem, hogy egedül képes vagyok helyére pakolni a lelkem fortyongásait. A legjobb döntés volt, hogy felhagytam ezzel a gondolattal és Zsuzsához vitt az utam. Tartalmas beszélgetésekkel összeraktuk a kirakóm, ami olyan érthetetlennek tűnt az elején. És annyira kinevetem már magam, hogy ettől féltem úgy. Mert szerintem sokan félnek elmenni. Közben meg össze sem lehet hasonlítani az előtte-utána állapotot. Tényleg minek várni... Az emberben annyi kérdés merül fel az életével, kapcsolatával, gondolkodásmódjával kapcsolatban. Jó ezeket megosztani valakivel, aki segít eligazodni. És Zsuzsa ebben nagyon ügyes. Csak ajánlani tudom őt mindenkinek! :-)

Horák Péter

5
Értékelés: 5
Párkapcsolati problémával kerestem meg és már a második alkalom után éreztem, hogy segített a probléma megoldásában. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!

Julcsi

5
Értékelés: 5
Nyitott személyiség, széles látókörrel, és sok szakmai tapasztalattal, rendkívül empatikus. Amellett, hogy jó szakember, hagyja, hogy egyéniségemnek megfelelően találjuk utat a probléma megoldásához, az ülések jó hangulatban teltek, örülök, hogy őt választottam :)

Tanácsadó szakpszichológus's blogposts

Sári-Kurán Zsuzsa képe
Ellenőrzött szakember

MIndenki szorong?

Az az ember aki szorong ( és tegyük hozzá, hogy minden ember szorong valamilyen mértékben ) átélhet gondolkodási, érzelmi, viselkedési és testi tüneteket. Ezeknek mértéke és a tünetek jelentkezésének hossza egyénileg nagyon változó lehet.

Sári-Kurán Zsuzsa képe
Ellenőrzött szakember

Apává válni

A várandósság kapcsán elsősorban a leendő édesanyával, és az ő érzelmi-fizikai állapotával törődünk, hiszen a legnagyobb változások rajta láthatóak. Azonban legalább olyan fontos megemlíteni, hogy a várandósság alatt a nő mellett a társaknak is jelentős szerepe van.  Bennük is elindulhatnak érzelmi, sőt fizikai változások is.

 

Oldalak

Pszichológus válaszol

Az életem válságban

Tisztelt Hölgyem/Uram! Tácsot szeretnék kérni, mert nagyon össze vagyok zavarodva. 6 éve vagyunk együtt a férjemmel, ebből 4 éve élünk házasságban.Én 32 éves vagyok ő pedig 35.A legutóbbi vitánk alkalmával, úgy meglökött, hogy elestem. A reakciója az volt, hogy nem kell sírni,drámázni, mikor szándékosan estem el, ő ilyen nagyot nem lökött rajtam.Pár órával utána bocsánatot kért "Ne haragudjak" és elmondta mennyire rosszul érzi magát amiatt ami történt.Már előfordult egyszer h meglökött 1 vita közben de akkor nem estem el, nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. De most már elgondolkoztam

válás halogatása

Tisztelt szakértő! Párom már hat éve együtt vagyunk, azonban ő nős, de éve óta elköltözött otthonról; felnőtt, önálló gyermeke van. Mi közösen vettünk nemrégiben házat, gyermeket szeretnénk, azonban a válását halogatja, már egy éve húzódik, hogy megegyezzenek az anyagiakon, a válópert ezért még be sem adták. Arra hivatkozik, hogy szorongással tölti el, amikor a feleségével beszélnie kell. Hetekig képes a válással kapcsolatos elintézendő feladatot halogatni. Amikor rákérdezek, feszült lesz, de ha nem kérdezek rá, vagy nem figyelmeztetem, akkor végképp nem tesz semmit. Az akadékoskodásom visz

Oldalak