Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Prcsity Violetta

Korábbi értékelések

Boglárka

5
Értékelés: 5
Viola nagyon sokat segített nekem, hogy másképp lássam a világot amiért nagyon hálás vagyok. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek, akinek segítségre van szüksége!

R

5
Értékelés: 5
Megértő és jóindulatú, ugyanakkor őszinte és egyenes. Értékes kombináció, sokat segített. Köszönöm!

Rigó Brigitta

5
Értékelés: 5
Viola nagyon kedves, kiváló szakember. Rengeteg mankót ad a kezedbe, amivel folyamatosan tudsz magadon dolgozni. Kíváló Tanácsadó szakpszichológus. Gyorsan reagál, ha megkeresed. Ajánlom őt mindenkinek, aki elakadt, megrekedt az életben, vagy segítségre van szüksége. Biztos kezekben lesz Nála!

Éva

5
Értékelés: 5
Bonyolult lett az életem. Segített kibogozni és újraszőni életem fontos szálait. Köszönöm

zamil

5
Értékelés: 5

Pszichológus válaszol

Lehetek még boldog?

Tisztelt Pszichológus! 25 éve élek házasságban, de soha nem voltam boldog. Megismerkedésünk első időszakában minden ideálisnak tűnt, de az esküvő után, burkoltan megkezdődött a lelki terror (ma már tudom) , ami az első gyerekem megszületése után még fokozódott. Bíztam abban, hogy ha mindent megteszek, belátja drága férjem, hogy én vagyok számára az ideális feleség. Sajnos naivan hittem ebben és igyekeztem. Neveltem három gyerekünket, építettem a házunkat, de soha nem voltam elég jó. Tavaly felébredtem ebből a rémálomból. Kezdtem kutakodni, hogy mi lehet ez. Megdöbbentem, hogy olyan oldalakat t

Depressziós vagyok?

Kedves Pszichológus! Olyan helyzetben vagyok most, hogy úgy érzem egyetlen megoldás az öngyilkosság. A barátaim magamra hagytak... Mindenki utál. a családom mindig is utált... Magamba zuhantam nagyon. vagdostam magam. Úgy érzem a munkahelyen sem vagyok elég jó. Csődtömeg vagyok. S egyre inkább úgy érzem, hogy meg kell halnom, mert mindenkit csak zavarok, és haszontalan vagyok, semmire kellő.. Nem számíthatok senkire sem.... Senki sem segít... Úgy érzem az a legjobb, ha véget vetek az életemnek... Nem tudok kimászni ebből az álapotból... Nem érdemlem meg az életet. Mit tegyek?

Oldalak