Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Pólya Bella

Tanácsadó szakpszichológus's blogposts

Pólya Bella képe
Ellenőrzött szakember

Iskolaválasztás februárban – nyugodt iskolakezdés szeptemberben

Elkezdődnek lassan országszerte az iskolába csalogató foglalkozások. Szerencsére egyre több iskola nyitja meg kapuit az óvodás gyerekek és szüleik előtt, hogy megmutassák kincseiket. Szerencsére egyre több szülő dönt úgy, hogy elviszi Kincseit megmutatni az iskolának. Hogy ezek a kincsek miként lesznek igazán értékessé egymás számára? Az egy hosszú folyamat, amit szeretnék most megsegíteni az alábbi összefoglalóval.

Pszichológus válaszol

A kérdést megválaszolta Pólya Bella

A férjem folyton chatel idegen lányokkal a neten. Most már smsben is. A téma általában a szex, és találkozókat is megbeszél velük. Ő azt mondja nem megy el, ezt nem is gondolom, de nem bizom benne, nem tudom, hogy meddig képes elmenni. Van egy 2 hónapos kisbabánk, mi is neten ismerkedtünk meg, azt mondja, hogy szeret minket és nem akar elveszíteni, mégsem tud ezzel a szokásával felhagyni. Mit tegyünk? Èn hogyan fogsdjam őt el így? Ő mit csináljon, hogy erről leszokjon? Segítsègüket köszönöm!

A kérdést megválaszolta Pólya Bella

Jó Napot! 3,5 éves kislányom áprilisba kezdte az ovit,járt 2 hónapot aztán nyári szünet,most szeptemberben újra kezdte. Nem volt gond szeptember simán ment,pedig kapott régi óvónője mellé egy új óvónénit is,eleinte sírt ha az új óvónénivel volt,de már szereti mindkettőt,viszont ha helyetesítés van akkor sír a másik óvónőknél.Gyerekekkel nem játszik,egy hete rajzolgatni kezdett egyedül,előtte viszont egész nap óvónőt figyeli mellette volt mindig,az udvaron most is csak mellette álldogál beszélget vele,ha más óvónővel megy ki akkor sír.Illetve néha reggel azon stresszel és kezd el sírni,h kimen