Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Polla Adrienn

Korábbi értékelések

Csilla

5
Értékelés: 5

Flóra

5
Értékelés: 5
Kedves, támogató, és jó szakember. Ajánlom!

Jánosi Anita

5
Értékelés: 5

Bánáti Vanda

5
Értékelés: 5

Réka

5
Értékelés: 5
Hosszabb kórházi kezelés után, kezdett velem foglalkozni Adrienn. Több hónapja járok hozzá és nagyon sokat köszönhetek neki! Lassan ugyanaz a vidám és boldog ember lehetek/leszek, mint aki voltam a súlyos depresszió előtt. Ha kell megnyugtat, ha kell tanácsokkal lát el. Sokat változtam és sok mindenen változtattam is, a tanácsainak köszönhetően.

Tanácsadó szakpszichológus's blogposts

Polla Adrienn képe
Ellenőrzött szakember

Önszeretet, önelfogadás, na de hogyan?

Manapság a csapból is az folyik, hogy „szeresd magad, és minden rendben lesz”. Ha az ember úgy dönt, kicsit elmélyed a lelki folyamatokban, szerez némi pszichológiai jártasságot, biztosan beleakad az önszeretet témájába, valahol a motivációs előadók és a seregnyi önfejlesztő könyv között.

Az önszeretet valóban hasznos, de mit is jelent valójában?

Polla Adrienn képe
Ellenőrzött szakember

Férfiként: hogyan kezdeményezzünk az internetes társkeresésben?

Ez a cikk elsősorban azoknak a férfiaknak szól, akiknek nehézséget jelent a való életben ismerkedni, és nem tudják, hogyan vágjanak bele az internetes párkeresésbe, vagy rossz tapasztalataik miatt elbizonytalanodtak abban, hogy egyáltalán lehetséges neten társat találni. A témát három nagyobb egységre tagoltam: hogyan ne írjunk a nőknek, mi tetszik a nőknek, és végül, hogyan csináljuk jól.

1) Hogyan NE írjunk a nőknek?

Sablonosan, általánosan. Hogy ez mit jelent? Például:

„Szia, mizu?”

„Hogy vagy?”

Oldalak