Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Polla Adrienn

Korábbi értékelések

Flóra

5
Értékelés: 5
Kedves, támogató, és jó szakember. Ajánlom!

Jánosi Anita

5
Értékelés: 5

Bánáti Vanda

5
Értékelés: 5

Réka

5
Értékelés: 5
Hosszabb kórházi kezelés után, kezdett velem foglalkozni Adrienn. Több hónapja járok hozzá és nagyon sokat köszönhetek neki! Lassan ugyanaz a vidám és boldog ember lehetek/leszek, mint aki voltam a súlyos depresszió előtt. Ha kell megnyugtat, ha kell tanácsokkal lát el. Sokat változtam és sok mindenen változtattam is, a tanácsainak köszönhetően.

Júlia

5
Értékelés: 5

Tanácsadó szakpszichológus's blogposts

Polla Adrienn képe
Ellenőrzött szakember

Férfiként: hogyan kezdeményezzünk az internetes társkeresésben?

Ez a cikk elsősorban azoknak a férfiaknak szól, akiknek nehézséget jelent a való életben ismerkedni, és nem tudják, hogyan vágjanak bele az internetes párkeresésbe, vagy rossz tapasztalataik miatt elbizonytalanodtak abban, hogy egyáltalán lehetséges neten társat találni. A témát három nagyobb egységre tagoltam: hogyan ne írjunk a nőknek, mi tetszik a nőknek, és végül, hogyan csináljuk jól.

1) Hogyan NE írjunk a nőknek?

Sablonosan, általánosan. Hogy ez mit jelent? Például:

„Szia, mizu?”

„Hogy vagy?”

Polla Adrienn képe
Ellenőrzött szakember

A herceg a fehér lovon: létezik?

Valószínűleg mindenkinek ismerős a tökéletes társ iránti vágy. Vagy mert épp benne él, vagy mert már lemondott róla. De vajon létezik a herceg a fehér lovon? És mit tesz ez a vágyunk az aktuális kapcsolatunkban való elköteleződéssel? Lehet-e mindezt a realitáshoz igazítani? A következőkben ezekre a kérdésekre keresem a választ, néhány példa segítségével.

Oldalak