Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Petró Kata Ágnes

Korábbi értékelések

Kurucz Dóra

5
Értékelés: 5

Enyedi Márton

5
Értékelés: 5

Horányi Gábor Dénes

5
Értékelés: 5
Közvetlen és barátságos. Egyetemistaként jártam és járok hozzá a mai napig. Rengeteg leküzdésre váró akadályt állítottam elé, hogy segítsen benne és egytől-egyig sikerült. Bátran ajánlom bárkinek, aki szeretne magán segíteni és egy remek szakemberrel az oldalán tenné ezt meg!

Péter Lea

5
Értékelés: 5
Kata rendkívül közvetlen, barátságos és megértő szakember, akinél könnyű feloldódni, mert árad belőle a kedvesség, elfogadás, biztonság és a segíteni akarás. Minden alkalommal várom a találkozásokat, ahonnan sokkal könnyebben, jó érzéssel távozom. Ajánlom őt Mindenkinek!

Kovács Eszter

5
Értékelés: 5

Tanácsadó szakpszichológus's blogposts

Petró Kata Ágnes képe
Ellenőrzött szakember

A pszichológus

„… nem megváltoztatni akarom azt, aki hozzám fordul, hanem megérteni. Nem megmondani neki, mit tegyen, hanem vele együtt átélni azt, amit ő nem tud átélni. Ez a legfontosabb. Miközben átélem vele, és hozzásegítem, hogy ő átélje, ugyanakkor külső rálátásom is van a helyzetre, a problémájára. Ettől más ez a szakmai segítség.” (Kulcsár Éva)

Petró Kata Ágnes képe
Ellenőrzött szakember

Miért nem járunk pszichológushoz?

A XXI. századi fejlett országok egyik legnagyobb problémája a gondjaiban magára maradt emberek sokasága, akik próbálják elhallgattatni a lelkükben megszólaló vészcsengőt.

Elégtelen pszichológuskép

Magyarországon a rendszerváltás óta a pszichológia egyre nagyobb teret kapott. Azt gondolhatnánk, hogy felvilágosultabbak lettünk, és az internet térhódításával egyre több forrásból szerezhetünk információt a szakmáról és a segítségnyújtásról.

Oldalak