Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Nagy Márta

Korábbi értékelések

A.K.

5
Értékelés: 5
Kellemes kisugárzású, megbízható, rugalmas szakember. Megértően, türelmesen terelgetett. Nagyon sokat segített.

Józsa K.

5
Értékelés: 5

Szabó Viktor

5
Értékelés: 5
Akinek Szegeden segítségre van szüksége, csak ajánlani tudom. Kedves, türelmes és jól érti a dolgát, nekem már az első néhány találkozás után is sokat adott és érezhetően jobb lett az állapotom.

Detty

5
Értékelés: 5
Megértő és felkészült szakember, sokat segített. Olyan nyitottsággal fordult felém, hogy nem okozott nehézséget számomra sem bizalommal megosztani vele az életem történéseit. Örülök, hogy megtaláltam és hogy sikerült átsegítenie egy nagyon nehéz időszakon.

Tanácsadó szakpszichológus's blogposts

Nagy Márta képe
Ellenőrzött szakember

Ki a hibás?

Az utóbbi időben számos olyan kliens jelent meg a praxisomban, akik nehezen tudják feldolgozni a párkapcsolatuk, házasságuk felbomlását, és ebben kérnek segítséget. A tanácsadási folyamat egy pontján szinte biztos, hogy elhangzik a kérés vagy inkább kétségbeesett felszólítás: Mondja meg, Márta, ki volt a hibás?

Nagy Márta képe
Ellenőrzött szakember

Tanuld meg a zsiráfnyelvet!

A sikeres kommunikáció nagyon nehéz műfaj különösen nézeteltérés esetén. Amikor klienseim nézeteltérésekről, konfliktusokról számolnak be, gyakran találkozom azzal, hogy az ilyen helyzeteket azonosítják a veszekedéssel. Erős szorongást élnek át ilyenkor, és el sem tudják képzelni, hogy konstruktívan is lehet kezelni ezeket a szituációkat.

Oldalak

Pszichológus válaszol

Csak szakemberrel lehetséges az önértékelés helyreállitása?

Lehetséges a stabil önbizalom kialakítása? Ami mögött valós étékek vannak? A kialakított önbizalmat elég egyszer kialakítani vagy azt folyamatosan fen kell tartani? Ha valaki élete nagy részében alul értékeli magát, akkor az olyan mint az alkoholizmus és vissza lehet rá szokni? Ha a családban az egyik szülő alul rendelt és alul értékeli magát, akkor az örökölhető, vagy csak tanult viselkedés? Köszönöm a választ

pánikroham

Kedves Pszichológus! fiatal lány vagyok. Tegnapelőtt szörnyű pánikrohamom volt. Azért lett pánikrohamom, mert szerelmes vagyok egy fiúba, aki tegnap este eltűnt.. és az anyukája engem okolt, ezért és meg is akart verni. aztán előkerült, de akkor sem nyugodtam le. Azt hittem meghalok, alig kaptam levegőt.. többször el is ájultam. Eltelt talán 2 óra is mire sikerült lenyugodnom. Eddig csak 3-szor volt ilyen rohamom. És azóta alig merem elhagyni a lakást, és nem merek emberek közé menni, és folyamatosan félek. Régen szorongtam, leküzdöttem és most megint ugyan azt érzem, nyugtalan vagyok, rem

Oldalak