Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Magyar-Gáti Szilvia

Korábbi értékelések

Júlia

5
Értékelés: 5
Kisugárzása megnyugtató, valódi szeretettel fordul klienseihez, hiteles szakember, csak ajánlani tudom.

Piros

5
Értékelés: 5
Személyes tapasztalatom alapján bátran ajánlom! Felkészült segítő és hiteles személyiség. Szeretettel, megértéssel, türelemmel és empátiával kísér, segít az úton melyen egy kiegyensúlyozottabb, jobb, boldogabb élet eléréséért indulunk el, legyen szó egy konkrét problémáról vagy átfogó változtás iránti igényről. Sok-sok támogatást és energiát ad az előrelépéshez az olykor nehéznek tűnő lelki munkában. Az elsajátítotott szakmai megoldásai közül igyekszik mindig az adott helyzetnek legmegflelőbbet választani, érdemes megbízni döntésében, iránymutatásában.

Tanácsadó szakpszichológus's blogposts

Magyar-Gáti Szilvia képe
Ellenőrzött szakember

Gyermekvállalás az életünkben II.

Az előző blogbejegyzésem befejezésében kifejtettem, milyen csodálatos dolog is a gyermekvállalás, és hogy a maga nehézségeivel, milyen sok lehetőséget is nyújt a fejlődésre. Az áldás átka az, hogy nem feltétlen lát el tanácsokkal új élethelyzetünkben, pedig az eddig megszokott, jól bevált életvezetésünk (annak minden rutinjával) fenekestül felfordul a gyermek megszületésével.

Magyar-Gáti Szilvia képe
Ellenőrzött szakember

Gyermekvállalás az életünkben I.

Mikor is jutunk el életünkben arra a pontra, hogy a gyermekvállalás mellett tesszük le voksunkat? Természetesen ez egyénenként változik, azonban a vizsgálatok azt mutatják, hogy az első gyermek megszületésének ideális időpontja hölgyek esetében a huszonkettedik és a huszonhetedik életév, míg a férfiaknál a huszonnyolcadik és a harmickettedik életév között van.

Oldalak

Pszichológus válaszol

Tanácstalanság / Belső gát

Üdvözletem Doktor Úr/Nő! A problémám a jelen helyzetemben csupán annyi lenne, hogy rendkívül tanácstalan vagyok az életemmel kapcsolatban. Jó családból származom és jó képességekkel is rendelkezem, korábban már dolgoztam egy két projektben de állandó munkahelyem még nem volt saját keresettel ugyan párszor rendelkeztem de minimum 70%-ban szülői segítségre szorulok. Otthon jó baráti köröm volt szerettek az emberek és sok emberrel megtaláltam a közös hangot, sok embernek tudok mosolyt csalni az arcára vagy segíteni a problémáikban, viszont amikor önmagamról van szó akkor jön a probléma.

kezelhetetlen a gyerekem

Segítséget szeretnék kérni!Nem tudom mit tegyek és már nagyon el vagyunk keseredve! 15 éves fiamról van szó akinél 6 éve kezdődtek a problémák és azok egyre csak tornyosulnak.Röviden az egyik általános iskolából kirúgták a másikból csak azért nem tették meg mert könyörögtem az igazgatónak,hogy már csak egy év van adjanak még egy esélyt.A Középiskola első osztályát most járja másodjára jelenleg 6-ból áll bukásra és közel 30 óra igazolatlanja van.Itthon /is/ a viselkedésével nem lehet bírni.Úgy beszél velünk mint egy kutyával.Ellóg itthonról.Állandóan hazudozik.Ami már a legszomorúbb az egészbe

Oldalak