Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Lutsch Szilvia

Korábbi értékelések

Dóra

5
Értékelés: 5
Szilvit nagyon szívesen ajánlom bárkinek, aki nehézségekkel küzd. Nekem rengeteget segít abban, hogy egy kilátástalannak tűnő helyzetet, hogyan tudok feldolgozni. Minden egyes beszélgetés után "könnyebbnek" érzem magam. A kérdései nagyon elgondolkodtatóak és teljesen új szemszögből világít meg dolgokat ezáltal. Nagyon kedves, könnyű vele kapcsolatot teremteni, és mindig pontosan érti, amit megosztok vele, még akkor is, amikor nem feltétlenül tudom magam jól kifejezni.

Tanácsadó szakpszichológus's blogposts

Lutsch Szilvia képe
Ellenőrzött szakember

Gyermeknevelési kisokos 2. rész

A cikksorozat előző részében bemutattam 4 megközelítést, amelyek a gyermeknevelés több dimenzióját világítják meg. A második részben újabb 4 területtel bővítem a listát; a különböző szempontok átgondolása segíthet beazonosítani azokat a pontokat, ahol úgy érezzük, hogy eltávolodtunk az egyensúlyi állapottól. Az egyes bekezdések végén található tippek iránymutatást adnak ahhoz, hogy milyen úton induljunk a megoldás, a harmonikusabb mindennapok felé.

 

Elvárások magunkkal és a gyermekkel szemben

Lutsch Szilvia képe
Ellenőrzött szakember

Gyermeknevelési kisokos 1. rész

A gyermeknevelés egy olyan megnevezés, amely számos dolgot magába foglal: a gyermekeinkkel való együttélés módjait, a bennünk élő vágyakat, célokat, gyermekünk fejlődésének elősegítését, a kettőnk kötelékének alakítását, és még sokáig lehetne sorolni. Kapcsolódnak hozzá cselekvések, gondolatok, érzések, attitűdök, minták, szavak, gesztusok... megint végtelennek tűnik a lista.

Oldalak