Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Lutsch Szilvia

Korábbi értékelések

Dóra

5
Értékelés: 5
Szilvit nagyon szívesen ajánlom bárkinek, aki nehézségekkel küzd. Nekem rengeteget segít abban, hogy egy kilátástalannak tűnő helyzetet, hogyan tudok feldolgozni. Minden egyes beszélgetés után "könnyebbnek" érzem magam. A kérdései nagyon elgondolkodtatóak és teljesen új szemszögből világít meg dolgokat ezáltal. Nagyon kedves, könnyű vele kapcsolatot teremteni, és mindig pontosan érti, amit megosztok vele, még akkor is, amikor nem feltétlenül tudom magam jól kifejezni.

Tanácsadó szakpszichológus's blogposts

Lutsch Szilvia képe
Ellenőrzött szakember

Gyermeknevelési kisokos 1. rész

A gyermeknevelés egy olyan megnevezés, amely számos dolgot magába foglal: a gyermekeinkkel való együttélés módjait, a bennünk élő vágyakat, célokat, gyermekünk fejlődésének elősegítését, a kettőnk kötelékének alakítását, és még sokáig lehetne sorolni. Kapcsolódnak hozzá cselekvések, gondolatok, érzések, attitűdök, minták, szavak, gesztusok... megint végtelennek tűnik a lista.

Lutsch Szilvia képe
Ellenőrzött szakember

Elköteleződési dilemma a párkapcsolatokban

A párom valóban a tökéletes választás? Összeköltözzünk? Házasodjunk, vagy ne? - ezek mögött az egyszerű kérdések mögött számos érzés és gondolat rejtőzik a saját párkapcsolatunkról, és a párkapcsolatokról általában alkotott képünkről. Manapság sokan „beleragadnak” a kapcsolatukba: sem elköteleződni, sem szakítani nem tudnak, és ez az időszak hosszan elhúzódhat, mire valamelyik irányba végül elbillen a mérleg. A jelenkori technikai-társadalmi változások számos újdonságot hoztak magukkal, melyek kihatnak az egyének gondolkodására és így a párkapcsolatok működésére is.

 

Oldalak