Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Heller Csilla

Korábbi értékelések

Dóra

5
Értékelés: 5
Kb. fél éven át jártam Csillához terápiára, szorongás és alvászavar problémájával kerestem fel. Olyan hétköznapi helyzetekben segített nekem helytállni, mint munkahelyváltás és új párkapcsolat. Ezek az élethelyzetek számos új kihívás elé állítottak, nagyon sok bizonytalanság volt bennem. Csilla támogatásával, tanácsaival bátorságra tettem szert, megtanultam kiállni magamért. Nagyon szerettem hozzá járni, kifejezetten vártam a konzultáció idejét minden héten. Nagyon sokat segített, hogy jobban érezzem magam a bőrömben és elfogadóbb legyek önmagammal és a környezetemmel. Sok álmatlan éjszakától kíméltem volna meg magam, ha hamarabb felkeresem! Mindenkinek azt ajánlom, aki úgy érzi, hogy problémákkal küzd, ne habozzon, kérjen időpontot, nagyon megéri! Nincs annál fontosabb, mint hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben és boldogok legyünk! Nekem ehhez Csilla volt a megoldás!

Kuna Kata

5
Értékelés: 5
Egyéni terápiára járok Csillához, több, mint egy éve. Csillával már a legelső alkalommal megtaláltam a közös hangot, olyan volt, mintha mindig ismertem volna, azonnal kialakult a bizalom. Nagyon sok pozitív megerősítést kapok tőle, de mindig hagyja, hogy én jöjjek rá a dolgokra és a saját tempómban, az adott lelkiállapotomhoz megfelelően jussak el a "megoldáshoz" egy krízishelyzetben. Mindig pozitív energiákkal dolgozik, de mindemellett tökéletesen megértő, bármiről is legyen szó a foglalkozáson.

Tamas

5
Értékelés: 5
Csilla egy fantasztikus szakember, en kb. masfel evig jartam hozza 95%-ban skype-on keresztul es alkalmankent eloben. A masfel ev alatt hatalmas jellemfejlodesen mentem keresztul, amelynek szerves resze volt Csilla altal alkalmazott pszichologiai terapias modszerek es a figyelmessege. Nagyon kedves es segitokesz es rugalmas, amely esetemben rendkivul fontos volt a munkam miatt. Mindenkeppen csak ajanlani tudom, batran forduljatok hozza! :)

Dávid

5
Értékelés: 5
Csilla mindig nagyon jól megtalálta a hangot velem, olyankor is amikor nehezen nyíltam meg. Segített megfogalmazni magamban rengeteg mindent, és felbecsülhetetlen segítséget nyújtott abban, hogy megismerjem önmagam és megfeleően tudjak kezelni olyan kihívásokat, amik előtte gondot okoztak. Csak ajánlani tudom.

Ditta

5
Értékelés: 5
Fantasztikus segítsêg a problémáim gyökerének átlátásában! Finoman sosem voltak jó tapasztalataim a pszihológusokkal, de felé abszolút 100% a bizalom. Nagyon tetszik, hogy soha nem adja a számba a megoldásokat, ha el is akadok, finoman vezet rá! Vêgtelenül hálás vagyok, hogy rátaláltam, és kevesebb, mint egy év alatt rengetek gyerekkori elakadást tettünk a helyére! Nagyon szeretek vele dolgozni! Spirituális dolgaimat is nagyon nyitottan tudom vele megbeszélni! Az örök tündér keresztanya!!!

Tanácsadó szakpszichológus's blogposts

Heller Csilla képe
Ellenőrzött szakember

Bombaként robban példaképeink üzenete

Egy hete zajlik a vita az egyik legnépszerűbb magyar előadó páros, Majka és Curtis szakításáról. Előbbi a Szegedi Ifjúsági Napokon élőben rohant ki barátja életstílusa és drogfüggősége ellen, amivel tudattalanul is fontos, kábítószer ellenes  üzenetet fogalmazott meg.  

Oldalak

Pszichológus válaszol

változás

Jó napot! Januárba költöztem haza egy másik országból azzal a céllal , hogy itthon vállalkozásba kezdjek egy barátommal. Külföldön jól érzetem magam persze volt kihívás ott is. De amióta haza költöztem nagyon nehezen veszek minden akadályt. Szeretem kirandulni emberek közzé menni de most leginkabb semmit nem csinalnek es semmi nem erdekel.Valahogy nem találom magam. Igazan nyugodt voltam de most apro dolgokon is felhuzom magam. Aludni nem igazan tudok. A rendszeres sportal is teljesen felhagytam ami nem volt jellemzo ram. Nemtudom a koltozes a kornyezetvaltozas vagy mi lehet a bajom

rossza anya -lánya kapcsolat

20 éves nő vagyok,2 szülővel és 2 fiútesóval élek. Én egy idegennek érzem magam ebben a családban. Főleg anyámmal rossz a kapcsolatom, olyan, mintha nem lenne anyám. Ezeket mondta: "nekem nem vagy a lányom" , "tönkreteszed az életünket" "nem lesz belőled senki" "ha tudnák az emberek ,hogy milyen vagy nem lennének barátaid, álszent vagy" "beteg vagy, pszichiátrián a helyed"! Nem lehet beszélni vele, folyton kiabál, bánt, hibáztat mindenért. Anyám rivalizál velem, irigy ,hogy vannak akikre számíthatok, ha éhezek adnak kaját, ha összetörtem, megvigasztaltak, tartották bennem a lelket stb. Úgy é

Oldalak