Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Hátszegi Eszter

Korábbi értékelések

Laura

5
Értékelés: 5
Csak ajánlani tudom Esztert, nekem nagyon sokat segített. Már rövid időn belül kialakított egy olyan bizalmi légkört, amiben könnyű volt számomra megnyílni, abszolút biztonságban éreztem magam nála. Nagyon kedves, empatikus, jó humorú, ugyanakkor megmarad a szakember szerepében. Semmi belemagyarázás, erőltetés, mindig hagyta, hogy magam rakjam össze a dolgokat, ő "csak" megvilágította előttem az utat. Tényleg igazán hasznosnak éreztem a nála töltött alkalmakat, bárkinek, aki nehézségekkel küzd, ajánlanám, hogy keresse fel :)

Tamás

5
Értékelés: 5
Eszter mellettem volt életem egyik legnehezebb időszakában, ezért nagyon hálás vagyok neki, bárkinek bátran ajánlanám, mert felkészült, empatikus és megnyugtató a jelenléte!

Gásztai Púbor

5
Értékelés: 5
Eszter... Hátszegi. Gondolnank, onnan Déva s Vajdahunyad mellöl, de nem. Inkabb egy olyan vilagbol, egy olyan orszagbol ahol nem ciki az érzelem... és nem ciki ha atélik és kimutatjak. ...ahol virag nöl minden könycsepp utan s ahol mázsákat hatra hagyva int bucsut az ember az ilyen Esztereknek. :) ...ahol - noha allitolag nem javalt - mar-mar egy asztalhoz ült az atölelö empatia a tüzzel, vizzel, földdel s levegövel, megalkotva ezzel egy uj Pentagrammat, mely igy méltan tündököl a tisztasag, a megnyugvas, a szépség és harmonia szimbolumaként. Igen, nala lesz együttérzés. Még jo, hisz Ember. :) Nem is akarmilyen. Kis varazslo leany. Mint Vitray anno... Csak ülök és mesélek... aztan egyszer csak hopp, ki van pipalva a probléma, tova tünt a gond. Nem két nap, de ez egy ilyen történet. Probald ki!

Valkó Rita

5
Értékelés: 5
Eszter nagyon sokat segített egy nehéz időszakban. Kedves, de mégis határozott volt, biztonságban éreztem magam :) Köszönöm!

Tanácsadó szakpszichológus's blogposts

Hátszegi Eszter képe
Ellenőrzött szakember

A párkapcsolatok mozgatórugói – gondolatok a jó kommunikációs készségről, I. rész

A tartós kapcsolati boldogság talán egyik legfontosabb összetevője az, ha tudatában vagyunk a saját érzéseinknek. Második legfontosabb tényezőként azt említhetnénk, ha párunk érzelmeivel is tisztában vagyunk. Mindezek fontos szerepet kapnak abban, hogy egy elégedettséget hozó kapcsolatot működtethessünk.

„Számomra ez most fájdalmas” „A feleségem csalódott” „Dühös vagyok” „A barátomat elárasztják az érzések”

Hátszegi Eszter képe
Ellenőrzött szakember

"Minden az én hibám!" - megküzdés a belső kritikussal, 2. rész

Az előző részben belső kritikusunk természetét, eredetét jártuk kicsit körbe. A blogbejegyzés második részében megosztok még néhány technikát, amivel megközelíthetjük saját belső kritikusunkat.

Válasszuk el a múltat a jelentől!

Belső kritikusunk eredetét ismerni azért is fontos, mert segít elkülöníteni a múltunkat a jelenünktől. Mairanz szerint a belső kritikus gyakran egy múltbéli eseményből származó projekció.

Oldalak