Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Hátszegi Eszter

Korábbi értékelések

Emese

5
Értékelés: 5
Eszter segítségével újra magamra találtam. Sokat segített abban, hogy más fényben nézzem az életemet. Hálásan köszönöm.

Kronauer-Vida Anikó

5
Értékelés: 5
Eszter remek szakember és ember. Sok mindenben segített nekem. Egy melegséggel, figyelemmel teli, elfogadó atmoszférát teremt a terápia során. Sokat fejlődtem vele, megtaláltuk együtt azt az utat, amivel már egyedül is meg tudom oldani az élet problémás oldalát. Voltak nagy AHA élményeim is, amire így visszatekintve ott voltak az orrom előtt, de nem tudtam őket meglátni, ezért nagyon hálás vagyok Eszternek, hogy rámutatott ezekre. Csak ajánlani tudom a terépiát Eszterrel.

Balázs

5
Értékelés: 5
Eszterrel nagyon hatékonyan tudtunk együtt dolgozni a megoldandó problémákon. Az általa teremtett légkörben könnyen meg tudtam nyílni és nagyon gyakran előfordult, hogy az ülések során megvilágított összefüggések mentén önállóan is tudtam haladni a megoldások felé. Nagyon sokat segített, amit ezúton is köszönök.

Laura

5
Értékelés: 5
Csak ajánlani tudom Esztert, nekem nagyon sokat segített. Már rövid időn belül kialakított egy olyan bizalmi légkört, amiben könnyű volt számomra megnyílni, abszolút biztonságban éreztem magam nála. Nagyon kedves, empatikus, jó humorú, ugyanakkor megmarad a szakember szerepében. Semmi belemagyarázás, erőltetés, mindig hagyta, hogy magam rakjam össze a dolgokat, ő "csak" megvilágította előttem az utat. Tényleg igazán hasznosnak éreztem a nála töltött alkalmakat, bárkinek, aki nehézségekkel küzd, ajánlanám, hogy keresse fel :)

Tamás

5
Értékelés: 5
Eszter mellettem volt életem egyik legnehezebb időszakában, ezért nagyon hálás vagyok neki, bárkinek bátran ajánlanám, mert felkészült, empatikus és megnyugtató a jelenléte!

Tanácsadó szakpszichológus's blogposts

Hátszegi Eszter képe
Ellenőrzött szakember

Út a jól-léthez, avagy húzzunk határokat!

Észreveszi olykor magán, hogy az Ön szükségleteit nem hallgatják meg, hogy nem tud nemet mondani vagy határozottan fellépni magáért? Nehezére esik megbízni az emberekben? Gyakran érzi, hogy nem megfelelően bánnak Önnel? Ezek mind a határhúzás nehézségeire utalnak.

Milyenek az egészséges határok?

Hátszegi Eszter képe
Ellenőrzött szakember

Merjünk kilépni! - 3 jel az elengedésre

Tanácsadóként sűrűn találkozom olyanokkal, akik túl sok időt és energiát fektetnek olyan tevékenységekbe, melyeket „csinálniuk kell”, legyen az munka, valamilyen hobbi, vagy akár kapcsolat. Végeláthatatlan edzésprogramok és diéták plusz kurzusok, aktivitások...egyszóval sok olyan magunkra vállalt kötelezettség, melyeket már nem is élveznek.

Oldalak