Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Dr. Biró Eszter

Korábbi értékelések

Vándor Judit

5
Értékelés: 5
Briliáns, okos, egy fél mondattal regényeket tud közölni. Fantasztikus élmény volt beszélgetni vele.

Sáfrány Adrienn

5
Értékelés: 5

Eszter

5
Értékelés: 5
Nagyon figyelt rám, megdöbbentett, hogy hónapok múlva is mindenre emlékszik, amit elmondtam neki. Jó élmény volt, hogy nevetni is tudtam vele, de a sírás sem volt gáz, volt zsebkendő az asztalon. Sokat tanultam magamról.

Szabó Ildikó

5
Értékelés: 5
Amióta ismerem azóta csodálom a szakértelmét és az empátiáját. Sz.I.

P.M.

5
Értékelés: 5
Egy előadását hallgattam egyszer Eszternek. Számomra akkor világossá vált, hogy hozzáértő, kompetens, kitűnő szakember.

Pszichológus válaszol

Kellemetlen szex

54 éves nő vagyok. Már 3 éve nem menstruálok. Nem érzek örömet a szex közben., sőt inkább fájdalmat. Nem tudok felizgulni sem. Zárt a hüvely, a behatolás kellemetlen és a maga az aktus is. Amennyiben én izgatom a csiklóm nincs igazán gond. Pornó nézése is felizgat. Egyedül a közös együttlét okoz nehézséget. Segítséget szeretnék kérni mit tegyek. Köszönöm!

Barátság extrákkal

Tisztelt pszichológus! Elvált vagyok, 2017novemberében ismerkedtem meg egy férfival. Akkor volt egy élettársa akivel elmondása szerint nem működött a kapcsolat. Kapcsolatunk barátság extrákkal kezdődött. Külföldön dolgozik, három hetente jár haza. Hozzám jött és jön és tőlem megy vissza. A hölgy ez év elején elküldte. Többször kezdett hozzám járni és itt is aludt. Beleszerettem. Sokat beszélgetünk ha kint van, de arra lettem figyelmes, hogy ha velem beszél mással chetel. Gyanús lett és be igazolódott a sejtésem. Belenéztem a telójába. Egy másik hölgy is van, akivel írogat és más intim dolgot,

Oldalak