Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Csukás Csaba

Korábbi értékelések

H. Gábor

5
Értékelés: 5
Köszönöm a segítséget. Nem volt mindig könnyű, de megérte.

Laci

5
Értékelés: 5
Csak ajánlani tudom.

Zsuzsa

5
Értékelés: 5
A pszichológusok szeretik azt mondani, hogy nem tanítanak nekik gondolatolvasást. A Csabával folytatott üléseink során viszont úgy éreztem, azért nem tanítják nekik, mert felvételi alapkövetelmény. Mindig pontosan tudta, mit érzek, mit gondolok és mit kell mondania nekem ahhoz, hogy a megfelelő irányba haladjanak a dolgok. Egy nagyon mély gödörből segített ki, folyamatosan azt szem előtt tartva, hogy mi nekem a legjobb és hogy én mit akarok. Mindezért hálás vagyok neki. Köszönöm!

K. N. Balázs

5
Értékelés: 5
Gyakorlatias, praktikus megoldási módokat tanultam az emberekkel való kommunikációhoz. És általában a kapcsolatokhoz. Elégedett vagyok az eredménnyel.

Csaba

5
Értékelés: 5
Örülök, hogy kipróbáltam az online pszichológust, mert nekem működött. Csak ajánlani tudom.

Tanácsadó szakpszichológus's blogposts

Csukás Csaba képe
Ellenőrzött szakember

Nem mind borderline, ami annak látszik

Az internetes öndiagnózis úgy tűnik, mostanra már mindennapivá vált a pszichológiában is. Gyakran tapasztalom magam is, hogy akik hozzám érkeznek, kész kórképet és kórtörténetet állítottak már fel magukról. Ez épp úgy, mint az fiziológiás problémák esetén, rendkívül ijesztő a szenvedő fél számára. A szakembernek pedig olykor kihívás.

Csukás Csaba képe
Ellenőrzött szakember

Bűntudat. Változás.

Bűntudatot akkor érzünk, amikor azt mondogatjuk, hogy óriási, helyrehozhatatlan hibát vétettünk. Igazán fájdalmassá pedig akkor fokozódik, amikor el hisszük, hogy a bűnünk örökre meg is marad.

Oldalak

Pszichológus válaszol

Nem tudok emberek közt lenni2

Tisztelt Csukás Csaba!Köszönöm a válaszát,írta hogy keressek fel egy pszichológust aki szociális szorongással foglalkozik,csak az a probléma hogy még oda se jutnák el maximum az ajtóig mert onnan meg gyorsan vissza is fordulnék.Még a levélíráson is fél napot görcsöltem hogy elküldjem vagy nem.Tudom hogyha nem veszek erőt magamon akkor soha nem fog változni a helyzet,azt is sejtem hogy mitől lettem ilyen,remélem egyszer túljutok ezen és nem fogok szorongani ha mennem kell valahova,vagy társaságba,vagy munkába. Csak valahogy a kezdő lépést kéne megtennem ami nem könnyű.

Miért ilyen a párom?

Tisztelt Uram/Hölgyem! 34 éves nő vagyok, majdnem 3 éve vagyunk együtt jelenlegi párommal, aki 40 éves lesz. Azon túl, hogy nyilvánvalóan én is piros kódos orvosi eset vagyok, hogy a megismerkedésünk első napján nem ültem fel minimum egy űrrakétára és költöztem egy távoli galaxisba, hanem inkább összejöttem vele, most mégis vele kapcsolatban szeretnék kérdezni. Szóval: mi lehet a probléma egy olyan embernél, egy olyan családnál, ahol a 40 éves felnőtt férfi képtelen elköltözni otthonról? Kicsit bővebben kifejtve: adott egy vidéki család, végtelenül kedves, rendes, szelíd szülők és 3 ugyanil

Oldalak