Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Csukás Csaba

Korábbi értékelések

Toth Maria

4
Értékelés: 4
Nagyon jo! Koszonom.

K. Kristóf

5
Értékelés: 5
Nagyon sokat segített az elfogadásban és a fejlődésben, hogy beszéltünk. Bizonytalan voltam, hogy nekem való-e egyáltalán a pszichológushoz járás, de nagyon megérte. Főleg, hogy Csabát választottam. Köszönöm.

Erika

5
Értékelés: 5
Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy Csabát választottam. Nem csak az aktuális problémáimat segített megoldani, hanem régóta magammal hurcolt terhektől is megszabadított. Együttérzése, türelme és derűs nyugalma nagy segítségemre volt a közös munka során. Hálásan köszönöm és jó szívvel ajánlom őt.

LGábor

5
Értékelés: 5
Hatékony

M. Gábor

5
Értékelés: 5
Köszönöm a segítséget. Örülök, hogy Csabát választottam. :)

Tanácsadó szakpszichológus's blogposts

Csukás Csaba képe
Ellenőrzött szakember

Társtalanul

Az ismerkedés sokaknak mindig is egy nehezen megugorható lépés volt, amit a világjárvány csak tovább nehezített. De mi állhat a siker útjában? A következőkben megnézünk 3 gyakori gátló tényezőt. Azután pszichológus és coach szemszögből is végiggondoljuk kollégámmal, Komlósi Annával, mi lehet a segítség.

Csukás Csaba képe
Ellenőrzött szakember

Nyomkövetők

Mindannyian nyomkövetőként születünk a világra. Evolúciós előny. Legalábbis, annak tűnik legtöbbször. Követjük a szüleink nyomait a hóban, közben megtanuljuk, milyennek látják ők a világot, és elkezdünk mi is aszerint viszonyulni hozzá. De mi van, ha tévedtek?

Oldalak

Pszichológus válaszol

Nem tudok emberek közt lenni2

Tisztelt Csukás Csaba!Köszönöm a válaszát,írta hogy keressek fel egy pszichológust aki szociális szorongással foglalkozik,csak az a probléma hogy még oda se jutnák el maximum az ajtóig mert onnan meg gyorsan vissza is fordulnék.Még a levélíráson is fél napot görcsöltem hogy elküldjem vagy nem.Tudom hogyha nem veszek erőt magamon akkor soha nem fog változni a helyzet,azt is sejtem hogy mitől lettem ilyen,remélem egyszer túljutok ezen és nem fogok szorongani ha mennem kell valahova,vagy társaságba,vagy munkába. Csak valahogy a kezdő lépést kéne megtennem ami nem könnyű.

Miért ilyen a párom?

Tisztelt Uram/Hölgyem! 34 éves nő vagyok, majdnem 3 éve vagyunk együtt jelenlegi párommal, aki 40 éves lesz. Azon túl, hogy nyilvánvalóan én is piros kódos orvosi eset vagyok, hogy a megismerkedésünk első napján nem ültem fel minimum egy űrrakétára és költöztem egy távoli galaxisba, hanem inkább összejöttem vele, most mégis vele kapcsolatban szeretnék kérdezni. Szóval: mi lehet a probléma egy olyan embernél, egy olyan családnál, ahol a 40 éves felnőtt férfi képtelen elköltözni otthonról? Kicsit bővebben kifejtve: adott egy vidéki család, végtelenül kedves, rendes, szelíd szülők és 3 ugyanil

Oldalak