Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Csukás Csaba

Korábbi értékelések

Erika

5
Értékelés: 5
Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy Csabát választottam. Nem csak az aktuális problémáimat segített megoldani, hanem régóta magammal hurcolt terhektől is megszabadított. Együttérzése, türelme és derűs nyugalma nagy segítségemre volt a közös munka során. Hálásan köszönöm és jó szívvel ajánlom őt.

LGábor

5
Értékelés: 5
Hatékony

M. Gábor

5
Értékelés: 5
Köszönöm a segítséget. Örülök, hogy Csabát választottam. :)

K. Adrienn

5
Értékelés: 5
Nem mindig volt könnyű, de megérte. Jó szívvel ajánlom Csabát.

N. Feri

5
Értékelés: 5

Tanácsadó szakpszichológus's blogposts

Csukás Csaba képe
Ellenőrzött szakember

Nyomkövetők

Mindannyian nyomkövetőként születünk a világra. Evolúciós előny. Legalábbis, annak tűnik legtöbbször. Követjük a szüleink nyomait a hóban, közben megtanuljuk, milyennek látják ők a világot, és elkezdünk mi is aszerint viszonyulni hozzá. De mi van, ha tévedtek?

Csukás Csaba képe
Ellenőrzött szakember

Érted megváltozom

Az ígérgetés, hogy el lehessen kerülni egy szakítást, válást, eltávolodást úgy gondolom, mindenki számára ismert eszköz.

Ezúttal egy rendhagyóan rövid, tömör bejegyzéssel igyekszem megvilágítani, leggyakrabban mi áll ennek a hátterében.

Oldalak

Pszichológus válaszol

Nem tudok emberek közt lenni2

Tisztelt Csukás Csaba!Köszönöm a válaszát,írta hogy keressek fel egy pszichológust aki szociális szorongással foglalkozik,csak az a probléma hogy még oda se jutnák el maximum az ajtóig mert onnan meg gyorsan vissza is fordulnék.Még a levélíráson is fél napot görcsöltem hogy elküldjem vagy nem.Tudom hogyha nem veszek erőt magamon akkor soha nem fog változni a helyzet,azt is sejtem hogy mitől lettem ilyen,remélem egyszer túljutok ezen és nem fogok szorongani ha mennem kell valahova,vagy társaságba,vagy munkába. Csak valahogy a kezdő lépést kéne megtennem ami nem könnyű.

Miért ilyen a párom?

Tisztelt Uram/Hölgyem! 34 éves nő vagyok, majdnem 3 éve vagyunk együtt jelenlegi párommal, aki 40 éves lesz. Azon túl, hogy nyilvánvalóan én is piros kódos orvosi eset vagyok, hogy a megismerkedésünk első napján nem ültem fel minimum egy űrrakétára és költöztem egy távoli galaxisba, hanem inkább összejöttem vele, most mégis vele kapcsolatban szeretnék kérdezni. Szóval: mi lehet a probléma egy olyan embernél, egy olyan családnál, ahol a 40 éves felnőtt férfi képtelen elköltözni otthonról? Kicsit bővebben kifejtve: adott egy vidéki család, végtelenül kedves, rendes, szelíd szülők és 3 ugyanil

Oldalak