Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Csukás Csaba

Korábbi értékelések

LGábor

5
Értékelés: 5
Hatékony

M. Gábor

5
Értékelés: 5
Köszönöm a segítséget. Örülök, hogy Csabát választottam. :)

K. Adrienn

5
Értékelés: 5
Nem mindig volt könnyű, de megérte. Jó szívvel ajánlom Csabát.

N. Feri

5
Értékelés: 5

H. Gábor

5
Értékelés: 5
Köszönöm a segítséget. Nem volt mindig könnyű, de megérte.

Tanácsadó szakpszichológus's blogposts

Csukás Csaba képe
Ellenőrzött szakember

Mi lett volna ha…

Az elménk leggonoszabb „játékainak” egyike. De legalább kiszámítható, hogy mikor fog előjönni. Legtöbbször akkor, amikor épp elakadunk az életünkkel, és nem látjuk, merre kellene tovább haladni.

Csukás Csaba képe
Ellenőrzött szakember

Daganatos betegségek szűrése

Olyan ez sajnos, mint a konditerem: mindenki tudja, hogy hasznos, mégsem jár. A legtöbb daganatos betegség esetén drasztikusan növeli a teljes gyógyulás esélyét, amennyiben a betegséget időben felfedezik. Ha valaki tüneteket tapasztal magán, az valószínűleg már azt jelenti, a legjobb esélyt már elveszítette. De hogy vegyük rá magunkat, hogy elmenjünk?

Oldalak

Pszichológus válaszol

Nem tudok emberek közt lenni2

Tisztelt Csukás Csaba!Köszönöm a válaszát,írta hogy keressek fel egy pszichológust aki szociális szorongással foglalkozik,csak az a probléma hogy még oda se jutnák el maximum az ajtóig mert onnan meg gyorsan vissza is fordulnék.Még a levélíráson is fél napot görcsöltem hogy elküldjem vagy nem.Tudom hogyha nem veszek erőt magamon akkor soha nem fog változni a helyzet,azt is sejtem hogy mitől lettem ilyen,remélem egyszer túljutok ezen és nem fogok szorongani ha mennem kell valahova,vagy társaságba,vagy munkába. Csak valahogy a kezdő lépést kéne megtennem ami nem könnyű.

Miért ilyen a párom?

Tisztelt Uram/Hölgyem! 34 éves nő vagyok, majdnem 3 éve vagyunk együtt jelenlegi párommal, aki 40 éves lesz. Azon túl, hogy nyilvánvalóan én is piros kódos orvosi eset vagyok, hogy a megismerkedésünk első napján nem ültem fel minimum egy űrrakétára és költöztem egy távoli galaxisba, hanem inkább összejöttem vele, most mégis vele kapcsolatban szeretnék kérdezni. Szóval: mi lehet a probléma egy olyan embernél, egy olyan családnál, ahol a 40 éves felnőtt férfi képtelen elköltözni otthonról? Kicsit bővebben kifejtve: adott egy vidéki család, végtelenül kedves, rendes, szelíd szülők és 3 ugyanil

Oldalak