Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Bogdán Brigitta

Korábbi értékelések

BB

5
Értékelés: 5
Nagyon sokat gondolkodtam azon, hogyan lehetne a legpontosabban kifejezni azokat az érzéseket, tapasztalatokat, melyeket a Brittával közös munkánk során éltem meg, és bár nem vagyok megáldva nagy írói tehetséggel, íme az igazság: a Brittával való beszélgetések során újra reményt kezdtem el érezni az életemmel kapcsolatban, rávilágított nagyon sok olyan pozitív dologra saját magammal kapcsolatban, amire külső segítség nélkül nem lettem volna képes. Olyan pozitív légkört alakít ki erőfeszítés nélkül, ahol érzed, itt biztonságban vagy, és ha eleinte feszengsz is kimondani bizonyos dolgokat, amiket eddig sose mertél, kis idő után mégis sikerülnek, és így régebbi, akár fájdalmasabb, vagy jobban eltemetett problémák is a felszínre tudnak kerülni, mert érzed, itt egy olyan terapeuta/segítő van melletted, akinek a te gyógyulásod és jobbléted van a középpontban. Az egyik legjobb érzés, mikor egy ilyen beszélgetés után kilépve az ajtón, érzed, hogy végre megint szabadon tudsz egy mély levegőt venni, mert a szorító érzés, ami eddig a markában tartott, elmúlt! Az pedig, hogy tudom, bármikor felkereshetem, ha azt érezném, szeretnék segítséget kérni tőle bizonyos dolgok megoldásában, már önmagában megnyugtató és erőt ad! Köszönök minden segítséget és tanácsot, amit tőle kaptam!

Gratzag Nóra

5
Értékelés: 5
Sokat segített önismeret terén. Tanultam technikákat amiket tudok alkalmazni a mindennapok során abban az esetben,ha nagyobb a stressz a átlagnál stb. Legmegnyugtatóbb az,hogy tudom,hogy bármikor felkereshetem egy beszélgetésre. :)

Dr. Varga Adrienn

5
Értékelés: 5

Fruzsina

5
Értékelés: 5
Szenvedélyes és elhivatott szakember, aki tökéletes mentor ahhoz, hogy megtaláld az utadat és kitaláld, hogy hogyan tovább. Nekem nagyon sokat segített. Ha zavarosnak érzel mindent, Tőle nyugodt szívvel kérhetsz segítséget! ;)

M. E.

5
Értékelés: 5
Nagyon jó szakember, sokat segített! :)

Tanácsadó szakpszichológus's blogposts

Bogdán Brigitta képe
Ellenőrzött szakember

Te melyik világot építed?

Ahogy az elmúlt időben egyre inkább megnőtt az önismereti munkára való nyitottság, és ezzel együtt az egyre tudatosabb emberek száma, látható, hogy a világ kezd egy egészen más hellyé változni. Friderikusz Sándor Mester Tamással készített egy podcastot nem olyan régen, ahol Tamás azt nyilatkozta, hogy ha többen meditálnának a világ vezető politikusai közül, akkor egészen más helyen élnénk.

Bogdán Brigitta képe
Ellenőrzött szakember

Esélyt kaptunk a változásra – Hogyan csináljuk? (Holisztikus önismeret) - 2. rész

Szóval - keleti analógiát használva - ahhoz, hogy kommunikálni tudjunk belső önmagunkkal, intuitívabbak legyünk, és inspiráltak (vagyis kapcsolódni tudjunk egy nálunk hatalmasabb erőtérhez, melynek legbelsőbb önmagunk is része), ahhoz le kell, hogy tisztítsuk a mentális (és fizikai) terünket is. (Előbbi az egyik célja a meditációnak is.)

Oldalak

Pszichológus válaszol

Hogyan bizonyítsam be az exemnek hogy megváltoztam

A párom azzal az okkal szakított velem, mert hogy féltékeny voltam. És azt mondta hogy akkor fogad vissza ha megváltozom. Ha nem leszek féltékeny. Kérem segítsenek nekem megváltozni. Mit tegyek hogy bebizonyitsam hogy megvaltoztam? És hogy bizonyítsam be hogy bízhat bennem? Mióta elhagyott belül egy ronts vagyok. Kérem mihamarabbi segítségüket. Előre is köszönöm.

házasság

A férjemmel 17 éve házasok vagyunk. Volt egy nehéz periódus az életünkben, mert a fiamnak évekig voltak dührohamai, amit inkább én kezeltem. Most, hogy „minden rendben” van, érzem, hogy a házasságunk nincs rendben. Egymással tervezzük az életünket,szeretjük egymást,de nekem nagyon hiányoznak a közös célok, amik mindkettőnket lelkesítenek. Szerintem neki sajátjai sincsenek. Nem megy el a munkahelyi barátaival, itthon tévét néz és számítógépezik. Ha beszélgetünk ezekről, azt mondja, hogy ő így boldog és hogy a gyerekek felnevelése a közös cél. A kert rendberakásában, a ház kifestésében, a gyerek

Oldalak