Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Bogdán Brigitta

Korábbi értékelések

Fruzsina

5
Értékelés: 5
Szenvedélyes és elhivatott szakember, aki tökéletes mentor ahhoz, hogy megtaláld az utadat és kitaláld, hogy hogyan tovább. Nekem nagyon sokat segített. Ha zavarosnak érzel mindent, Tőle nyugodt szívvel kérhetsz segítséget! ;)

M. E.

5
Értékelés: 5
Nagyon jó szakember, sokat segített! :)

Tamás

5
Értékelés: 5
Brigi segítségével átlendültem egy következő szintre az életcéljaim terén. Sokáig kerestem, mire rátaláltam benne, egy hozzám közeli szemléletmódra. Köszönöm!

Csaba

5
Értékelés: 5
Nagyon meglepett, hogy milyen gyorsan sikerült a probléma gyökerét megtalálnia Brigittának. Ennek, és az ezt követő beszélgetéseknek köszönhetően magabiztosabbá, és méginkább önmagammá váltam. Nagyon hálás vagyok a segítségért és tanácsokért amiket kaptam.

Istvan Bodnar

5
Értékelés: 5
Az emberek szamara nagyon fontos, hogy meg legyenek ertve. Szerintem nem egyszeru dolog masokat megerteni. Brigitta nagyon jol csinalja ezt es ezaltal egy olyan hangulat jon letre, ahol ugy erzed szeretnel beszelni a benned levo dolgokrol. Ezek utan mar nincs messze az a pillanat, amikor te magad talalod meg vagy kozesen talaljatok meg a problemat es azzal egyutt a megoldast. Szamomra minden alkalom nagyon hatekony es kellemes volt. :)

Tanácsadó szakpszichológus's blogposts

Bogdán Brigitta képe
Ellenőrzött szakember

Esélyt kaptunk a változásra – Hogyan csináljuk? (Holisztikus önismeret) - 2. rész

Szóval - keleti analógiát használva - ahhoz, hogy kommunikálni tudjunk belső önmagunkkal, intuitívabbak legyünk, és inspiráltak (vagyis kapcsolódni tudjunk egy nálunk hatalmasabb erőtérhez, melynek legbelsőbb önmagunk is része), ahhoz le kell, hogy tisztítsuk a mentális (és fizikai) terünket is. (Előbbi az egyik célja a meditációnak is.)

Bogdán Brigitta képe
Ellenőrzött szakember

Esélyt kaptunk a változásra – Hogyan csináljuk? (Holisztikus önismeret) - 1. rész

Sok helyütt találkozhatunk azzal a megállapítással, hogy a jelen kialakult helyzet nagyszerű lehetőséget teremt arra, hogy megálljunk, magunkba nézzünk, elgondolkodjunk, lehorgonyozzunk a saját középpontunkat illetően. Valójában óriási lehetőséget kapott ezzel az emberiség, hiszen ezt a fajta lelassulást kihasználva emberek tömegei kezdhetnek el tudatosodni, mely globális, kollektív szinten is tudati emelkedést jelent. (Talán nem véletlen ez a lecke.) Az alábbi rövid cikkben egy holisztikus önismereti módszert szeretnék megosztani.

Oldalak

Pszichológus válaszol

Hogyan bizonyítsam be az exemnek hogy megváltoztam

A párom azzal az okkal szakított velem, mert hogy féltékeny voltam. És azt mondta hogy akkor fogad vissza ha megváltozom. Ha nem leszek féltékeny. Kérem segítsenek nekem megváltozni. Mit tegyek hogy bebizonyitsam hogy megvaltoztam? És hogy bizonyítsam be hogy bízhat bennem? Mióta elhagyott belül egy ronts vagyok. Kérem mihamarabbi segítségüket. Előre is köszönöm.

házasság

A férjemmel 17 éve házasok vagyunk. Volt egy nehéz periódus az életünkben, mert a fiamnak évekig voltak dührohamai, amit inkább én kezeltem. Most, hogy „minden rendben” van, érzem, hogy a házasságunk nincs rendben. Egymással tervezzük az életünket,szeretjük egymást,de nekem nagyon hiányoznak a közös célok, amik mindkettőnket lelkesítenek. Szerintem neki sajátjai sincsenek. Nem megy el a munkahelyi barátaival, itthon tévét néz és számítógépezik. Ha beszélgetünk ezekről, azt mondja, hogy ő így boldog és hogy a gyerekek felnevelése a közös cél. A kert rendberakásában, a ház kifestésében, a gyerek

Oldalak