Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Bogdán Brigitta

Korábbi értékelések

Fruzsina

5
Értékelés: 5
Szenvedélyes és elhivatott szakember, aki tökéletes mentor ahhoz, hogy megtaláld az utadat és kitaláld, hogy hogyan tovább. Nekem nagyon sokat segített. Ha zavarosnak érzel mindent, Tőle nyugodt szívvel kérhetsz segítséget! ;)

M. E.

5
Értékelés: 5
Nagyon jó szakember, sokat segített! :)

Tamás

5
Értékelés: 5
Brigi segítségével átlendültem egy következő szintre az életcéljaim terén. Sokáig kerestem, mire rátaláltam benne, egy hozzám közeli szemléletmódra. Köszönöm!

Csaba

5
Értékelés: 5
Nagyon meglepett, hogy milyen gyorsan sikerült a probléma gyökerét megtalálnia Brigittának. Ennek, és az ezt követő beszélgetéseknek köszönhetően magabiztosabbá, és méginkább önmagammá váltam. Nagyon hálás vagyok a segítségért és tanácsokért amiket kaptam.

Istvan Bodnar

5
Értékelés: 5
Az emberek szamara nagyon fontos, hogy meg legyenek ertve. Szerintem nem egyszeru dolog masokat megerteni. Brigitta nagyon jol csinalja ezt es ezaltal egy olyan hangulat jon letre, ahol ugy erzed szeretnel beszelni a benned levo dolgokrol. Ezek utan mar nincs messze az a pillanat, amikor te magad talalod meg vagy kozesen talaljatok meg a problemat es azzal egyutt a megoldast. Szamomra minden alkalom nagyon hatekony es kellemes volt. :)

Tanácsadó szakpszichológus's blogposts

Bogdán Brigitta képe
Ellenőrzött szakember

Ellenkultúra és humanisztikus pszichológia - II. rész

Ahogy az első részben már utaltunk rá, a hatvanas évek társadalmi szabadsága és az önismeret és spiritualitás felé való nyitása a lélektan területén is gyökeres változásokat hozott, életre hívva a humanisztikus pszichológiát, mely szembefordult az emberi lélek addig determinisztikus, tudományos megközelítésével. Helyette mindannyiunk egyediségét, a tapasztalataink szubjektív voltát ünnepelte (és tudományosan is elismerte).

Bogdán Brigitta képe
Ellenőrzött szakember

Ellenkultúra és humanisztikus pszichológia - I. rész

A hatvanas évek amerikai ellenkultúrájáról a békét és szeretetet hirdető hippikre, a diáklázadásokra és emberjogi mozgalmakra asszociálunk, az amerikai mainstream kultúrával párhuzamosan kialakult ellenkultúrára, mely nyugaton is utat nyitott önismeret, a természet és a keleti filozófia, spiritualitás, de a pszichedelikumok legális használata felé is. 
Ám abba kevésbé szoktunk belegondolni, hogy a pszichológia fejlődése nem elválaszthatatlan az adott történelmi korszakoktól, társadalmi és gazdasági hatásoktól. A hatvanas évek szabadsághangulata és idealizmusa pedig nem hagyta változatlanul a lélektant sem, az ellenkultúra és a pszichológia kölcsönösen hatottak egymásra, inspirálták egymás fejlődését.

Oldalak

Pszichológus válaszol

Hogyan bizonyítsam be az exemnek hogy megváltoztam

A párom azzal az okkal szakított velem, mert hogy féltékeny voltam. És azt mondta hogy akkor fogad vissza ha megváltozom. Ha nem leszek féltékeny. Kérem segítsenek nekem megváltozni. Mit tegyek hogy bebizonyitsam hogy megvaltoztam? És hogy bizonyítsam be hogy bízhat bennem? Mióta elhagyott belül egy ronts vagyok. Kérem mihamarabbi segítségüket. Előre is köszönöm.

házasság

A férjemmel 17 éve házasok vagyunk. Volt egy nehéz periódus az életünkben, mert a fiamnak évekig voltak dührohamai, amit inkább én kezeltem. Most, hogy „minden rendben” van, érzem, hogy a házasságunk nincs rendben. Egymással tervezzük az életünket,szeretjük egymást,de nekem nagyon hiányoznak a közös célok, amik mindkettőnket lelkesítenek. Szerintem neki sajátjai sincsenek. Nem megy el a munkahelyi barátaival, itthon tévét néz és számítógépezik. Ha beszélgetünk ezekről, azt mondja, hogy ő így boldog és hogy a gyerekek felnevelése a közös cél. A kert rendberakásában, a ház kifestésében, a gyerek

Oldalak