Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Bogdán Brigitta

Korábbi értékelések

Lili

5
Értékelés: 5
Brittát csak ajánlani tudom mindenkinek: Szimpatikus és közvetlen lány, sok tapasztalattal. Minden beszélgetés után egyből jobban éreztem magam, és fokozatosan segített megtalálni az utam. Rávezetett a saját megoldásaimra. Pont azt kaptam, amire szükségem volt! Ezúton is köszönöm a közös munkát, és további sikereket kívánok neked, Britta!

Szilágyi Laszló

5
Értékelés: 5
Brigitta,ebben a pár sorban olyan lènyegre törően fogalmazta meg generációm problèmáit,hogy Magam csak bámulok.Jó le írva találkozni olyan dolgokkal amiröl azt hittem egyedül vagyok vele.Hálasan köszönöm.Alig várom a következő írását.

B Krisztián

5
Értékelés: 5
Nekem ő volt az első pszichológusom, de így is ki merem jelenteni, hogy az egyik legjobb a szakmában. Ezt az alapján állítom, hogy nagyon lelkes, és tényleg érdekli hogy mi történik a pácienssel, nem zsebre dolgozik. Valamint nagyon pozitív a kisugárzása, egy idő után már a jelenléte is elég hogy megnyugtasson :) Nem áll módjában "bevált sémákat" alkalmazni, mindenkinek a saját problémájának gyökerét próbálja megtalálni, és azt elérni, hogy te is megtaláld. Mindenkinek őt ajánlom!

Kriszti

5
Értékelés: 5
Britta személyében egy nagyon kedves, mosolygós, támogató embert ismerhettem meg, aki segített a problémáim megoldásához vezető út megtalálásában. Nagyon jó élmény volt, hogy egyben látta a személyiségemet és a teljes mértékben az én szükségleteimmel összhangban, odafigyelve bontottuk ki a szálakat. Jó volt megélni, hogy annak ellenére, hogy az adott napon előttem már több konzultációs alkalom lement, mégis úgy éreztem, hogy figyelme maximálisan rám irányul, tudja hol tartunk, emlékszik hogy mit terveztünk aznapra, gyorsan bele tud helyezkedni gondolati síkon a beszélgetésbe. Mindig segített tartani a fókuszt, így folyamatos volt a haladás, fejlődés. Bátran ajánlom mindenkinek :) Köszönöm Britta! :)

Anita

5
Értékelés: 5
Brigitta nagyon kedves, mosolygós és barátságos lány, olyan személyiség aki mellett hamar feloldódik az ember és nyíltan lehet beszélni a problémákról. Nem gondoltam, hogy pár alkalom elég lesz ahhoz, hogy megoldódjanak a problémáim, de tényleg nagyon rövid idő elég volt ahhoz, hogy lelkileg helyre jöjjek. Ezúton is nagyon hálás vagyok Neked Brigi :) Köszönöm még egyszer :)

Tanácsadó szakpszichológus's blogposts

Bogdán Brigitta képe
Ellenőrzött szakember

Modern világ - modern család, megváltozott női – férfi szerepek 3. rész

A konzervatívabb nézeteket vallók gyakran érvelnek azzal, hogy a férfiak természetüknél fogva „felfedezők”, a nők pedig „gondoskodók”, ezért jobb, ha a férfiak építenek karriert, a nők pedig biztosítják az otthon melegét – így lelheti meg mindenki a boldogságát. Ez azonban igencsak leegyszerűsítő, egyoldalú szemlélet.

Bogdán Brigitta képe
Ellenőrzött szakember

Modern világ - modern család, megváltozott női – férfi szerepek 2. rész

Ahogy az első részben szó volt róla, a 20. század második felében a család fogalma és a családdal kapcsolatos attitűdök jelentős változáson mentek keresztül, és ezt csak tovább árnyalja, hogy a fejlett országokban a családdal kapcsolatos változások a női és férfi szerepeket is érintették. Ezek a változások napjainkban is zajlanak, melyek bizonytalanságot okozhatnak mindkét társadalmi nem részéről.

Oldalak

Pszichológus válaszol

szakítás

Tisztelt Hölgyem/Uram! 25 éves vagyok és 7,5 év után véget ért a kapcsolatom (ebből 2,5 évig jegyesek voltunk). A volt párom állítása szerint belefásult ebbe az egészbe. Sok mindent feladtam érte,mert a családi háttere miatt egyedül volt teljesen. Próbáltam megbeszélni vele a dolgokat.De nem akar róla beszélni és támad. Mindent együtt terveztünk (ház,gyerek) és most összeomlani látom az egész életem.Nem megy az elválás részemről,nem tudok túllépni Rajta. Minden terhet levettem a válláról,amit lehetett,mert reggeltől estig dolgozott és sokszor volt éjszakai ügyeletes is. Túlzottan meg akartam

Versenyfutás az idővel

Kedves Doktornő/Doktor Úr!Pár éve külföldre költöztem a páromhoz- viszonylag hosszú távkapcsolat után- és azóta kicsit úgy érzem, elvesztettem önmagam annak ellenére, hogy elég jól megtanultam a nyelvet, lett normális munkahelyem, sőt időközben össze is házasodtunk. De valahogy mindig visszatekintek a múltba, hogy mi lett volna, ha mégis otthon maradok, mert a beilleszkedés külföldön nagyon sok nehézséggel és olykor szomorú pillanatokkal is járt.Időközben 31 éves lettem, és kicsit úgy érzem, hogy a külföldi vonal miatt kicsit "elcsúszott" az életem. Hogy nekem már rég lehetne gyerekem, és egys

Oldalak