Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Bogdán Brigitta

Korábbi értékelések

Tamás

5
Értékelés: 5
Brigi segítségével átlendültem egy következő szintre az életcéljaim terén. Sokáig kerestem, mire rátaláltam benne, egy hozzám közeli szemléletmódra. Köszönöm!

Csaba

5
Értékelés: 5
Nagyon meglepett, hogy milyen gyorsan sikerült a probléma gyökerét megtalálnia Brigittának. Ennek, és az ezt követő beszélgetéseknek köszönhetően magabiztosabbá, és méginkább önmagammá váltam. Nagyon hálás vagyok a segítségért és tanácsokért amiket kaptam.

Istvan Bodnar

5
Értékelés: 5
Az emberek szamara nagyon fontos, hogy meg legyenek ertve. Szerintem nem egyszeru dolog masokat megerteni. Brigitta nagyon jol csinalja ezt es ezaltal egy olyan hangulat jon letre, ahol ugy erzed szeretnel beszelni a benned levo dolgokrol. Ezek utan mar nincs messze az a pillanat, amikor te magad talalod meg vagy kozesen talaljatok meg a problemat es azzal egyutt a megoldast. Szamomra minden alkalom nagyon hatekony es kellemes volt. :)

Peti

5
Értékelés: 5
Bárcsak képes lennék fele annyi szépet és jót elmondani róla, mint amennyi segítséget jelentett számomra a személye és a kedves, mosolygós, szelíd személyisége, hogy végre megtalálhassam önmagamat s az utamat. Néha észre sem veszed, máskor nagyon is jól tudod, hogy ott van veled, fogja a kezed, lelki támaszt nyújt, bátorít és dícsér, vagy éppen szárnyalni enged, pont annyira, hogy soha ne érezd magad egyedül a nehéz úton. Köszönöm.

Fecó

5
Értékelés: 5
Mindenképp csak ajánlani tudom, nagyon jó szakember ,felkészült és végtelenül figyelmes illetve megértő. Sokat fejlődött a személyiségem és másképpen látom az életemben jelentkező problémákat. Mégegyszer nagyon köszönöm Brigitta hogy segítettél!

Tanácsadó szakpszichológus's blogposts

Bogdán Brigitta képe
Ellenőrzött szakember

Ellenkultúra és humanisztikus pszichológia - I. rész

A hatvanas évek amerikai ellenkultúrájáról eszünkbe szoktak jutni a békét és szeretetet hirdető hippik, a diáklázadások és emberjogi mozgalmak, így az önismerethez, a természethez és a keleti kultúrákhoz, spiritualitáshoz való odafordulás és a pszichedelikumok legális használata. És mindez az amerikai mainstream kultúrával párhuzamosan kialakult ellenkultúrában. Ám abba kevésbé szoktunk belegondolni, hogy a pszichológia fejlődése nem elválaszthatatlan az adott történelmi korszakoktól, társadalmi és gazdasági hatásoktól. A hatvanas évek szabadsághangulata és idealizmusa pedig nem hagyta változatlanul a lélektant sem, az ellenkultúra és a pszichológia kölcsönösen hatottak egymásra, inspirálták egymás fejlődését.

Bogdán Brigitta képe
Ellenőrzött szakember

A segítő hitelességéről - III. rész

Az előző cikkekben szó volt róla, hogy mennyire fontos az asszertív, de őszinte visszajelzés a tanácsadó részéről, illetve a tanácsadó hitelessége, transzparenciája. Jelen cikksorozatom utolsó részében további személyes tapasztalataimat szeretném megosztani a témában.

Oldalak

Pszichológus válaszol

Tanácstalanság

Kedves Valaszadó! Párommal másfél éve vagyunk együtt. Szexuális életünk úgy éreztem rendben van, de pár hete kiderült, hogy ő más lányokra is ki szokta elégíteni magát (pl. gimnáziumi ismerőseire) Ez normális? Tudom hogy nem csalna meg, de mégis rosszul érzem magam miatta, hogy amikor magának csinálja akkor másokra gondol és nem rám. Válaszodat előre is köszönöm! F. Karolina, 22 éves

szakítás

Tisztelt Hölgyem/Uram! 25 éves vagyok és 7,5 év után véget ért a kapcsolatom (ebből 2,5 évig jegyesek voltunk). A volt párom állítása szerint belefásult ebbe az egészbe. Sok mindent feladtam érte,mert a családi háttere miatt egyedül volt teljesen. Próbáltam megbeszélni vele a dolgokat.De nem akar róla beszélni és támad. Mindent együtt terveztünk (ház,gyerek) és most összeomlani látom az egész életem.Nem megy az elválás részemről,nem tudok túllépni Rajta. Minden terhet levettem a válláról,amit lehetett,mert reggeltől estig dolgozott és sokszor volt éjszakai ügyeletes is. Túlzottan meg akartam

Oldalak