Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Berki Judit

Korábbi értékelések

Ali

5
Értékelés: 5
Erősítem a pozitív visszajelzők csapatát. Többször volt hozzá szerencsém, többféle problémát sikerült vele megoldani, sokrétű, tapasztalt és KEDVES. Csak ajánlani tudom, engedd hogy segítsen.

Ferenc

5
Értékelés: 5
Én teljesen elégedett vagyok, több alkalommal jártam nála, vagy 20-szor. Nem volt mindig könnyű a téma, amin dolgoztunk, de mindegyikkel előre haladtam, volt, amit egy az egyben megoldottunk. Jó szakember, nem dumál mellé.

Értékelő

3
Értékelés: 3
Első alkalommal legalább 15 perc elment a felesleges dumával. Nem volt túl udvarias, és kedves sem, az etikettet nem ismeri. A problémámra csak sablonos megoldást tudott mondani, pl. naplóírást. Engem sajnos nem győzött meg.

Pszichológus válaszol

Kérem, segítsen

Tisztelt pszichológus! Szorongásos zavarral küzdök, és hozzájárulnak a derealizációk, és a deperszonalizációk is. Az utóbbi a legrosszabb, és a legmegterhelőbb. Nem tudom konkrétan diagnosztizálni a problémámat, hogy szorongás e, és pánik, vagy a dp/dr velejárója a szorongás, és mi miatt alakult ki (nyilván örököltem a szorongást,mert a családban már kétszer megesett), de talán ez nem is lényeges, azt szeretném, hogy minél hamarabb túl legyek rajta. Magamról röviden annyit tudnák írni, hogy 18 éves lány vagyok,filozófiára készülök, így szándékomban áll a világegyetem nagy kérdéseit megvitatni,