Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Zilahi Tímea

Korábbi értékelések

Lidia

5
Értékelés: 5
A karanten elegge megviselt, ugyhogy az oldalon kerestem pszichologust meg marciusban. Iden diplomaztam, mondanom sem kell ez mennyi bizonytalansaggal es stresszel jart meg pluszban az egesz helyzethez. Kicsit azert szkeptikus voltam, de azt kell mondjam, sokat segitett, hogy pszichologushoz fordultam. Timea sokat segitett, ajanlom hogy ha hasonlo helyzetbe kerultok, menjetek el pszichologushoz. Jo tapasztalat volt.

barna88

5
Értékelés: 5
azert irok egy pozitiv ertekelest, mert a pszichologus egy alkalom után felismerte, hogy olyan problemam van, amire specialis ellatas kell, es egybol tovabb is kuldott az adott helyre, leszervezte nekem, hogy fogadjanak... lelkiismeretes, nem akart "csak azert is" a sajat rendelesen ott tartani, kerek-perec megmondta, hogy o mit lat es mit javasol, szerintem ez becsulendo. koszonom ....

E. Deb.

5
Értékelés: 5
A családi viszonyaim nehézzé váltak, ezért kértem időpontot a konzultációra. Több alkalom után úgy érzem, hogy megkönnyebbültem, mert jobban átlátom a helyzetet, és sikerült megértenem jobban a konfliktusok okát. A tapasztalatom tehát pozitív, és ezért én is jó szívvel ajánlom a pszichológus hölgyet!

K.M.

5
Értékelés: 5
Nagyon empatikus, lelkiismeretes pszichológus, aki segített tovább lendülnöm egy nagyon nehéz, több éves párkapcsolatot lezáró szakítást követően. Köszönöm ezúton is!

Réka

5
Értékelés: 5
Egy hirtelen jött élethelyzeti nehézség közepette jelentkeztem be pszichológushoz, úgy éreztem akkor, hogy elakadtam és nem bírom tovább egyedül. A beszélgetések során nagyon sok képkocka a helyére került, amiben Tímea segített nekem. Mindemellett abszolút a magánellátás színvonalát biztosította. Jó szívvel ajánlom, mint szakembert.

Pszichológus válaszol

Pánik

Üdvözlöm, Édesanyám, alkoholista tobb mint 10 éve. Mikor ez elkezdődött még otthon laktam. Számtalanszor segítettünk rajta, de sosem akarta annyira a gyógyulást, hiszen akkor azt bizonyította volna h fontosak vagyunk neki. Apával el is váltak kb 8 éve már pont emiatt. Most hogy nem lakom otthon, lelkileg megvisel, annyira, hogy reggeleim nehezen indulnak, pánikolok heves szívdobogas jellemez de figyelem elterelésekor megszűnik. Rossz, hogy nem tudok segíteni rajta,.annak ellenére, hogy ő nem is keres csak sajnáltatja magat. Szeretném lezarni magamban, most leszek 30 éves es ezutan már lea

Hallucinálok folyamat mi ez

Tisztelt pszichologus! Nemtudom mibajom lehet sokszor egy nap legalább 3 szor hallucinálok kb ez fél éve kezdődött embereket látok, állatokat , hangokat hallok sikitást,valaki beszél hozzám,ha valami érzés eluralkodik rajtam hallom hogy valami hang megakarja mondani mitcsinálják.Nagyon zavar hogy nemtudom hogy milyeket képzelem vagy valoban ott van e.Kerülem az embereket megnem is tudnék figyelni rajuk meg semmire se tudok fáj a fejem nagyon sokszor.Az iskolában szokták látni hogy magamban beszélegetek ezert megvettnek de én hallom kivel beszélek .12 éves vagyok és nemtom mi válthatja ki .

Oldalak