Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Vőneki Ádám

Korábbi értékelések

Krisztina

5
Értékelés: 5
Nagyon jò szakember csak ajánlani tudom. Napról napra jobban lettem az ülések után. Megtanította kezelni a mindennapi félelmeimet, pánik rohamaimat.Jò humorával oldotta a kezelések hangulatát :) Nagyon örülök hogy őt választottam.

Vic

5
Értékelés: 5
Adam azonnal fogadott amikor megkerestem es vegig figyelmesen es professzionalisan kezelet. MInd a tradicionalis, mind a legujabb kutatasok eredmenyeit hasznalva hamar megoldotta a probelmamat. Nagy tudasu, jo humoru szakember. Csak javasolni tudom Ot.

Ildiko

5
Értékelés: 5
Àdàm rendkívül objektív szakember, egyènre szabott kognitív teràpiàval hamar segíteni tudott a szorongàsos pànikzavaromon. Az elsô alkalomtol fogva tudtam, hogy a legjobb kezekben vagyok. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki hasonló kondicióval küzd.

Melinda

5
Értékelés: 5
Nagyszerű szakember, ajánlom mindenkinek aki pánikbetegséggel vagy valamilyen fóbiával küzd. Remekül érti a dolgát, humorának köszönhetően jó hangulatban teltek az ülések. Rengeteg szakirodalmat használ és ajánl a témában. Örülök, hogy anno hozzá fordultam :)

Benjámin

5
Értékelés: 5
Ádám türelmes és felkészült szakember, akinek a falán a szakirodalom nem csak dísznek van, hanem rendszeren elő is került. Olyan embert kerestem, aki objektív, és a módszere tudományos alapokon nyugszik, és benne mindezt megtaláltam. A közös munka során olyan készségekre tettem szert, amivel önmagamat és a környezetemet is megtanultam elfogadni.

Pszichológus's blogposts

Vőneki Ádám képe
Ellenőrzött szakember

A nocebo-hatás és ennek fontossága a klinikai gyakorlatban

A terapeuta-páciens kapcsolatban a klinikai gyakorlatból származó negatív elvárások negatív következményekkel járhatnak a páciens állapotára nézve, ezt a jelenséget nocebo hatásnak hívjuk. A nocebo-hatással kapcsolatos kutatások feltárták azt is, hogy a kezeléssel kapcsolatos információk nyújtása a lehetséges mellékhatásokról képes azokat kiváltani a pácienseknél. Neurobiológiai folyamatok játszanak szerepet a nocebo-hatás létrejöttében és ez a cikk a  témában releváns kutatások összegzését tűzi ki célul.

Vőneki Ádám képe
Ellenőrzött szakember

A „Titok” a Pánik Mögött (és, hogy hogyan szabadulhatunk meg tőle)

Hogyan kezeljük azt, amiről azt hisszük, hogy nem tudjuk irányítani?

 

Amikor gyerek voltam, nagyon féltem a sötéttől. Még mindig emlékszem arra az érzésre, amikor le kellett sétálnom a pince lépcsőjén a nagyszüleim házában, vagy felkelni az éjszaka közepén, hogy a mosdóba menjek. A legnagyobb félelmem egy meghatározhatatlan valami volt, ami a félelmen magán túlmutatott:  vajon attól féltem annyira, hogy ténylegesen valami rémséggel találkozom?