Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Velez Csaba

Korábbi értékelések

Tamás

5
Értékelés: 5
Kiégés kezelésből ötös. Köszönöm Csaba

Tóth Laura

5
Értékelés: 5

Ibolya

5
Értékelés: 5
Köszönöm a segítséget!

Ildiko

5
Értékelés: 5
Koszonom!

Árkos Edina

5
Értékelés: 5

Pszichológus's blogposts

Velez Csaba képe
Ellenőrzött szakember

„...halálra dolgozta magát.”

A becslések szerint Kínában naponta 1600 ember halálozik el idő előtt a túlhajszoltság következtében. Természetesen ez áttételes és tippelt adat, hiszen a fáradtság és túlterheltség olyan tüneteket okoz, amely nem vagy csak nehezen különböztethető meg más az idegrendszert terhelő környezeti hatások következményeitől.

Velez Csaba képe
Ellenőrzött szakember

A pszichológus hétköznapjai

A pszichológusokról te is azt gondolod, hogy különleges emberek, és állandóan csak azzal foglalkoznak, hogy mindenkinek elemezzék a személyiségét? Akkor is, ha éppen ezrekkel utaznak együtt a metrón, de az őket körbeálló hat-hét embertől éppen ki sem látnak?

Oldalak

Pszichológus válaszol

A kérdést megválaszolta Velez Csaba

Jó estét! Kérem segítsen abban, hogy megtudjam, vajon a pornófüggés és az emiatt nem működő nemi életen lehet segíteni? "pornófüggés esetén éppen az a probléma, hogy a férfi nem vágyik már a valós kapcsolatra, helyette is pornót néz és a magányos örömöt választja, mert ingerküszöbe a pornó hatására túlságosan megemelkedett, és "párosan" már nem tud kielégülni" Nemrég jöttem rá, hogy minden bizonnyal ettől volt olyan visszafogott a szexuális életünk már kapcsolatunk elején is, majd váltak egyre ritkábbá együttléteink, most pedig már jó ideje egyáltalán nem voltunk együtt. Eddig azt hittem at

Oldalak