Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Váradi J. Csilla

Korábbi értékelések

Fruzsina

5
Értékelés: 5
Csilla jelenléte biztonságos közeget nyújtott ahhoz, hogy olyan dolgokról nyíljak meg, amikről előtte senkinek sem mertem beszélni, s amiket sokszor még magam előtt is szégyelltem. A tanácsadás nulladik percétől a legutolsóig teljesen megértve és elfogadva éreztem magamat és a problémáimat. Emellett gyakorlatbeli segítséget is kaptam bőven, amit sikeresen tudok a mindennapi életemben alkalmazni a tanácsadás befejeztével is. Ezúton is köszönöm szépen!

László Helga

5
Értékelés: 5
Autogén trainingre jártam Csillához. Elképesztő, hogy a tanfolyam megtanít a test tudatosabb érzékelésére. Azóta minden nap alkalmazom a módszert és tényleg nyugodtabb az életem, csak ajánlani tudom! Azt pedig külön köszönöm Csillának, hogy a 3 hónapos tréning közepén beköszöntő karantén idején is megfelelő rugalmasságot mutatott, fenntartotta az órák zavartalan működését már online formában.

Ferenc

5
Értékelés: 5
Gyakran rám törő szorongás és pánikrohamok miatt kerestem fel Csillát. A terápia során nagyon sok segitséget, iránymutatást kaptam ezek kezelésére,megértésére.Ezúton is nagyon köszönöm a munkáját. Ferenc (45)

Bene Jánosné

5
Értékelés: 5
Ajánlani tudom mindenkinek. Nekem nagyon sokat segített.

Tóthné Demeter Éva

5
Értékelés: 5
Nekem sokat jelentett.Megtanúltam kezelni a különböző stresz helyzeteket.Sokkal könnyeben,lazábban veszem a dolgokat.Nyugodtabb vagyok.Én csak ajánlani tudom mindenkinek.A csoport is nagyon jó volt,a végére már szinte egy kis család voltunk.Köszönöm Csilla a lehetőséget.

Pszichológus's blogposts

Váradi J. Csilla képe
Ellenőrzött szakember

Stressz- és szorongáscsökkentő módszerek

Napjainkban a szorongás és annak túlságosan intenzív, vagy hosszan fennálló formája egyre több embert érint, esetenként különböző szomatikus megbetegedésekhez vezetve. Sokan nem is tudnak a betegségük hátteréről, tüneti kezelést alkalmaznak, illetve nem törődnek vele, vagy észre sem veszik, hogy szorongásuk állandó jelleget öltött, és már nem csak a „veszélyhelyzetekben” jelenik meg.