Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Vajai Flóra

Korábbi értékelések

Nikolett

5
Értékelés: 5
Flóra egy nagyon pozitív kisugárzású, kiegyensúlyozott személyiség, akire lehet számítani. Mindezek miatt könnyen megnyíltam előtte. Művészeti tapasztalatait tudatosan építi be a többi szakterületére, sokoldalúan tud egy-egy problémához nyúlni.

Sára

5
Értékelés: 5
Flóra nagyon kedves, megértő személyiség. Azonnal megtaláltuk a közös hangot, könnyű volt előtte kitárni a lelkem. Bárkinek szeretettel ajánlom, biztos vagyok benne, hogy fog tudni segíteni!

Pszichológus's blogposts

Vajai Flóra képe
Ellenőrzött szakember

Aki bújt, aki nem, kukucs!

Miért szereti a legtöbb kisbaba a kukucs-játékot?

"Piros kendő, pipipi,
Van alatta valaki,
Kukucs!"

Sokunk tarsolyában lapulnak ilyen és ehhez hasonló mondókák, melyek az első elbújós-előbukkanós játékok izgalmát hivatottak megnyújtani. Észre sem vesszük, és az első "kukk! kukk!" másodperces játékai szép lassan megnyúlnak, és helyüket a bújócskázás hosszú percekig tartó izgalmai veszi át.

Aprócska dolognak tűnik, igaz?

Vajai Flóra képe
Ellenőrzött szakember

Így javíts a hangulatodon a zene erejével azonnal

Ismerős az érzés, amikor kiráz a hideg, valami borzongás fut végig a gerinceden, a kezed lúdbőrözik és talán egy pillanatra meg is áll az idő?

Az ilyen zenei csúcsélmények nemcsak a hangulatunkra vannak közvetlen hatással, hanem a bizsergető testi érzetek átélésével figyelmünket is segíthetik a jelen pillanatra fókuszálni. Tudatos használatukkal hosszú távon is támogathatnak bennünket érzelmi hullámaink szabályozásában.