Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Vajai Flóra

Korábbi értékelések

Nikolett

5
Értékelés: 5
Flóra egy nagyon pozitív kisugárzású, kiegyensúlyozott személyiség, akire lehet számítani. Mindezek miatt könnyen megnyíltam előtte. Művészeti tapasztalatait tudatosan építi be a többi szakterületére, sokoldalúan tud egy-egy problémához nyúlni.

Sára

5
Értékelés: 5
Flóra nagyon kedves, megértő személyiség. Azonnal megtaláltuk a közös hangot, könnyű volt előtte kitárni a lelkem. Bárkinek szeretettel ajánlom, biztos vagyok benne, hogy fog tudni segíteni!

Pszichológus's blogposts

Vajai Flóra képe
Ellenőrzött szakember

Hogyan válassz felejthetetlen ajándékot? - tippek az utolsó adventi hétvégére

Közeledik az ünnep!

Nemsokára meggyújtjuk a koszorú negyedik gyertyáját, és te még nem szerezted be minden szerettednek az ajándékot? Az utolsó napokban pánikszerűen sétálsz a plázában vagy barangolsz a webshopokban, végül hosszú tépelődés után tudsz csak dönteni a rengeteg lehetőség között...

Ismerős a helyzet? Pedig ideális esetben az ajándékozás neked és a megajándékozottnak egyaránt örömöt szerez. Jól jönne pár támpont?

Honnan indulj?

Vajai Flóra képe
Ellenőrzött szakember

Cérna volna, selyem volna

Szörnyen félelmetes dolog lehet újszülöttnek lenni! A puha, meleg, langyos lebegésből, a tompa hangok és fények világából megérkezel egy hol hidegebb, hol melegebb, néha kemény, néha puha, hol világos, hol sötét, teljesen kiszámíthatatlan világba.

Képzeljük csak egy pillanatra magunkat a kicsi gyermek helyébe!

Te mire vágynál leginkább ebben a meglepetésekkel teli káoszban?

Valószínűleg sok mindenre, de amire minden pillanatban egész biztosan: a biztonságérzetre. Lehetőleg hasonlóra, mint amit odabent éreztél.

Oldalak