Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Takács Pálma Krisztina

Korábbi értékelések

Szilvia

5
Értékelés: 5
A szakmai munkámban magas szintre jutottam, de kimondottan akadályozott, hogy ha több ember előtt kell beszélnem, előadásokat, céges tréningeket tartanom, akkor nagyon szorongok. Ennek következtében hevesen ver a szívem, kipirulok, elcsuklik a hangom, remeg a kezem. A doktornővel végig vettük a helyzet sajátosságait, az agyi folyamatokat, az én élettörténetemből adódó gyökereket, és a megoldási lehetőségeket, alkalmazando technikákat. Nagyon sokat köszönhetek neki!

Kata

5
Értékelés: 5
Nagyon sokat segített egy nagyon nehéz időszakban. Ha lehet így fogalmazni, nagyon jó beszélgetni a doktornővel. Sokféle módszert, technikát használ egyszerre. Én máskor is fordulnék hozzá, ha nem találnám egyedül a megoldást.

Klára

5
Értékelés: 5
Amikor a válásom során teljesen magam alatt voltam, a doktornő nagyon sokat segített nekem. Visszanyertem az önbecsülésemet, és nagyobb lett az önbizalmam. Ami ma is segít a hétköznapokban, hogy sokkal jobban tudom kezelni a stresszes helyzeteket. Ajánlom őt mindenkinek, mert őszintén érdeklik a paciensei, nagyon segítőkész, és valahogy mindig képes pozitív hangulatot teremteni a legnehezebb helyzetekben is.

Pszichológus's blogposts

Takács Pálma Krisztina képe
Ellenőrzött szakember

Magányosan tölti a karácsonyt?

Túlélőkészlet az ünnepekre

A karácsonyi családi összejövetelek sokak számára konfliktusok forrásai. Aktivizálniuk kell a megküzdési képességeiket, hogy átvészeljék az ünnepeket.

Takács Pálma Krisztina képe
Ellenőrzött szakember

Húszas évek végi krízis

Quarter life crisis

A saját praxisomban a segítségért hozzám forduló klienseim jelentős hányadát a húszas éveik második felében járó nők teszik ki. A húszas évekből a harmincas évekbe tartó átmenet a felnőtté válással járó stresszel jellemezhető. Az élet több területével kapcsolatban kétségek jelennek meg.

Oldalak

Pszichológus válaszol

Korai magömlés

Tisztelt Szakértő, Barátnőmmel lassan 3 hónapja vagyunk együtt és nagyon szeretjük egymást nagy a szerelem is. Legjobb barátságból lettünk egy pár. A gond csak az, hogy aktus közben annyira felizgulok pár percnél tovább nem bírom. Elsősorban neki szeretnék örömet okozni nem csak kézzel, szájjal. Támogató és viccesen fogjuk fel a helyzetet de ez hosszútávon nem hiszem, hogy működőképes. Korábbi kapcsolataimban nem volt erre példa nem igazán tudom miért történhet ez velem. 25 éves vagyok nem dohányzom, sportolok, alkalomszerűen fogyasztok alkoholt. Előre is köszönöm válaszát, Márton.

Identitás zavar, testképzavar , megfelelési kényszer,de miért?

Üdvözletem!! 31 éves férfi vagyok, 4 éve küszködök depresszív szorongással, A szorongás szomatikus tünetei mostanában is fent állnak,hol enyhébben, hol intenzívebben . Egyre inkább úgy érzem, az oka a kettős identitásom miatti megfelelési kényszer ,ami testképzavar formájában mutatkozik meg. Biszexuális vagyok (vagyis úgy élek) ,de a két énem nem fér össze ,sőt antagonisztikus egymással. Egyik énem: Hetero vonal: maszkulin,izmosabb, férfias külsejű és szexben dominánsan viselkedő , másik meleg vonal: femininebb, vékonyabb külsejű szexben szubmisszív . Állandóan ennek a két énemnek akarok meg

Oldalak