Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Szántó Regina

Korábbi értékelések

Kulcsár LAjos

5
Értékelés: 5

Kollárik Anita

5
Értékelés: 5

Gálné Nagy Dalma

5
Értékelés: 5

Pszichológus's blogposts

Szántó Regina képe
Ellenőrzött szakember

Életünk az állandóság és a változás örök tánca

Mit is tartunk változásnak, hogyan definiálhatjuk ezt a szót? Honnantól tekinthető valami megváltozottnak? Történik, megszületik valami új, valami más, ami eltér attól, ami addig volt. Az élet maga a változás. Gondoljunk csak olyan egészen alapvető és magától értetődő dolgokra, mint az évszakok egymásutánisága. Egyik évszak követi a másikat. Tavasz, nyár, ősz, tél. Ugyanakkor a változásnak része az állandóság is, hiszen maguk az évszakok minden egyes évben ugyanabban a sorrendben váltják egymást. A tél sosem előzi meg a tavaszt stb.

Oldalak

Pszichológus válaszol

Orgazmus hiánya, szexuális zavar

Jó napot! 33 éves nő vagyok a párom 35 éves. Lassan 1 éve vagyunk együtt, mindkettőnk élete stresszes. Nem élünk együtt heti 1-2-szer tudunk találkozni, akkor sem mindig a szex van előtérben, beszélgetünk és filmezünk. Amikor szexelünk az változatos, de sajnos volt eddig olyan 3-szor is, hogy nem tudott elélvezni. Legutóbb annyit mondott nekem, hogy nem vagyok erotikus. Félek, hogy ez a kapcsolatunk romlásához vezethet. A munkája miatt stresszes és ez befolyásolja ezt a dolgot? Most 20 napra elutazott nyaralni. Mit tegyek, hogy feltudjam rendesen izgatni?

Pornó

Tisztelt pszichológus! Lassan 3 éve élek párkapcsolatban. Rengeteg veszekedésen vagyunk túl a pornó miatt. Engem nagyon frusztrál. A párom szerint ez normális. A legutó bbi nagy vitánk után úgy éreztem valami átkattant nála. Szerintem nem nézte jó pár hónapig. A szexuális életünk fellendült. Naponta többször is együtt vagyunk. Ő sűrün akár 3szor is elélvez egymás után. 2 hete szerintem megint beszippantotta az internet világa. A szex sem az igazi. Én úgy érzem ez a pornó miatt van. Nagyon szeretem, de nem tudom mit tegyek. Úgy érzem ettől az egésztől becsavarodok. Terápiára nem hajlandó. Ö

Oldalak