Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Szabó Kristóf

Korábbi értékelések

Dóra

5
Értékelés: 5
Nagyon sokat segített a közös munka abban, hogy reálisabban lássam önmagamat, köszönöm!

Katalin

5
Értékelés: 5
Fiatalkora ellenére remek szakember! Régóta az egyetlen, aki tudott segíteni nekem a problémámban. Érezhető, hogy a tudása nem a tankönyvek visszamondása, hanem valódi. Humora, stílusa egyedi, rendszeresen mélyen magambanéztem és elgondolkodtam az ülések után... Gondolatébresztő és katartikus volt a közös munka, KÖSZÖNÖM! Bátran ajánlom!

Pszichológus válaszol

Elvesztettem az érdeklődésem a munkahelyemen, de váltani sem merek

Az utóbbi egy év alatt elveszítettem az érdeklődésem a jelenlegi munkám iránt. Eleve úgy vettek fel, hogy nem értek minden feladathoz. Most körülbelül csak a minimumot végzem el, és csak ücsörgök az irodában. Minden nap egy kudarc. A jófes kollégák, és a hely elhelyezkedése tart még itt. Az önértékelésem nagyon alacsony most, szégyenlem, hogy nem dolgozok jól. Az informatikus karrierem nehezen indult, akkor váltottam, ha felmondtak nekem. Félek a változásoktól, félek jelentkezni más helyekre, félek, hogy ott is kudarcot vallanék, hála a gyenge szaktudásomnak. Félek vidékről felmenni Pestre do

párkapcsolat, önértékelés, gyermekkori minták

Üdvözlöm! Segítséget szeretnék kérni. Önértékelési és elengedési problémákkal küzdök párkapcsolat területén, és úgy vélem, a gyermekkori berögződésekből, szülő-gyermek kapcsolatból fakad a problémám. A kérdésem az lenne, tudna e javasolni kezelési módszert esetleg konkrét szakembert? első körben a hipnózis , a pszichoterápia, és a regressziós hipnózis érdekelne, de ha van hatásosabb módszer akkor nyitott vagyok arra is. Válaszát előre is köszönöm!

Oldalak