Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Szabó Kristóf

Korábbi értékelések

Balázs

5
Értékelés: 5
Karizmatikus személyiség és nagyon jó szakember,korán megtaláltuk a közös hangot és jó ütemben folyhatott a munka.Maradéktalanul elégedett vagyok a folyamat minden szegmensével százszor újra kezdeném ha lehetne.Bátran ajánlom mindenkinek.

Dóra

5
Értékelés: 5
Nagyon sokat segített a közös munka abban, hogy reálisabban lássam önmagamat, köszönöm!

Katalin

5
Értékelés: 5
Fiatalkora ellenére remek szakember! Régóta az egyetlen, aki tudott segíteni nekem a problémámban. Érezhető, hogy a tudása nem a tankönyvek visszamondása, hanem valódi. Humora, stílusa egyedi, rendszeresen mélyen magambanéztem és elgondolkodtam az ülések után... Gondolatébresztő és katartikus volt a közös munka, KÖSZÖNÖM! Bátran ajánlom!

Pszichológus válaszol

Pszichológusi titoktartási és jelentés kötelezettség

Szeretném megkérdezni, hogy mennyire igaz, hogy a pszichológusnak titoktartási kötelezettségei vannak? Ha vannak ez alól kivételek, akkor mik azok. Például a pszichológus tehet-e feljelentést, vagy fel kell-e jelentenie a kliensét, ha bűncselekményt ismer be előtte a kliens. Vagy, ha a kliensben erős vágyak vannak bűncselekményekre, esetleg közveszélyesnek tűnik, akkor a pszichológusnak ezt jelentenie kell-e valaki felé. Kellhet-e a kliensnek, amitt cenzúráznia önmagát, információkat elhallgatnia, hogy biztosan ne kerüljenek a titkai napvilágra, ha azok átléptek egy határt, vagy tényleg nyugod

Egyszerre unatkozom, és vagyok túlhajtva is a munkahelyemen

T. szakértő! Munkahelyemen nagyon sok fajta feladatot végzek, amik jobb helyeken külön munkaköröknek számítanának. Vannak nagyon egyszerűen elvégezhető kis feladatok, amiket már kirázok a kisujjamból, kihívást nem jelentenek, és hatalmas sikerélményt se a megoldásuk. Viszont lennének olyan nagy szaktudást igénylő feladatok is, amikhez jelenlegi szaktudásommal még nem tudok hozzászólni. Olyan feladat viszont ritkán van, ami a jelenlegi szintemen olyan kihívást jelent, ami nem túl ilyesztő számomra. Vannak olyan napok, amikor unatkozom kb. egy óra effektív munkavégzés van mögöttem egy munkanap.

Oldalak