Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Szabó Erika

Korábbi értékelések

Dóri

5
Értékelés: 5
Nagy szakmai tudású, empatikus, támogató pszichológus. Sokat fejlődtem, olyan önismereti tapasztalatokra tettem szert, ami a továbbiakban is segítséget, biztonságot ad nekem. Köszönöm!

Péter

5
Értékelés: 5
Sokáig töprengtem, hogy felkeressek egy pszichológust, de miután elhatároztam magam, nagyon hálás vagyok, hogy Erikánál kötöttem ki. Kedves, mosolygós, aki pillanatok alatt képes olyan nyugodt légkört teremteni, amiben szívesen meséltem belső titkaimról, és vártam az újabb alkalmakat. Sokkal többet adott, mint gondoltam, és a kezdeti sikerérzet engem is ösztönzött, hogy többet foglalkozzak magammal, fejlődjek. Nem túlzás, hogy a végére mondhatni újjászülettem, nagyobb lett a világ :) Köszönöm!

Kriszti

5
Értékelés: 5
Hálával és nagy lelki békével mondok köszönetet Erikának, amit szaktudása, embersége és maximális hozzáértése ért el nálam! Nem volt olyan probléma, amit vele ne lehetett volna megoldani! Amikor hozzá fordultam, álmodni sem mertem arról, hogy olyan derűs, magamat elfogadni tudóvá leszek, mint amit ő elért velem! Kétségbeesetten, teljes lelki káoszban érkeztem hozzá, ő sorban mindent a helyére tett a gondolataimban! Türelemmel, odafigyeléssel, elfogadással hallgatott meg minden alkalommal, amikor beülhettem a nyugalom szigetét jelentő szobába! Szeretettel fogok mindig emlékezni arra, amit tőle kaptam, és az EMBERRE, akit személyében megismerhettem! 1000x KÖSZÖNÖM!

Barna

5
Értékelés: 5
Mindenekelőtt nagy köszönettel tartozom neki! Egy hosszabb úton segített végig, amely nagyon meghatározó volt számomra. Végtelenül korrekt és kiváló szakember. Minden szempontból EMBER, így csupa nagybetűvel. A döntést csak meghozni nehéz, de Ő a legjobb választás, meleg szívvel ajánlom! Köszönök Önnek mindent, ezúton is!

Róbert

5
Értékelés: 5
Szakmailag nagy tudású, biztonságot nyújtó, kedves, korrekt , humánus pszichológus. Jártam már több szakembernél. Nagyon örülök, hogy megtaláltam. Egy barátom ajánlotta, a legjobb. Rengeteget fejlődtem, helyreállt az életem. Köszönöm!

Pszichológus válaszol

Szakítás

Tisztelt szakértő! A napokban szakítottam a párommal. Több mint 2 évig voltunk együtt,de egészen nyár óta csak a veszekedések mentek,hol szakítottunk,hol együtt voltunk,ez szörnyen megviselt. Az ő családjában adódtak problémák,amik őt megviselték,sok veszteség érte, állítólag ezért kezdett velem másképp viselkedni. De az elmúlt hónapokban mindig beszólt nekem, bunkón viselkedett velem,volt olyan,hogy látni sem akart, mindenért engem hibáztat és egyáltalán nem éreztem,hogy szeretne,vagy még fontos lennék neki. A szakítás óta nem érzek szomorúságot,inkább fura érzés,mert félek, hogy később megbá

A kérdést megválaszolta Szabó Erika

Tisztelt Uram/Hölgyem! 10 éve élünk együtt a férjemmel. Van 3 gyermekünk. Az első gyermek érkezéséig nagyon jó volt a kapcsolatunk (4év). Terveztük, szerettünk volna gyereket. Örültünk az érkezésének. A terhesség alatt viszont eltávolodtunk egymástól. Miután már nagyobb volt a hasam szexuálisan egyáltalán nem voltunk együtt. Ő ezt azzal magyarázta, hogy neki így nem megy hogy van bent vki. Aztán persze kiderült, hogy közben szert tett egy másik kapcsolatra. Utólag azzal magyarázta, hogy nem tudta, hogy kezelni a helyzetet, úgy érezte, hogy én csak a születendő gyermekünkel vagyok elfoglalva