Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Simon Zoltán

Korábbi értékelések

R.

5
Értékelés: 5
Ajánlom mindenkinek szeretettel! Mély depresszióból segitett talpra állni a Zoltán. Jól kérdez, nem itélkezik. Empatikus, kedves és mindig felkészült. Köszönöm!

justME

5
Értékelés: 5
A legjobb pszichológus, akivel valaha találkoztam. Nem ítélkezik, türelmes, empatikus és vicces is. Mindenkinek ajánlom!

Zsuzsa

5
Értékelés: 5
Köszönöm Zoltánnak, hogy végre megszabadulhattam az állandó szorongásaimtól és a pánikolásoktól. Korrekt és empatikus, nagyon ajánlom!

László

5
Értékelés: 5
Zoltán figyelmével, empátiájával, kérdéseivel fokozatosan segített hozzá, hogy megtaláljam belső erőforrásaimat, saját megoldásaimat. Nem akart semmit rám erőltetni, nyitott volt és sosem ítélkezett fölöttem. A közös munka lezárultával úgy éreztem, visszanyertem a kontrollt életem felett.

Péter

5
Értékelés: 5
Zoltánnal való beszélgetések során a reménytelen tűnő helyzetem, egy idő után már nem tűnt annak. Nem tudom, hogy hogy történt, de sokat segített, köszönöm és ajánlom.

Pszichológus's blogposts

Simon Zoltán képe
Ellenőrzött szakember

Tiltott érzelmek

Minden családnak van egy szabályrendszere az érzelmek kezelését illetően. Ennek keretein belül az érzelmek osztályozódnak, lesznek „rosszak” és „jók”. A „rosszak” kezelésének egyik viszonylag szerencsétlen és egyúttal gyakori módja az adott érzelem letiltása: könnyű elképzelni olyan családot, ahol tilos kimutatni pl. a dühöt, az irigységet, levertséget. Kicsit túl is mehetünk az „érzelem” fogalmán, ide sorolhatunk állapotokat is, pl. unalom, vagy fegyelmezve levés.

Simon Zoltán képe
Ellenőrzött szakember

Okozhat-e autizmust a védőoltás?

A rövid válasz a fenti kérdésre az, hogy nem tudjuk. Vannak igencsak kurrens orvosi elméletek, vizsgálati eredmények, amik alátámasztani és magyarázni látszanak az összefüggést (és itt fontos a nagyon pontos fogalmazás) a jelenleg alkalmazott, injekció formájában történő vakcinálás és a kisgyerekkori autisztikus tünetképződés között. Mi lehet az oka mégis annak, hogy ez az összefüggés nincsen bizonyítva/cáfolva? (ugyanis nincsen)

Oldalak

Pszichológus válaszol

lankadás

sokat maszturbálok egynap többször is és ezért mikor páromal szexelnék a behatolásko nem érzem az ingert csak tompa érzést, orális közösüléskor se érzem az ingert és ezért lelankadok csak az erős kézmozdulatkor tudok elélvezni már nem tudom hogy mit csináljak hogy érezem a behatolási ingert hogy ne lankadjak le mert a behatolást egyáltalán nem érzem olyan mintha semmit nem csinálnék, sűrgős választ szeretnék üdv nagy dávid

Van e gyömölcs fóbia?

Tisztelt Szakértő! A kisfiam 5 és fél éves. 2 éves korában egyik délután ellökte a gyümölcsöt. Előtte rendszeresen fogyasztotta, szerette a gyümölcsöket. Azóta megpróbáltuk elérni, hogy fogyasszon gyümölcsöt normál és drasztikus formában is ( pl. kedvenc játékok elrakásának kilátásba helyezése). Próbáltuk ráhagyni, hátha magától megkívánja tőlünk. Rokonoknál, óvodában, sehol sem eszi meg. Próbáltuk új játékkal " megvesztegetni" akár csak kis darabot egyen meg. Inkább nem kérte a játékot. Kezébe sem hajlandó venni egy gyümölcsöt ha csak megkérjük, hozza ide nekünk. Gyümölcsleveket, 100%-o

Oldalak