Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Semsey Zsuzsanna

Korábbi értékelések

Adam

5
Értékelés: 5
Zsuzsaban egy remek szakembert, es egy rendkivul szimpatikus szemelyt ismerhettem meg. Szamomra nagyon sokat segitett az onbizalmam helyreallitasaban, az emberekhez valo hozzallasomon, illetve a csaladi helyzetemen. Hasznos tanacsokkal latott el az eletemben elofordulo elakadasokban, es nehezsegekben. Nagyon orulok, hogy egy ilyen felkeszult, es empatikus embertol tanulhattam. Szemelyes tapasztalatom alapjan batran tudom ajanlani.

Gábor

5
Értékelés: 5
Erős önbizalomhiánnyal, magamba fordulva és elkeseredetten érkeztem Zsuzsához. Segítségével ma már egy magabiztos, egészségesen működő ember vagyok, aki szembenéz, nem pedig lesüti a szemét; aki nyugodtan reagál, nem zsigerből vagy félelemből. Az már csak extra, hogy egy tökéletes állást is sikerült megszereznem a közös munka részeként – vagy eredményeként. Nekem még soha nem mondták korábban – és főleg nem többen is -, hogy sugárzik rólam, hogy jól érzem magam. Mert talán nem is volt ilyen. Zsuzsa volt az, aki segített nekem lebontani az általam épített falakat, kezemet fogva bevezetett az általam rég lezárt szobákba, és bizony volt, hogy megrogyott a lábam, de sosem estem el: megtanított, hogy megtámasszam magam. Tükröt tartott elém, és ha elfordultam, újra elém tette. Nagyon sokat tanultam tőle: ma már érzem és értem, hogy mit miért tettem, de azt is, hogy más mit miért tesz. Nincs bennem szorongás, erős lettem. Köszönöm!

Imre

5
Értékelés: 5
Én egy elég nagy traumasorozat után kerültem Zsuzsához, akihez 1 évig jártam. Teljesen véletleül bukkantam rá az interneten! Biztos a sors akarta így! Nagyon sok olyan dologra rávilágított, amit addig rosszul értékeltem. Rengeteget segített és nagyon sok mindent köszönhetek neki. Nincs viszonyítási alapom mivel Ő volt az első és egyetlen pszichológusom, de én mindenkinek ajánlani tudom. A legjobb az egészben, hogy a módszerei tökéletesen illeszkedtek az én relaxációs rendszerembe, ami tényleg a véletlen műve és addig ösztönösen csináltam! Mindig azt gondoltam, pszichológushoz csak a "defektesek járnak", be kell lássam, hogy tévedtem! Segített helyrebillenteni a párkapcsolatomat, családi életemet, munkámat és az egész lényemet! Mégegyszer ezer köszönet Neki!

Csilla

5
Értékelés: 5
Zsuzsa szakmailag nagyon felkészült, rendkívül lelkiismeretes és korrekt terapeuta.Nyugalma, türelmes és kedves természete biztonságos és bizalmas atmoszférát teremtett az ülések során. Mindig alkalmazkodott az épp aktuális lelkiállapotomhoz és annak megfelelően választotta meg a módszert, mellyel a terápia során dolgozott. Rendkívül sok szakmai és egyéni kérdésben segített nekem, én mindenkinek csak ajánlani tudom.

Gábor

5
Értékelés: 5
Több éve dolgozom Zsuzsával. Munkája legnagyobb eredményének tartom, hogy munkahelyi konfliktusokat sikeresen tudjuk kezelni és sokat javult a cégnél a hangulat.