Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Sári-Kurán Zsuzsa

Korábbi értékelések

VOrsi

5
Értékelés: 5
Bántalmazó kapcsolatból léptem ki, pontosabban menekültem haza Magyarországra 10 hónappal ezelőtt. Szüleimhez költöztem vissza egy vidéki kis faluba. Önbecsülésem padlón volt, két barátnőmön kívül senkiben sem bíztam meg, próbáltam keresni az életem értelmét és hogy miért történt mindez velem, miközben hallgattam a jó tanácsokat a környezetemből, hogy szedjem össze magam és csak akarni kell stb. Éreztem, hogy szakember segítségre van szükségem, hogy talpra álljak. Ekkor találtam rá Zsuzsira interneten keresztül. Másfél hónapja Budapesten élek, egy bankban dolgozom, és rengeteg tervem van a jövőre nézve. :-) Zsuzsi segítségével megtaláltam a válaszokat a kérdéseimre és újra pozitívan nézek a jövőbe! Szívből ajánlom őt mind szakmai, mind emberi tekintetben!

5
Értékelés: 5
jó volt hozzá járni, sokat tanultam ebből. Türelmes, felkészült, nyitott és ami tetszett, hogy a találkozások meleg , elfogadó légkörben zajlottak. Mindenkinek ajánlom tiszta szívből!

akiskovács

5
Értékelés: 5
Nagyon nehezen vettem rá magam, hogy bejelentkezzek egy pszichológushoz, mert hittem, hogy egedül képes vagyok helyére pakolni a lelkem fortyongásait. A legjobb döntés volt, hogy felhagytam ezzel a gondolattal és Zsuzsához vitt az utam. Tartalmas beszélgetésekkel összeraktuk a kirakóm, ami olyan érthetetlennek tűnt az elején. És annyira kinevetem már magam, hogy ettől féltem úgy. Mert szerintem sokan félnek elmenni. Közben meg össze sem lehet hasonlítani az előtte-utána állapotot. Tényleg minek várni... Az emberben annyi kérdés merül fel az életével, kapcsolatával, gondolkodásmódjával kapcsolatban. Jó ezeket megosztani valakivel, aki segít eligazodni. És Zsuzsa ebben nagyon ügyes. Csak ajánlani tudom őt mindenkinek! :-)

Horák Péter

5
Értékelés: 5
Párkapcsolati problémával kerestem meg és már a második alkalom után éreztem, hogy segített a probléma megoldásában. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!

Julcsi

5
Értékelés: 5
Nyitott személyiség, széles látókörrel, és sok szakmai tapasztalattal, rendkívül empatikus. Amellett, hogy jó szakember, hagyja, hogy egyéniségemnek megfelelően találjuk utat a probléma megoldásához, az ülések jó hangulatban teltek, örülök, hogy őt választottam :)

Pszichológus's blogposts

Sári-Kurán Zsuzsa képe
Ellenőrzött szakember

A SZÜLŐKNEK IS JÁR SZABADIDŐ?

Több kliensemmel való közös munkában tapasztalom, hogy sokaknál komoly bűntudattal jár, pusztán csak a gondolata is annak, hogy picit magukkal foglalkozzanak. Ez az érzés, akkor csúcsosodik ki leginkább, amikor családdá válnak. Azt látom a nőknél ez gyakoribb probléma, de egyáltalán nem ritka, hogy férfi érkezik hasonló problémával.

Sári-Kurán Zsuzsa képe
Ellenőrzött szakember

A szóbeli bántalmazásban a legrosszabb, hogy észre sem vesszük

Minden kapcsolatban előfordul, hogy néha bántjuk egymást, ez elkerülhetetlen. Azonban a bántás és a bántalmazás között hatalmas különbség van. Ha elfelejtem megvenni a tejet, amit a másik kért tőlem és ez neki rosszul esik, azonban ezt megbeszéljük és törekszem rá, hogy máskor észben tartsam, ez a bántás kategóriájába tartozik.

Oldalak