Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Rigó Dominika

Korábbi értékelések

Palasik Bálint

5
Értékelés: 5
Dominika segített feldolgozni számomra egy belső konfliktust szülő karrierhez köthető eseményt és segítségével a végkifejlett is pozitív lett. Ezen tapasztalatok fényében tisztaszívből ajánlom, mint karrier coachot.

Gyugyi Brigitta

5
Értékelés: 5
Egy nagyon nehéz feladatra vállalkoztam tavaly nyáron, amikor úgy döntöttem pályát módosítok. Volt egy tervem, elképzeléseim, de elakadtam idén tavasszal. Bizonytalan voltam abban, hogy valóban jó irányban tartok-e. Dominikához fordultam segítségért, mert szükségét éreztem annak, hogy beszéljek egy szakemberrel, aki által új megvilágításban láthatom a saját életemet. Dominika kérdezett, én válaszoltam. A feltett kérdései által olyan dolgokon gondolkodtam el, amiken korábban nem. Saját magamnak meg tudtam válaszolni pár beszélgetés után, hogy hogyan is tovább. Esetemben az irány jó volt mindvégig, csak nehezen viseltem a változást - hiába vágytam rá. Megnyugodtam, megtanultam elfogadni a változással járó nehézségeket, magát a változást. Őszinte szívvel ajánlom Őt bárkinek, akinek karrier tanácsadásra van szüksége.

Süle Dorottya

5
Értékelés: 5

Pszichológus válaszol

Mit tegyek ha a szüleim nem képesek megoldani a nézeteltéréseiket?

Tisztelt Szakember! Már nem először fordul elő, hogy a szüleim veszekedése akár tettlegességig (pofon) fajul. Anyukám folyton csak szekálja apámat, míg ő csak tűr és ez olykor kiabálásba fajul el. Eddig csak párszor frodult elő, hogy anyukám kapott egy pofont. Ezek a nagy veszekedések nem gyakoriak, viszont tartok tőle, hogy a kommunikáció hiánya miatt szétválnak. Hiába mondom, hogy beszéljék meg, nem teszik és a dolog csak magától elcsendesedik, de nem oldódik meg a probléma. Hogyan vehetném rá őket, hogy beszéljék meg, mikor a 30 év házasság alatt nem igen tapasztaltam, hogy megtették voln