Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Rigó Dominika

Korábbi értékelések

Vivi

5
Értékelés: 5
Egy magánéleti döntéshelyzetben való elakadásban segített nekem Dominika. Először voltak kétségeim azzal kapcsolatban, hogy hat alkalom elég lesz-e ehhez, de tökéletesen elég volt. Dominikának hála, sikerült a saját életem szempontjából a lehető legjobb döntést hoznom. Természetesen nem ő mondta meg, hogy hogyan döntsek, hanem a kérdései, az általam elmondott dolgok összegzései és a két alkalom közti feladatok rávezettek a megoldásra. Nagyon ajánlom mindenkinek Dominikát, aki azon gondolkodik, hogy együtt dolgozzon-e vele vagy sem, mert egy nagyon jó szakember, aki empatikus, és segítőkész. Neki köszönhetően ma már egy kicsit tágabb perspektívából nézek a problémákra és elakadásokra. Hálás vagyok a közös munkáért. :)

K. Ildi

5
Értékelés: 5
Egy közeli barátnőm ajánlotta Dominikát. Azt mondta, Ő lesz az, aki segít céljaim elérésében. Boldog vagyok, hogy felkerestem. A találkozók alkalmával végig éreztem, hogy segíteni akar és figyel rám. A közös munka harmonikus volt. Az általa adott feladatok, a feltett kérdések által sikerült válaszokat kapnom, és lezárnom olyan dolgokat, amik gátoltak a fejlődésben, továbblépésben. Dominikának hála pozitív irányba változott az önértékelésem, a hozzáállásom, önmagamhoz és másokhoz. Ma már nem a félelmeim irányítanak, nem aggódom állandóan, mi lesz holnap. Izgatottan várom mit tartogat a jövő, és persze merek tenni is a céljaimért. Végre nem csak álmodozom, hanem cselekszem.

Klára

5
Értékelés: 5
Véletlenül kerültünk kapcsolatba Dominikával, de állíthatom, hogy az egyik legjobb dolog, ami történt velem ebben az évben. Segített elfogadni a különlegességeimet és magabiztosabban képviselni magamat a családommal szemben. Továbbá kirajzolódott, hogy mit és kit keresek az életben magam mellé s az is, hogy mennyire fontos a minőségi énidő. Gyakran kaptam a homlokomhoz, hogy "ennyi lenne az egész?!", hihetetlen, hogy az orrom előtt vannak a válaszok. Kitűnően rá tudja vezetni az embert a megoldásokra és a legnagyobb együttérzéssel áll mindeközben mellette. A feladatok, amiket adott a coachingok között motiváltak és folyamatosan segítettek szem előtt tartani a változtatást. Ma már tudom, hogy ha elakadnék az életemben vagy elbizonytalanodnék valamiben, akkor van egy ember, aki szívesen, objektíven és segítőkészen segít. Hálás vagyok ezért.

Oppert Adrienn

5
Értékelés: 5
Csak ajánlani tudom Dominikát :) nagyon segítőkész :) és színesek voltak a beszélgetéseink . Nagyon sokat segített a kérdéseivel amivel megkaptam a választ amire szerettem volna . Nekem rengeteget segített , hogy elinduljak az önfejlődés felé ami célom is volt . Köszönöm !

Gyugyi Brigitta

5
Értékelés: 5
Karriertanácsadás utána más kérdésekkel is fordultam Dominikához. Évek óta nagyon nehéz édesapámmal kommunikálnom. Dominika segített felfedezi egy számomra új kommunikációs stílust, amivel valóban ki tudom fejezni amit érzek anélkül, hogy félreérthető legyen és bántó. Hálás vagyok neki, hogy segített. Nincs már bennem kétely, hogy "tehetnék e még valamit" és ez nagyban megkönnyíti a mindennapjaimat.

Pszichológus válaszol

Kolléga

Tisztelt Rigó Dominika! Köszönöm megtisztelő válaszát a január 12-i kollégával kapcsolatos kérdésre. Valószínűleg az tette vonzóvá számomra ezt a kapcsolatot, hogy teljes lényével rám figyelt a kolléga és nagyon szenvedélyesen udvarolt. Ez a fajta lángolás már nincs meg a házasságomban és nagyon jól esett. Azért fáj nekem ez az ignorálás, mert a többi női kollégával tud kedves lenni és barátkozni. Ott nem gondol a barátnőjére? Sajnos emiatt nehéz együtt dolgoznunk. Legalábbis nekem. Én nyitott vagyok és oda is mennék többször, de félek, hogy rosszul reagálna. Így meg azt érzem, hogy úgy gondo

Kolléga

Tisztelt Pszichológus! A problémám az, hogy egy munkatársammal egymásba szerettünk, de mindketten párkapcsolatban élünk. Nem szeretnénk ezen változtatni. Viszont nagyon jól összehangolódtunk, mindenről tudunk beszélgetni és testileg is vonzuk egymást. Már majdnem eljutottunk a szexuális együttlétig, de kollégám visszalépett, hogy ezt nem tehetjük meg. Akkor ő volt józanabb, aztán másnaptól pedig én. Ő szerette volna folytatni, de én mondtam, hogy jó, hogy nem tettük meg a párkapcsolataink miatt. Maradjon inkább a barátság és a beszélgetés. Sajnos ő azóta megváltozott és ebben már nincs benne.

Oldalak