Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Reinhardt Gabriella

Korábbi értékelések

Kuszkó Fatime

5
Értékelés: 5
Megértő és veled érző. Mindig megragadja a probléma gyökerét. Tanácsai egyszerűen megvalósíthatók, ugyanakkor rendkívül hatékonyak. Hétköznapi eszközök melyek csodákat tesznek, hogy jobb szülők és társak lehessünk a mindennapjainkban.

Pszichológus's blogposts

Reinhardt Gabriella képe
Ellenőrzött szakember

Az újévi fogadalmakról - hogy ezúttal sikerüljön

Gondolkodott már azon, hogy miért januárban vannak igazán tele az edzőtermek? Miért van az, hogy a diéta, a dohánymentes élet februárra már csak halvány emlék? Vajon hova tűnnek a szilárd elhatározások, miért kopik el a lelkesedés néhány hét után?

Vagy Ön abba a csoportba tartozik, aki inkább nem is fogad meg semmit az új évre? Nem rossz… így biztos nem fogja feladni! ;-) Na, de a viccet félretéve, ha van valami, amiért igazán szeretne változtatni, akkor ne késlekedjen, az új év kezdete valóban jó apropó egy új szokás bevezetésére!

Pszichológus válaszol

Múltban ragadás

Üdvözlöm! 3 éve élünk együtt a párommal.Most is ugyanúgy szeretem mint amikor 5 évvel ezelőtt megismertem,pedig majdnem hogy csak szenvedek mellette.2hétig tökéletes minden aztán egyik percről a másikra teljesen megváltozik,hetekig hozzám sem szól,a gyűlölet látszik rajta.Ha mégis hozzámszól csak bánt,sérteget olyanokkal vádol amit én nem tettem,nem mondtam.De megvan győződve rola hogy azt mondtam azt tettem.Mikor eltelik 2-3 hét és kitisztul elmondja hogy amivel vádolt azt az exe tette vele.Az exe hibáiért bánt engem folyamatosan.Aztán megint 2-3 hét tökéletes kapcsolat következik,majd újra

agresszio/kenyszeres hazudozas

Jo napot kivanok, A kovetkezo lenne a problemam. Egy eve vagyok egyutt jelenlegi parommal es sajnos az 1ev alatt rakellett jonnom,hogy beteges hazudozoval van dolgom. A parom arvahazba nott fel az anyukaja mar nem el.Vannak testverei,de nem igazan tartjak a kapcsolatot.Azt figyeltem meg nala,hogy minden aprosagba hazudik arrol nem is beszelve,hogy kulonbozo betegsegeket talal ki maganak azert hogy sajnaljam. Mikor konkretumokat kerek csak ossze vissza beszel,egyik szavaval vagja a masikat es haragszik,hogy miert kerem szamon. Sajnos arra is rajottem,hogy adosaga van aminek a kifizeteset csak