Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Petrovics Anna

Korábbi értékelések

András

5
Értékelés: 5
Gyerekvállalás után teljesen felborult az életünk és sikerült a meder aljáig eljutnunk. Azt gondolom az utolsó pillanatban mentünk el Annához, aki hihetetlen rutinnal és empátiával sikeresen mutatott egy olyan utat nekünk, amiről azt hittük nem is létezik. Sokat segített a gondolkodásmódunk átállításán és bár még hosszú az út, az irány már jó. Jó szívvel ajánlom bárkinek, akinek elakadása van.

Tibor

5
Értékelés: 5
másfèl èvig jártam Annához. Ùgy èrzem, hogy sokat fejlôdtem ez idô alatt, ès sokkal teljesebb èletet èlek. A terápiák során mindig ôszíntèn elmondhattam amit èrzek. Anna figyelme ès visszajelzèsei nagyon jól estek. Ajánlom ôt nyugodt szívvel!

Pszichológus válaszol

Korkülönbség kapcsolatban

27 éves fiú vagyok, fél éve ismerkedtem meg egy lányal aki 35 éves. Nagyon szeretek vele lenni ,szeretem a humorérzékét, szeretem hogy sokkal okosabb mint én, szeretem hogy nagyon türelmes , es meg sorolhatnam a jó jellemzőket róla. Soha még nem talalkotam ennyire normális lányal. Ő az első komolyabb párkapcsolatom. Kapcsolatunk elejétől kezdve szorongok a korkülönbség miatt. Magától soha nem emlitette hogy ,mikor szeretne családott alapitani, mindig en kérdeztem tőle, amire az volt a válasz hogy majd egyszer . Én az elkövetkezendő 10 évben nem szeretnék családot alapitni, nem erzem maga még