Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Pauljucsák Péter

Korábbi értékelések

István

5
Értékelés: 5
Pétert az itteni értékelések és igényes honlapja alapján kerestem fel. Egy nagyon intenzív, élményekkel, változásokkal teli életszakasz után szerettem volna összegezni és átbeszélni a történteket, definiálni önmagamat. Voltak régről, gyermekkorból hozott sérelmeim is amiket nem igazán tudtam félretenni és folytonos frusztrációt okoztak. Péter nagyon jó beszélgető partnernek bizonyult, akinek szinte baráti intimitással tudtam elmondani problémáimat és benyomásaimat, melyeket ő türelmesen meghallgatott és amiket szinte soha senkivel nem osztottam meg. Azt tapasztaltam, hogy türelmes hallgatását megszakító óvatos kérdéseivel segít kibogozni a nehézséget okozó gondolatfonalakat. Megdöbbentően jó emberismerőnek tartom és kiváló asszociációs képességgel rendelkezik, ugyanis többször rájött olyasmire amit nem mondtam ki és nem is következik egyenesen az elmondott dolgokból viszont tényszerűen helyes volt. Amióta nem járok hozzá még mindig fel szokott villanni bennem a kép ahogy ülünk egymással szemben és én elmondom ami bánt vagy foglalkoztat és ez a kép megnyugvással tölt el. Őszintén ajánlom mindenkinek!

zsoli

5
Értékelés: 5
Nos, ez egy igazán klassz utazás volt! Szerintem még soha jobb hallgató nem ült az anyósülésemen. :) De tényleg! Ráadásul Péter olyan atmoszférát teremtett, hogy egészen sok nevetés kíséretében tudtam megérkezni életem egyik legőszintébb pillanatához. Abszolút rá tudott hangolódni az érzelmeimre, és szerintem ennél nem is nagyon kell több. Talán a humor, de az szintén adott. Örülök, hogy megkerestem, egy remek (szak)ember, aki talán rajtad is segíthet!

Márk

5
Értékelés: 5
Hosszú idő volt amíg rávettem magam, hogy szakembert keressek fel. Ehhez hozzájön, hogy nehezen nyílok meg idegenek előtt, különösen ennyire személyes témákban. Ennek ellenére Péter nagyon hamar megtudta teremteni a feltétel nélküli elfogadás légkörét, aminek köszönhetően éreztem, hogy itt bármit elmondhatok legyen az bármilyen bizalmas is. A közös munka során több különböző témát is érintettünk (pl. önismeret, párkapcsolat, gyász) és mindegyik területen sikerült olyan pluszt kapnom, amelyek segítették az én lelki fejlődésemet. Pétert kiváló szakembernek ismertem meg, a közös alkalmak végeztével mindig úgy éreztem, mint aki teljesen feltöltődött lelkileg. Csak ajánlani tudom.

Enikő

5
Értékelés: 5
Péter nagyon sokat segített, hogy jobban megismerjem és elfogadjam önmagam. A foglalkozásainkon elhangzott gondolatok tudom, hogy segíteni fognak, hogy folytassam azt az utat, amelyen közösen elindultunk. Csak ajánlani tudom :)

Pgi

5
Értékelés: 5
Péterhez elsősorban önbizalomhiánnyal és szorongásos problémákkal fordultam segítségért. Beszélgetéseink során mindig maximális megértéssel fordult felém, átérezve a problémáim lényegét. Szinte minden alkalommal új felismerést tettünk, amivel közelebb kerültem önmagam megismeréséhez, az órák végén pedig mindig kiválóan összegezte az addig elhangzottakat, összekapcsolva egymással a különböző témák gondolatait. Bátran ajánlom mindenkinek!

Pszichológus's blogposts

Pauljucsák Péter képe
Ellenőrzött szakember

Működik-e az online terápia?

Az angolul Telepsychology-nak nevezett online terápiás formát (ami többnyire video- vagy telefonhívással történő kapcsolattartásra utal) nagyjából 15 éve kutatják. 

Pauljucsák Péter képe
Ellenőrzött szakember

Az önbeteljesítő jóslat

Az önbeteljesítő jóslat egy beállítódás, egy előzetes várakozás, ami egyrészt befolyásolja a személy észlelését, hogy ő hogyan tapasztalja a dolgokat, másrészt a célszemély irányában tanúsított viselkedését is. Ennek következtében a VÁRT IRÁNYBAN mozdul el az ÉSZLELT SZEMÉLY viselkedése.

Oldalak