Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Pataki Éva

Korábbi értékelések

Vivien

5
Értékelés: 5
Mikor először mentem Évihez, valami olyasféle elvárás volt bennem, hogy ő majd jól megmondja, mit és hogyan kell tennem, én meg csak hallgatok és alkalmazom a tanácsait. Szerencsére ez nem így történt. Ennél sokkal, de sokkal többet kaptam a vele töltött alkalmak által. Kaptam szemléletmódot, önismeretet, önkritikát, céltudatosságot, elengedést, nevetést, dühöt, fájdalmat egyaránt. Valójában minden érzés és gondolat, amit a segítségével megéltem mind bennem voltak, ő azonban segített előhozni ezeket. S talán a legfontosabb, hogy a segítsége nem csupán az alkalmaink idejére korlátozódott: egy-egy ülés között a hétköznapokban, s a tanácsadás lezártával is minden élethelyzetben megtalálom a kapaszkodót, amit tőle kaptam. Mindig hálás leszek neki.

Johanna

5
Értékelés: 5
Nagyon szimpatikus volt az elso perctol kezdve es orultem, hogy egyutt dolgozhattunk. Nagyon tetszett, hogy celt kellett kituznom magam ele, es haladtunk afele. Mindig sokat gondolkodtam azokon, amiket az ulesek soran megbeszeltunk, es ez sokat segitett az elorehaladasban - a feladott hazi feladatok mellett. Az is kulonosen tetszett, hogy az en “nyelvemen” beszelt es nem csak monolog volt az ules, hanem egy parbeszed. Koszonom!

Máté

5
Értékelés: 5
Kedves, de kellőképpen "szigorú" is, ha kell. Nem karótnyelt, és nem használ zavaró szakszavakat. Sőt, humora is van,tudtunk nevetni is, ami szerintem fontos egy-egy nehéz témánál. Abszolút ajánlom.