Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Pálffy Patrik

Korábbi értékelések

Angéla

5
Értékelés: 5
Patrik segítségével sok mindent megtudtam önmagamról, egészen mélyről eredő dolgokat is. Ez talán azért is sikerül, mert a terápia során teljesen el tudom engedni magam, és meg tudok nyílni. Sokféle kérdéssel, problémával fordulhatok hozzá.Szeretem benne, hogy oldott, nyugodt hangulatot tud teremteni és figyel a "problémáimra ". A terápiás munka segítségével kezdtem egy kicsit más szemmel nézni a problémákat és önmagamat is.Àltala, tanulom elfogadni önmagam , értékelni, tisztelni és szeretni. Számomra ez óriási fejlődés.

Eszter

5
Értékelés: 5
Pár hónapja járok Patrikhoz, akiben egy barátságos, felkészült, és segítőkész szakembert ismertem meg. Megértéssel, türelemmel és szakértelemmel segít a problémáim feldolgozásában való rögös utamon. Bizalommal ajánlom.

Lia

5
Értékelés: 5
Egy éve járok már Patrikhoz pár megszakítással közben, és elképesztő szerencsém van vele. Egy szakmai, mégis barátságos és befogadó közeget teremt jelenlétével, ahol nincs tabu, nincs elítélés. Hálás vagyok, hogy elsőre megtaláltam a nekem való pszichológust! :)

Pszichológus válaszol

Önkielégítés

Tisztelt Pszichológus/Szakértő! Egy sajátos problémával szeretnék fordulni Önhöz. 16. életévemet már több hónapja betöltvén kérdezném egy olyan problémakörről, ami a pszichoszexuális fejlődéshez kapcsolódik. Lassan 3 éve végzek rendszeresen önkielégítést, amely komoly igényemmé alakult. Igyekszem maximalizálni a számot heti 3-4 alkalomra, hogy ne kerüljek a függőség közelébe. Sajna az internet furcsa világában találok olyan állításokat, melyek mindig elgondolkodtatnak. Egyfajta benyomásként mindig azt szűröm le, hogy az önkielégítés "vészmegoldás", a magányosok játékszere, akik képtelenek pa

Szorongó

Tanácsot kérnék a problémámra, érzékelni kezdtem, én teszem tönkre a kapcsolataimat, valamiért annyira önbizalom hiányos vagyok sokszor, hiába győzködöm magamat pozitívumokkal, apró külső hibáimon nem tudok túl lépni. Pl barátnővel elmegyek beülni valahova olyan frusztrációt érzek, pótcselekvések kellenek folyamatosan legtöbbször dohányzás vagy telefon nyomkodás szokott lenni. Beszédes lennék de nem jönnek ki sokszor értelmes dolgok a számon félek megnyilvánulni is a testem tiltakozik, hiába sokat olvasok nem tartom egy buta embernek magamat. Kapcsolatomba egy idő után talán ragaszkodóvá válok

Oldalak