Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Pálffy Patrik

Korábbi értékelések

Lina

5
Értékelés: 5
Már egy jó pár hónapja járok az ülésekre. Első körbe testkép zavarral, önkép zavarral, bizonyos szerhasználati problémával, és vagy a szülői szálak mérgező minták kapcsán kerestem megoldást. Patrik már a sokadik volt akivel beszéltem. Valljuk be nehéz megtalálni azt a bizonyos személyt akivel mélyen le tudunk menni, őszintén, csupaszon, semmit sem szégyellvén. Idő közben vissza tett a magabiztosságom, úgy érzem újra van önbecsülésem. Csak ajánlani tudom. :)

Anett

5
Értékelés: 5
Pár hónappal ezelőtt kerestem fel Patrikot szorongással kapcsolatos problémákkal. Szakmailag felkészült, barátságos és nyitott szakember, könnyen megteremt egy bizalomteljes légkört, ahol tényleg bármiről mesélhetek ítélkezés nélkül. Mindig igyekszik változatos módokon segíteni, kisebb feladatokat is beépít a tanácsadásba. Az elmúlt pár hónap sokat segített, képes lettem átértékelni dolgokat, jobban érzem magam mentálisan és sokat javult az önbecsülésem is. Mindenkinek jó szívvel ajánlom! :)

Angéla

5
Értékelés: 5
Patrik segítségével sok mindent megtudtam önmagamról, egészen mélyről eredő dolgokat is. Ez talán azért is sikerül, mert a terápia során teljesen el tudom engedni magam, és meg tudok nyílni. Sokféle kérdéssel, problémával fordulhatok hozzá.Szeretem benne, hogy oldott, nyugodt hangulatot tud teremteni és figyel a "problémáimra ". A terápiás munka segítségével kezdtem egy kicsit más szemmel nézni a problémákat és önmagamat is.Àltala, tanulom elfogadni önmagam , értékelni, tisztelni és szeretni. Számomra ez óriási fejlődés.

Eszter

5
Értékelés: 5
Pár hónapja járok Patrikhoz, akiben egy barátságos, felkészült, és segítőkész szakembert ismertem meg. Megértéssel, türelemmel és szakértelemmel segít a problémáim feldolgozásában való rögös utamon. Bizalommal ajánlom.

Lia

5
Értékelés: 5
Egy éve járok már Patrikhoz pár megszakítással közben, és elképesztő szerencsém van vele. Egy szakmai, mégis barátságos és befogadó közeget teremt jelenlétével, ahol nincs tabu, nincs elítélés. Hálás vagyok, hogy elsőre megtaláltam a nekem való pszichológust! :)

Pszichológus válaszol

Koronavírus-pánik

Üdvözlöm! Nap mint nap meghallgatom a híreket a járványhelyzettel kapcsolatban, és eddig azt hiszem a helyén tudtam kezelni a félelmeimet ezzel kapcsolatban, most viszont teljesen elveszítettem a kontrollt. Borzalmasan aggódom a szüleim miatt, már a lehető legrosszabb kimeneteleket is elképzeltem, hogy mi lesz, ha elkapják a vírust és belehalnak. Mindkét szülőm 50 feletti, vannak alapbetegségeik. Ahogy tudunk, úgy védekezünk de mégis nagyon bepánikoltam, hogy mi lesz, ha mindkettőjüket elveszítem? Nem tudnám elviselni, 17 éves vagyok, még szükségem lenne mindkettőjükre. Mentálisan is nagyon me

Önkielégítés

Tisztelt Pszichológus/Szakértő! Egy sajátos problémával szeretnék fordulni Önhöz. 16. életévemet már több hónapja betöltvén kérdezném egy olyan problémakörről, ami a pszichoszexuális fejlődéshez kapcsolódik. Lassan 3 éve végzek rendszeresen önkielégítést, amely komoly igényemmé alakult. Igyekszem maximalizálni a számot heti 3-4 alkalomra, hogy ne kerüljek a függőség közelébe. Sajna az internet furcsa világában találok olyan állításokat, melyek mindig elgondolkodtatnak. Egyfajta benyomásként mindig azt szűröm le, hogy az önkielégítés "vészmegoldás", a magányosok játékszere, akik képtelenek pa

Oldalak