Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Órás M. Andrea

Korábbi értékelések

Dóra

5
Értékelés: 5
Andit coachként kerestem meg, hogy segítsen megtalálni a személyiségemhez legjobban passzoló munkakört.Pozitív kisugárzásának, és empatikusságának köszönhetően hamar kialakult köztünk a bizalom. Szívből ajánlom mindenkinek, aki elakadást érez az életében, legyen az munka, vagy párkapcsolati probléma.

András

5
Értékelés: 5
Hosszabb ideje tartó magánéleti és ezt nehezítő munkahelyi problémákkal kerestem meg Andreát, aki barátságos hozzáállásával, nagyon jól időzített kérdéseivel és támogató, biztató személyével segített visszatalalnom önmagamhoz. Csak ajánlani tudom!

L. Eszter

5
Értékelés: 5
Andrea sokat segített nekem, hogy megértsem, miért nem érzem jól magam a jelenlegi munkahelyemen/élethelyzetemben. Segített, hogy elengedjek rég berögzült káros elképzeléseket és áthelyezzem a fókuszt másokról magamra. Neki köszönhetően rövid idő alatt visszataláltam önmagamhoz. Azóta felmondtam a munkahelyemen és izgatottan várom az újat. Andrea nem csak abban segített, hogy kitaláljam mi a leginkább nekem való (a foglalkozások alkalmával, valamint „házi feladatok” formájában), hanem segített összeállítani az új önéletrajzomat és felkészített az interjúkra is. Andreának hála 2 hét múlva kezdek az új munkahelyemen, ami sokkal inkább nekem való. Köszönök mindent és nagyon ajánlom őt mindenkinek.

J.Á.

5
Értékelés: 5
Andreát karrier coaching céljából kerestem fel, mivel kedvetlennek, demotiváltnak éreztem magam a munkahelyemen, úgy éreztem, nem találom a nekem való feladatot és tanácstalan voltam, hogyan tudnék erről a holtpontról elmozdulni. Az ülések nagyon jó élményt jelentettek számomra. Andrea kiválóan átérezte a problémámat és hamar megtaláltuk közösen, milyen gyakorlatok segíthetnek a szükséges lépések megtételében. Ezáltal motiváltan és tudatosan tudom megtenni a karrieremben a következő lépést.

Tündi

5
Értékelés: 5
Andrea segített kilépni abból a nehéz időszakból, amibe belekerültem az utóbbi időben. Az igaz, hogy a munkát mindenkinek magának kell elvégeznie, de az ő támogatásával sikerült megtalálnom a kiutat. Ezt és a kedvességét ezúton is köszönöm! :)

Pszichológus's blogposts

Órás M. Andrea képe
Ellenőrzött szakember

Online tanácsadás előnyei és hátrányai - kliens szemmel

A pszichológiai tanácsadás és coaching széleskörű terjedéséhez nagyban hozzájárult a technológiai fejlődés, ami hurrikán szerűen beszippantott minden korosztályt. Nem meglepő, hogy a tanácsadás területeire is számos elérhető lehetőséget nyitott meg. Jelenleg nehézséget a lehetőségek előnyei, hátrányai és ezek mérlegelése okozza, annak eldöntése, hogy:

Mennyire lesz az online coaching hasznos? Mennyire tud kialakulni a bizalmi kapcsolat az online pszichológiai tanácsadás során?

 

Órás M. Andrea képe
Ellenőrzött szakember

Én-védő mechanizmusaink: Tényleg védenek vagy nem a legjobb, hogy vannak?

Én-védő mechanizmusaink pszichológiai jóllétünk fenttartásáért alakultak ki, melyeket védőpajzsként alkalmazunk olyan helyzetekben, ahol a stressz vagy a feszültség diszkomfortot generál bennünk. A tudattalanunknak óriási szerepe van ezen mechanizmusok kialakulásában, amely stratégiai eszközökként kiválóan felhasználja a valósággal szembeni hatékony megküzdésben.

Pszichológus válaszol

Merre tovább

Jó napot! Szeretnék segítséget kérni. A probléma a következő. 3 hete új pár kapcsolatom van, nagyon friss. Nem tudunk sajnos olyan sűrűn találkozni mint szeretnénk, a munkája és a távolság miatt bár az utóbbi nem olyan vészes. Szeretjük egymást, bízunk egymásban. Szeretnénk ha ez hosszú távú kapcsolat lenne. Jelenleg most még interneten tudjuk tartani a kapcsolatot leginkább. A helyzet az, hogy nem tudom miért de ha valami olyat teszek ami nem tetszik neki, egyszerűen le támad, és nem egyszerűen csak le írja mi a gondja, hanem bele megy teljesen és nem áll le a témáról. Pedig mondtam neki, el

Az otthon fogalma, elköteleződés, csajozás, lelki fejlődés

Kedves segítők! Az intenzív, csajozásokkal és kapcsolatokkal tarkított húszas éveim végén összejöttem valakivel, aki kalandnak indult, de végül nagyszerű testi-lelki társam lett. Az évek folyamán természetesen alakult minden, úgy éreztem hogy ő lesz a társam egy életre, összeköltöztünk, boldogok vagyunk. Nemrég viszont felfigyeltem valamire: a régi otthon-érzésem, még a szülőkkel, már a régmúlté, és barátnőmmel kettesben kialakult egy új otthon érzés. De ez mégis más: például régen otthonról mentem kalandozni, csajozni, oda vihettem haza a barátnőket. Mostanában persze nem csajozom, viszont o

Oldalak