Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Németh Vivien

Korábbi értékelések

Pál

5
Értékelés: 5
Kb. 2,5 éve tartott már az alvás zavarom, amikor Vivien segítségét kértem a probléma megoldásában. Folyton idegeskedtem, volt hogy 2 egész napot is ébren töltöttem és ha tudtam is aludni mindig hulla fáradtan keltem fel, mint egy élőhalott. Segített benne, hogy felismerjem és megértsem a probléma forrását, és hogy azon túl tudjak lendülni. Kiemelkedően empatikus, megértő személyiség. Rendkívül hálás vagyok a munkájáért, csak ajánlani tudom. :)

Gábor

5
Értékelés: 5
Barátságos, empatikus és részletekbe menően átbeszéltünk mindent.

Andrea

5
Értékelés: 5
Hálásan köszönöm Viviennek, hogy újra magamra találtam, és megkerestük a helyes utat az életemben. Rávilágított és rávezetett a problémák okaira, s az ő segítségével sikerült is megoldani őket. Ma már egész más szemmel nézem, és látom a világot, sokkal boldogabb, kiegyensúlyozottabb vagyok. Andrea

Sándor

5
Értékelés: 5
Önbizalomhiány miatt kerestem fel Vivient. Nagyon sok elfojtott dolgot felszínre hozott, olyanokat is, amikről nem gondoltam volna, hogy van jelentőségük. Most már fel tudok nézni saját magamra, és tudom magamat tisztelni. Szerettem hozzá járni, támogató és őszinte. Köszönöm a támogatást!

Virág

5
Értékelés: 5
Nagyon jó szakember, nagyon empatikus, lelkiismeretes. Nagyon jó meglátásai vannak. Egy szakítás feldolgozásában kértem a segítségét. Segített újra összerakni magamat, nagyon köszönöm.

Pszichológus's blogposts

Németh Vivien képe
Ellenőrzött szakember

Mi is az a kapunyitási pánik?

„Kapunyitási pánik alatt azt a szorongást és döntésképtelenséget értjük, amit jellemzően a húszas éveikben járó fiatalok tapasztalnak a felnőttkorba való átmenet időszakában”.

 A probléma kiváltó oka és a kiváltott szorongás típusa mentén két csoportra bonthatjuk az érintett korosztályt.

Németh Vivien képe
Ellenőrzött szakember

Fejleszthető az érzelmi intelligencia?

„ Az érzelmi intelligencia magába foglalja a képességet saját és mások érzéseinek és érzelmeinek monitorozására, differenciálására és hasznosításukra a gondolkodás és a cselekvés szolgálatában” (Salovey és Mayer, 1990).

Oldalak