Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Németh Vivien

Korábbi értékelések

Marcsi

5
Értékelés: 5
Vivien nagyon kedves, az első pillanatban bizalmat árasztó és megértő pszichológus. ítélkezés nélkül, professzionálisan áll a klienshez, együtt dolgozik vele és végigkíséri az úton, a nehéz periódusokon, majd együtt örül vele a probléma megoldásának.

István

5
Értékelés: 5
Vivien feltétel nélküli elfogadása rengeteget segített, hogy barátságba kerüljek önmagammal. Kedvesen, megértően és teljes elfogadással viszonyult hozzám, teljesen ki mertem előtte tárulkozni.

Pál

5
Értékelés: 5
Kb. 2,5 éve tartott már az alvás zavarom, amikor Vivien segítségét kértem a probléma megoldásában. Folyton idegeskedtem, volt hogy 2 egész napot is ébren töltöttem és ha tudtam is aludni mindig hulla fáradtan keltem fel, mint egy élőhalott. Segített benne, hogy felismerjem és megértsem a probléma forrását, és hogy azon túl tudjak lendülni. Kiemelkedően empatikus, megértő személyiség. Rendkívül hálás vagyok a munkájáért, csak ajánlani tudom. :)

Gábor

5
Értékelés: 5
Barátságos, empatikus és részletekbe menően átbeszéltünk mindent.

Andrea

5
Értékelés: 5
Hálásan köszönöm Viviennek, hogy újra magamra találtam, és megkerestük a helyes utat az életemben. Rávilágított és rávezetett a problémák okaira, s az ő segítségével sikerült is megoldani őket. Ma már egész más szemmel nézem, és látom a világot, sokkal boldogabb, kiegyensúlyozottabb vagyok. Andrea

Pszichológus's blogposts

Németh Vivien képe
Ellenőrzött szakember

Inkább ez jöjjön ki, mint a mentő! – 2. rész

Az előző részben arról írtam, mit kezdhetünk a dühünkkel utólag: akkor, ha az adott helyzetben nem volt lehetőségünk azt megélni. 

 

Ebben a részben – a teljesség igénye nélkül – azt szeretném bemutatni, mi történik, ha ezt nem tesszük meg. Röviden: magunk ellen fordítjuk. 

 

Oldalak