Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Negrea János

Korábbi értékelések

Márk

5
Értékelés: 5
Kedves János! Ezúton is nagyon-nagyon köszönöm a sok lelki támogatást és segítséget, közös beszélgetést! Nagyon sokat segített, Ön nélkül nem biztos, hogy sikerült volna kilábalni a problémáimból. Üdvözlettel K.M.

Szilvia

5
Értékelés: 5
János odafigyelésével, kérdéseivel segített abban, hogy egészen új megközelítésekkel tekintsek a problémáimra, leküzdjem a félelmeimet és megoldást találjak a számomra nehéz helyzetekre. Nagyon elégedett vagyok a közös munkával.

Pszichológus's blogposts

Negrea János képe
Ellenőrzött szakember

Rossz a hangulatom, mit tegyek?

Mindannyiunk életére jellemző, hogy vannak bizonyos időszakok, melyeken nehezen tudjuk túltenni magunkat. Az élet különböző területein lehetnek nehézségeink. Problémák a munkában, családban, párkapcsolatban, vagy saját fejlődésünkkel nem vagyunk megelégedve. Ilyenkor sok a bizonytalan tényező és hajlamosak vagyunk a szorongásra illetve eluralkodhat rajtunk a rossz hangulat. Vannak olyan érzéseink, melyekkel nehezen tudunk mit kezdeni. Ilyenek a pesszimista gondolatok, a tehetetlenség és üresség érzése, érdektelenség és a kilátástalanság.

Negrea János képe
Ellenőrzött szakember

Döntési kényszereink

Mindannyiunk életében vannak helyzetek, amikor nehéz döntések előtt állunk. Ezek lehetnek fontosabb dolgok, mint például a karrierrel, családdal, életvitellel kapcsolatosak. Lehetnek kisebb hétköznapi tényezők az életünkben, amikor nehezen tudunk belekezdeni egy feladatba mert bizonytalanok vagyunk annak kimenetelével vagy egyszerűen nem tudjuk, hogy mibe érdemes belekezdeni.

Oldalak