Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Milbik Zsuzsa

Korábbi értékelések

Ilona

5
Értékelés: 5

Pszichológus's blogposts

Milbik Zsuzsa képe
Ellenőrzött szakember

Dolgozni a jó kapcsolatért

A jó kapcsolat nem magától talál meg, azt fel kell építeni. Szokták mondani, nem remélni kell, hogy sikerül az örök hűséget jóban-rosszban megfogadni, hanem eldönteni. A döntés maga azonban kevésnek bizonyulhat, ha nincs egy biztos alap, ami sikerben és nehézségben is megtartaná a párkapcsolatot. Ezért mi leginkább arra biztatjuk a fiatalokat, a jegyespárokat, törekedjenek önmaguk, egymás és az együtt alkotott egység megismerésére. Ez a tudás biztosítja, hogy meglássák és megértsék mozgatórugóikat, követhessék az egyéni és közös változásokat.

Pszichológus válaszol

Hová mehetnék segítségért?

Kedves Pszichológus! Érdeklődnék, hogy Budapesten hol találhatok ingyenes pszichológust? Léteznek valamilyen alapítványok? A kerületi gondozoban voltam, ott lepasszoltak, hogy nehéz eset vagyok :( Másik kerülethez tartozó pszichiátriára is mehetek? Ezeken kívül hová fordulhatnek? Köszönöm!

Céltalanul

2 kisgyerekek van, 7. éve vagyok itthon. Párom dolgozik, nincs túl sok pénzünk. Napról napra élünk. Itthon csak azt csinálom amit nagyon muszáj, fut a lakás. Ingerült vagyok, frigid. Semmihez sincs kedvem, türelmem. Mennék vissza dolgozni a pénz miatt, de már előre utalom azt is. Igazából ha azt csinálhatnám amit csak szeretnék akkor se tudnék mit mondani. Mit érdemes ilyenkor csinálni?

Oldalak