Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Miklovicz Anita

Korábbi értékelések

M. Dóri

5
Értékelés: 5
8 hónapig jártam Anitához tanácsadásra. Életem egyik nagyon nehéz időszakán segített át. A közös munka alapjaiban formálta át a gondolkodásomat, és így a mindennapi életminőségem is rengeteget javult. Rendszeresen kapaszkodom az üléseken elhangzottakba, és nagyon hálás vagyok a segítségért, amit kaptam. Nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek.

K. Zita

5
Értékelés: 5
Anita nagyon sokat segített nekem. A Vele való beszélgetések rávilágítottak, mi történt korábban, így el tudtam engedni a múltam. Gyakorlatainak segítségével tisztább képet nyertem önmagamról, jobban törődöm magammal. Sokkal jobban érzem magam, mint a közös munkánk megkezdése előtt. A konzultációkon meghallgatott, és az Ő megértésén keresztül én is elfogadóbb lettem magammal szemben. Olyan dolgokra mutatott rá, amiket saját erőmből nem láttam volna meg. Köszönöm!

K. Zita

5
Értékelés: 5
Anita nagyon sokat segített nekem. A vele való beszélgetések rávilágítottak, mi történt korábban, így el tudtam engedni a múltam. Gyakorlatainak segítségével tisztábban látom saját képem, mintha kicsiny morzsákból felépítettünk volna egy kalácsvárat, és jobban törődöm magammal. Ma sokkal jobban érzem magam, mint mielőtt elkezdtük volna a közös munkát. Köszönöm, hogy meghallgatott, hogy ki tudta bogarászni, mi a bajom, s hogyan tudna nekem segíteni, hogy előrelendített! Köszönöm.

Pszichológus's blogposts

Miklovicz Anita képe
Ellenőrzött szakember

Meddőség krízise: párkapcsolatban felmerülő érzések és kérdések a lombikprogram során

A meddőség egy sokakat érintő, világméretű probléma. Pszichológusi munkám során azt tapasztalom, hogy bár az orvosi kezelések palettája mára már színessé vált, a lelki oldallal mégis kevesen foglalkoznak. A leendő anyukák megannyi kezelésnek vannak kitéve, amelyeket szigorúan követnek is, azonban a pszichés megterhelődésről kevesebb szó esik. Pedig nagyon fontos lenne erősíteni a lelki ellenálló képességet is, hiszen a fogantatási nehézségekkel szembesülni önmagában is krízist hoz, és a kihívások sora csak folytatódik a kezelésekkel.

Miklovicz Anita képe
Ellenőrzött szakember

Praktikus tippek elalvási nehézségre

A kialvatlanság az élet minden területére hatással van: nem tudunk 100%-osan funkcionálni napközben, fókuszálni a munkánkra, feladatainkra, és a fáradtság okozta magasabb feszültségszint hatással lehet a kapcsolatainkra is.

Íme néhány tanács egy jobb alvásminőség elérésére:

Oldalak

Pszichológus válaszol

Alkalmatlannak érzem magam egy párkapcsolat kialakítására, de szeretek a szerelemről álmodozni

Tisztelt pszichológus. 26 éves srác vagyok, akinek nem volt párkapcsolata. Addig jutottam csak el, hogy valakit elhívjak, de még sose randiztam. Kamaszként a visszautatsításokba szinte belepusztultam. Egyetemere olyan szakra jártam, ahol lányok nem igen voltak. Egyetem óta meg egy katasztrófa az életem. Se barátok, se jó munkahely, se egzisztencia. Egyáltalán nem vagyok jó parti, és nem vagyok elég érett, és erős sem egy kapcsolatra. Szintén szerencsétlen lányokat se tudnék megszerezni, de nem az egyéb kategóriából válogatnék szívem szerint. Annak ellenére, hogy totál nincs kilátsában az ilyes