Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Miklovicz Anita

Korábbi értékelések

Nelli

5
Értékelés: 5
Anitát itt a pszichológuskereső adatbazisában találtam. Több szakember közül, nekem fénykép alapján ő volt a legszimpatikusabb. Nem csalódtam. Már az első találkozás alkalmával nagyon jó érzésekkel jöttem el az ülésről. Kiváló szakembernek tartom, akivel 1 év alatt nagyon sokat fejlődtem. A közös munka során folyamatosan azonosítottunk olyan berögződéseket melyket magamtól soha nem tudtam volna azonosítani. Nagyon jó technikákat alkalmaz, amivel megismerheted magad, a problémáid. Sok megválaszolatlan kérdésre választ kaptam a terápia során, melyet innen is nagyon köszönök neki! Ha váalsztanom kéne, újra Őt választanám!

B.K

5
Értékelés: 5
Anitát csak ajánlani tudom!!!!!! Már volt összehasonlítási alapom.Mivel nem voltak jó tapasztalataim,így hezitáltam, de annyira szimpatikus volt,hogy jelentkeztem hozzá és nagyon jól tettem. Empatikus szakember, rengeteg technikával, amiket azóta is sikeresen alkalmazok különböző élethelyzetekben. Számtalan "aha" élménnyel lettem gazdagabb,ami átsegített az eddigi elakadásaimban. Tudom, ezután is bármikor fordulhatok hozzá ami nagy biztonságot nyújt. Örök hála neki!!!

T.L

5
Értékelés: 5
Anita egy szuper szakember, rengeteg energiával, odaadással, és empátiával dolgozik. Egy hirtelen jött családi/életvezetési traumán sikerült túllendülnöm vele/általa, ami azt hiszem, magamtól nem sikerült volna. A rövid - kb 4-5 alkalmas - ülések alatt sok felől közelítettük meg a problémákat, és nagyon színes (elsősorban séma-terápiás) módszereket használt arra, hogy feltérképezhessük az elakadásaimat. Mindenkinek ajánlom Anitát, remek szakember!

B Dávid

5
Értékelés: 5
Bevallom, nehezen bírtam magam rávenni, hogy pszichológushoz forduljak, hosszú keresgélés után Anitát választottam, mert nagyon jókat hallottam róla. El kell mondjam, hogy egyáltalán nem csalódtam. Szakmai felkészültsége és módszerei segítségével a számomra legproblémásabb lelki bajok először enyhültek és orvosolódtak, majd később már saját magam is képes voltam megbírkózni a démonjaimmal. Nagyon köszönöm neki a segítséget! Csak ajánlani tudom!

Nóra

5
Értékelés: 5
Anita volt az első igazi szakember akihez mertem fordulni pszichés problémáimmal. Mindvégig kifogástalanul professzionális, korrekt és precíz volt, miközben a 14 alkalmas folyamat alatt alapvető fordulópontokat sikerült elérni az Ő vezetésével, és mindezek mellett mindig rendkívül empatikus és kedves is volt. Nem hittem volna, hogy ilyen rövid idő alatt ekkora utat tehetek meg a teljes káoszból és szorongásból a világosság és biztonságérzet felé, és ezt nagyon hálásan köszönöm Anitának. Mindenképpen ajánlanám bárkinek, aki pszichológushoz fordulna.

Pszichológus's blogposts

Miklovicz Anita képe
Ellenőrzött szakember

Karácsonyi stressz: miért megterhelő ez az időszak és mit tehetek ellene?

Miért van az, hogy karácsonykor a nyugalom helyett inkább a stressz uralkodik el az embereken?

A karácsony sokak számára szeretett ünnep. A meghittség, a nyugalom, a béke juthatna elsőre eszünkbe, együtt van a család… Díszkivilágításban ragyog a város, az emberek hosszú sorokban kígyóznak a boltokban, a közösségi médiában pedig a boldog párok mosolyognak vissza ránk.

Ahogy közeledünk az ünnephez, az izgalmat lassan felválthatja a feszültség.

Oldalak

Pszichológus válaszol

Alkalmatlannak érzem magam egy párkapcsolat kialakítására, de szeretek a szerelemről álmodozni

Tisztelt pszichológus. 26 éves srác vagyok, akinek nem volt párkapcsolata. Addig jutottam csak el, hogy valakit elhívjak, de még sose randiztam. Kamaszként a visszautatsításokba szinte belepusztultam. Egyetemere olyan szakra jártam, ahol lányok nem igen voltak. Egyetem óta meg egy katasztrófa az életem. Se barátok, se jó munkahely, se egzisztencia. Egyáltalán nem vagyok jó parti, és nem vagyok elég érett, és erős sem egy kapcsolatra. Szintén szerencsétlen lányokat se tudnék megszerezni, de nem az egyéb kategóriából válogatnék szívem szerint. Annak ellenére, hogy totál nincs kilátsában az ilyes