Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Medveczné Atinay Dorottya

Korábbi értékelések

Edit

5
Értékelés: 5
Nagyon sokat segített Dorottya. Az autogén tréning, amit oktat nálam is nagyon beválni látszik. Mondhatom, hogy először életemben érzem azt, hogy uralni tudom stresszes, pánikos helyzeben is a testem és a pszichémet. De talán ennél is többet segítettek a beszélgetések, amiben Dorottya intellektusa, szakértelme fantasztikusan "átjött". Mindig készült, figyelt. Nagyon jó szívvel ajánlom mindazoknak, akiknek segítségre van szüksége és annak is, aki magasabb szintű önismeretre vágyik.

Csilla

5
Értékelés: 5
Dorottya kedvessége, bizalma sokat segített problémáim megoldásában. Az autogén tréning alkalmazásával sokkal magabiztosabb és nyitottabb lettem.

Anna

5
Értékelés: 5
Nagyon sokat segített nekem az autogén tréning, amivel Dorottya dolgozik. Fantasztikus érzés, hogy képessé váltam megoldani a problémáimat, és egy olyan eszközt kaptam a kezembe, amit egész életemben tudok majd használni.

Pszichológus's blogposts

Medveczné Atinay Dorottya képe
Ellenőrzött szakember

Vissza a természetbe

Sokat hallani manapság, hogy egy rohanó világban felgyorsult életet élünk. Ezzel párhuzamosan egyre többeknek és egyre fiatalabb életkortól okoz problémát a stressz. Igazából nem is magával a stresszel van a probléma, hiszen nem véletlenül maradt fenn az evolúció során.

Medveczné Atinay Dorottya képe
Ellenőrzött szakember

Gyógyszer vagy relaxáció?

Munkám során számos olyan esettel találkozom, amikor a kliens választás előtt áll, elkezdjen e szedni szorongásoldó gyógyszert avagy sem. Nehéz döntés ez, hiszen a szorongásos tünetek nagyon kínzóvá tudnak válni, természetes, hogy szeretnénk minél előbb kilábalni a problémából.

Oldalak

Pszichológus válaszol

egyedülálló szülő

Tisztelt Szakember! A volt párom 2 hós terhesen, az esküvőnk előtt, nagymamám halálakor hagyott el. Azóta is társ nélkül vagyok. Ahogy gyermekem megszületett, rá másik két közeli hozzátartozó meghalt. Gyermekem apja éveken át hülyített, hogy szeret bennünket, velünk akar élni, csak éppen semmit nem tett ezért, mindvégig egyedül neveltem babámat, nagy magányomban. Volt párom jelentős anyagi elmaradást halmozott fel. A szüleim a mai napig azt sulykolják belém, hogy ha vissza akar térni hozzám a gyermek apja, akkor fogadjam be és legyünk egy család, a szülőkkel ezt vallási elvek mondatják. Én

A kérdést megválaszolta Medveczné Atinay Dorottya

Jó napot, azt hiszem nagyon elrontottam, és szeretném helyre hozni egy tévedésem. De nem tudom hogyan. Nemrég megkerestem a barátnőm terapeutáját, és csúnyán beolvastam neki. Ő végighallgatott, majd megköszönte, hogy felhívtam. Persze a barátnőm megtudta, és nagyon csúnyán megmondta a magáét. Megértem én voltam az aki kezdte, és nem értette, meg, hogy amióta oda jár megváltozott. Nehezen nyílik meg azóta. Hiába beszéltem vele róla, hogy többet kéne velünk is törődnie. Itt döntöttem amellett, hogy felkeresem azt a férfit akinek ezt köszönhetjük. Most ott vagyok ahol a part szakad. Azon is g

Oldalak